خبر رسمی از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

• Thread starter Thread starter Nike-90
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nike-90

کاربر سایت
IMG_20250505_200444_301.jpg
از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

این عنوان که نسخه بهبود یافته ریمستر Gears of War: Ultimate Edition بحساب می‌آید، در تاریخ ۲۶ آگست ،۴ شهریور برای PS5/Xbox Series و PC منتشر خواهد شد و روز عرضه برروی سرویس گیمپس در دسترس قرار خواهد گرفت.

4K 60FPS in Campaign
• 120 FPS in Multiplayer
• HDR, VRR, 4K Textures
• No loading Screens During Campaign
• Cross Play and Cross Progression Across All Platforms

این بازی قیمت ۴۰ دلاری خواهد داشت و برای دارندگان نسخه Ultimate Edition رایگان خواهد بود.

IMG_20250505_200456_507.jpg

آخرین ویرایش:
من سری گیرزو خیلی نصف نیمه رفتم (4 رو تموم کردم که خوب بود اما 5 ـو نصفه رها کردم) بنظرتون تو 2025 از اول شروع کنیم همونقد تاثیر رو از نظر داستان و شخصیت پردازی داره؟
گیرز ۴ و ۵ بدترین نسخه های سری هستن.
نسخه های ۱ و ۲ و ۳ بهترین های سری هستن.
شخصیت پردازی خوب و عمیق داره. گیم پلی خوب و متنوع.
رفتن بازی روی کو آپ هم توصیه میشه. ولی درجه سختی نرمال خیلی آسونه توصیه میشه رو هارد تجربه کنید.
نسخه ۱ زمانی که منتشر شد یه مولتی پلیر خیلی خفن داشت و من نزدیک ۱۰۰۰ ساعت تو گیم نت بازی کردم.
مولتی پلیرش مخصوص دسته ساخته شده و با هر دسته ای بازی کردن لذت بخشه.

آخرین ویرایش:
خوش به حال اون‌هایی که تا الآن Gears of War رو تجربه نکردن و برای اولین بار سراغش می‌رن. از اون شروع طوفانی، تا بخش‌های نیمه‌ترسناک توی شب و تاریکی (و یادش بخیر اونجایی که بارون می‌اومد و قطرات آب روی تنه‌ی درخت‌ها سُر می‌خورد و جزو بالاترین گرافیک‌ها و جالب‌ترین اتمسفرهایی بود که تا اون روز دیده بودیم) و بعدش دوباره کلی صحنه مهیج و نفسگیر و در نهایت هم یکی از بهترین باس‌های سبک شوتر.
فکر کنم نسخه اصلی رو ۳ بار تموم کرده بودم و بعضی بخش‌ها رو هم جداگانه بیشتر بازی کرده بودم. از اونجایی که نسخه Ultimate رو بازی نکردم و الآن هم سال‌ها از آخرین باری که نسخه اول رو تجربه کرده بودم می‌گذره، فرصت خیلی خوبیه که با این ریمستر برم سراغش و برای چندمین بار لذت ببرم. :دی
ولی واقعاً چقدر زود گذشت و اصلاً احساس نمی‌کنم که حدود دو دهه پیش بود که اولین نمایش‌های Gears of War رو دیدیم و بعدش هم بازی منتشر شد و ترکوند! توی این مدت زمان، یه نوزاد می‌تونسته به دنیا بیاد و بزرگ بشه و الآن اواسط دوران دانشگاهش باشه، ولی برای من انگار همین دو روز پیش بود که X360 گرفتم و یه LCD سامسونگ R71 هم خریدم (اون زمان جزو ۳۲ اینچ‌های خوبِ بازار بود) و طرف که اومد تلویزیون رو راه بندازه، برای تست همین Gears of War رو گذاشتم توی کنسول که ببینم تفاوتش نسبت به تلویزیون محدب گلداستار (LG سابق) در چه حدی هست! :دی

یادمه اون موقع ها میرفتیم کافی نت تو اینترنت کلیپ های تیزر Xbox 360 و گرافیک وحشتناک بالای گیرز 1 رو میدیدیم و کف و خون قاطی میکردیم و برنامه ریزی میکردیم برای خرید کنسول ( که واقعا درکنار بازی های فوق العادش کنسول جهنمی و نفرین شده ای بود چقدر سر خریدش من اذیت شدم بعدش هم که رسید دستم بعد دو روز سه چراغ شد ) . اینجا هم یادمه فرخ گارتال و Dread Lord و باقی بچه ها یه تیم بودن و دار و دسته فن های زبون نفهم سونی ( اسم گروه بود تو همین BC ) هم یک طرف چقدر حال میداد تو تاپیک آمار فروش کل کل میکردیم . یادمه گیرز و هیلو مثل سگ میفروختن و انحصاری های PS3 کمتر و همش سر همین چیزا بحث بود . روزای خوبی بود نمیدونستیم انقدر شخمی و زود میگذره . حیف . گیرز 1 شاخ بود ولی گیرز 2 یه چیز شاخ تر کاش اونم ریمستر کنن .
پ.ن : کاش حالمون یکم بهتر میشد گرفتاری ها کمتر جیبمون هم پر پول تر شاید میشد مثل قبل بشینیم پا بازی و لذتی در حد اون زمان ببریم .

اون موقع بین دیپلم و دانشگاه بودم و درآمدی نداشتم PS2 فروختم و با هر بدبختی بود 400 جور کردم X360 خریدم و 6 ماه بعدشم سه چراغ شد و غم دو عالم اومد سراغم .

همون سال مجله بازینما خریدم نوشته بود GEAR 1 لقب اولین بازی نسل جدید رو گرفته .

الان تا حدودی غم فقدان GTAVI با حضور این بازی کم شد .

• Like
Reactions: u.s.a and Scαrface
هیچ ویدیویی نیومده که بفهمیم چقد با آلتیمت فرق داره؟

من آلتیمت رو قبلا دانلود کردم میخوام ببینم صبر کنم برا این یا نه

پ.ن: امسال هی داره بیش از پیش بهشت شوتر بازا میشه!

هیچ ویدیویی نیومده که بفهمیم چقد با آلتیمت فرق داره؟

من آلتیمت رو قبلا دانلود کردم میخوام ببینم صبر کنم برا این یا نه

پ.ن: امسال هی داره بیش از پیش بهشت شوتر بازا میشه!
است های 4K، 60fps و 120fps در مولتی. غیر از اون چیزی تغییر نکرده.

طرف که اومد تلویزیون رو راه بندازه، برای تست همین Gears of War رو گذاشتم توی کنسول که ببینم تفاوتش نسبت به تلویزیون محدب گلداستار (LG سابق) در چه حدی هست!
واکنشش چی بود طرف؟ 😅

من یادمه برای PC بود ولی باید تاریخ سیستم میبردی به 2007 تا بازی اجرا بشه! سر همین هیچوقت بازیش نکردم ولی یادمه تو خیابون سعدی مشهد یه مغازه بود سمت راست به سمت چهار راه شهدا که پشت مغازه ش تلویزیون LCD داشت و تریلر بازی ها رو میذاشت و یکیش همین گیرز 1 بود که محوش شده بودم.

اون زمان این بازی و AC1 که نیازمند کارت گرافیک 256mb بود و میگفتن میتونی جزئیات طنابی که ازش آویزون میشه رو ببینی آب از لب و لوچه من آویزون می‌کرد اما چه فایده که من کارت 128mb داشتم که حتی RE4 رو هم اجرا نمی‌کرد...

• Like
Reactions: u.s.a and Dinosaur
واکنشش چی بود طرف؟ 😅

من یادمه برای PC بود ولی باید تاریخ سیستم میبردی به 2007 تا بازی اجرا بشه! سر همین هیچوقت بازیش نکردم ولی یادمه تو خیابون سعدی مشهد یه مغازه بود سمت راست به سمت چهار راه شهدا که پشت مغازه ش تلویزیون LCD داشت و تریلر بازی ها رو میذاشت و یکیش همین گیرز 1 بود که محوش شده بودم.

اون زمان این بازی و AC1 که نیازمند کارت گرافیک 256mb بود و میگفتن میتونی جزئیات طنابی که ازش آویزون میشه رو ببینی آب از لب و لوچه من آویزون می‌کرد اما چه فایده که من کارت 128mb داشتم که حتی RE4 رو هم اجرا نمی‌کرد...
یه بنده خدایی بود تو مایه‌های ۵۰،۶۰ سال و کاملا بی‌تفاوت! :دی سریع هم رفت روی کانال‌یابی تلویزیون و ذوق من رو کور کرد! :-"
از اون طرف برادر گرامی هم کار رو خراب‌تر کرد و برای اینکه طبق معمول گند بزنه به حال من، گفت این چرا گرافیکش این‌طوریه و روی همون تلویزیون قبلی بهتر بود و پولت رو هدر دادی (قیمت تلویزیون حدود ۱.۲ میلیون بود که خودم ۷۰۰،۸۰۰ تومنش رو از پول توجیبی و فروش چند تا سکه به قیمت دونه‌ای ۱۵۰ تومن جور کردم و بقیه رو پدر و مادرم دادن).
کلا برادرم از قدیم این مدلی بود تا همین امروز که مثلا بعضی وقت‌ها میاد اینجا و بهش چیزهایی مثل Hellblade 2 رو نشون می‌دم که گرافیک نسل نهم رو ببینه و می‌گه این آشغال چیه که برام گذاشتی و روی PS3 هم اجرا می‌شه! :دی
شرمنده بابت آف‌تاپیک!

یادم‌نمیره همون اوایل اومدن ۳۶۰ بود یه بنده خدا تو همین بازیسنتر پول میگرفت میرفت میاورد از دوبی یا هر جایی که بعدا هم‌پیش فروش کردو شد داستان .... ، ما رفتیم دمه خونه طرف حضوری تحویل بگیریم‌ یکی از دوستامم اومد بنده خدا تو یکی از محله های حساس تهرانم‌ بود :D خلاصه کوبیدیم رفتیم اتفاقا ما رسیدیم دمه در این رفیق ما بالا نیومد گفت بزار یکیمون دم در باشیم 🤣 :D
من رفتم‌اولین‌سری جسپر بود که ۳ سراغم‌نمیشد ، طرف بچه کوچیکم داشت با نهایت دقت و احترام تست کرد و تحویل داد،دقیقا همین گرزم پلی دادم جز اولین بازیا، کنسولو گرفتم ۲۷۰ تومن اون موقع یادش بخیر واقعا ....

آخرین ویرایش:
همونطور که قبلا گفتم شد.
خبری از گیرز ۲ و ۳ نیست. معلوم نیست قرارداد مایکرو با اپیک به چه صورت بوده که نمی تونه نه تنها رو پی اس فایو، بلکه حتی رو پی سی هم نمی تونه منتشرش کنه.
ماله خودشه بازی سونی هم کالکشن GOW نمی ده مخصوصا برای پی سی که اصلا طرف نمی دونه قبلش چیا شده

احتمال داره بازی برای نسخه‌های PS5 و حتی پی‌سی در قالب دیسک هم عرضه بشه، ولی برای اکس‌باکس خبری از دیسک نباشه. :دی یعنی حداقل در حال حاضر که خبری نیست و باید دید در آینده چی می‌شه.
حالا PS5 قابل درکه و به هر حال فروش بازی‌ها بالاست و هنوز هم خیلی‌ها فیزیکی می‌خرن، ولی اینکه پی‌سی هم نسخه فیزیکی داشته باشه ولی اکس‌باکس نه، اتفاق جالبیه!
واقعاً چرخش روزگار چیز عجیبیه و اگه ۲،۳ سال پیش وسط هیاهوی خرید زنیمکس/بتزدا و اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت به کسی می‌گفتی به زودی از بازی‌های ریز و درشت تا بزرگ‌ترین IPهای اکس‌باکس مثل Forza و Gears of War برای پلی‌استیشن منتشر می‌شن و حتی ممکنه نسخه فیزیکی بعضی از بازی‌ها برای PS5 عرضه بشه و اکس‌باکس نه، آدرس نزدیک‌ترین تیمارستان رو بهت می‌داد و فرار می‌کرد! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or