خبر رسمی از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

• Thread starter Thread starter Nike-90
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nike-90

کاربر سایت
IMG_20250505_200444_301.jpg
از ریمستر Gears Of War 1 تحت عنوان Gears of War Reloaded رونمایی شد .

این عنوان که نسخه بهبود یافته ریمستر Gears of War: Ultimate Edition بحساب می‌آید، در تاریخ ۲۶ آگست ،۴ شهریور برای PS5/Xbox Series و PC منتشر خواهد شد و روز عرضه برروی سرویس گیمپس در دسترس قرار خواهد گرفت.

4K 60FPS in Campaign
• 120 FPS in Multiplayer
• HDR, VRR, 4K Textures
• No loading Screens During Campaign
• Cross Play and Cross Progression Across All Platforms

این بازی قیمت ۴۰ دلاری خواهد داشت و برای دارندگان نسخه Ultimate Edition رایگان خواهد بود.

IMG_20250505_200456_507.jpg

آخرین ویرایش:
همونطور که قبلا گفتم شد.
خبری از گیرز ۲ و ۳ نیست. معلوم نیست قرارداد مایکرو با اپیک به چه صورت بوده که نمی تونه نه تنها رو پی اس فایو، بلکه حتی رو پی سی هم نمی تونه منتشرش کنه.
کل حقوق سری گیرز واسه مایکروسافت هست، در نتیجه اگه بخوان هر جایی می‌تونن منتشر کنن :دی

Microsoft Studios acquires rights to Gears of War franchise - Xbox Wire

احتمال خیلی زیاد کالکشن رو تو کنفرانس ماه بعد معرفی می‌کنن.

خیلی خووووووبه‌ها. یعنی با دوستان PS هم کواپ میرم ولی ای کاش ۲ و ۳ رو هم زودتر بدن. امیدوار بودم ۳گانه رو با هم بدن. به هر حال قیمتش مناسبه واقعا. دمشون گرم.
دارن بچه زرنگ بازی در میارن دونه دونه بفروشن ریمسترهارو

دارن بچه زرنگ بازی در میارن دونه دونه بفروشن ریمسترهارو
آخه از اونجایی که مولتی پلیر بازیا رو حذف نکردن، اگه هر 3 رو باهم بدن عملا نمیدونی کدوم مولتی رو بازی کنی.
اگه مولتی ها رو حذف کرده بودن، میشد گفت منطقیه که 3 نسخه باهم باشن.
از اونجایی هم که اولین نسخه بازی روی پلی استیشن هست، به نظرم خیلی غیر منطفی نیست دادن تک تک نسخه ها ولی با فاصله

حالا اینا چرا ریمیک نکردن بعد این همه مدت؟ پسفردا دوباره میخوان یه نسخه Reloaded Remake بکننن تو پاچمون؟ اصلا برنامه مایکرو برای این سری چیه؟ چرا اینا کلا هیچ توضیحی نمیدن چیکار میخوان بکنن.

بهترین خبر ممکن برای Ultimate Edition. این بازی متاسفانه طول عمر مفید بسیار کمی داشت و بعدش رفت زیر سایه gears of war 4 و کلا محو شد و حتی بین نسخه pc و xbox one هم کراس پلی وجود نداشت که بزرگترین ضربه رو بهش وارد کرد. حالا با وجود کراس پلی تو همه پلتفرم ها دیگه مشکل کمبود پلیر تو نسخه پی سی هم نداریم حتی بعد از عرضه E-DAY.
کلاسیک ترین مولتی پلیر هم مربوط به همین نسخه هست که نسبت به شماره اصلی پالیش خیلی خوبی خورده و باگهای نسخه اورجینال رو نداره و از همه مهمتر P2P نیست و سرور داره. خیلی ها ممکن بپرسن که gears of war 1 سوای گرافیکش و گیم پلیش و اتمسفرش چی شد که انقدر زمان خودش طرفدار پیدا کرد؟ جوابش سادس زمانی که پلیرها از ps2 یا اکس باکس اورجینال میخواستن به نسل بعدی کوچ کنن این بازی اولین شوتر سوم شخص رقابتی بود که مهارت بازیکن حرف اول و آخر رو میزد و دقیقا جز موج اولیه بازیهای انلاین بود که پلیرهارو به هم در یک شبکه به صورت یکپارچه کانکت میکرد، حتی یادمه اون زمان که بازی ریلیز شده بود اینترنت دیال-آپ داشتم که خیلی ها به خاطر این بازی ADSL گرفتن. هنوز که هنوزه هم تو سال 2025 مکانیک گیم پلی بازی رو دستش نیست و موقعیت های تک به تک یا تک به چند نفر نفسگیر و پر از آدرنالینه که تو هیچ بازی دیگه ای پیدا نمیشه.
امیدوارم حالا که همه بازیهای اکس باکس به صورت رسمی بر روی پلی استیشن میاد ماکروسافت یه فکری به حال سرور در خاورمیانه هم بکنه که بتونیم این بازیارو با پایینترین لگ ممکن بازی کنیم. چون ما تمامی این بازیارو با پینگ 160 تا 300 تجربه کردیم از 2006 تا حتی همین Gears 5ش

Screenshot-Original (9).png Screenshot-Original (4).png

اینم تاپیک خود بازیه اگه خواستید تگ مولتی پلتفرم بهش بدید اسمشم اپدیت کنید.
تاپیک مولتی هم داشت :

ببینم این آمار world record رنکد کسی میتونه بشکنه یا نه با وجود مولتی پلتفرم شدن. این لابی رنکد قابل جویین شدن بود اون اوایل و کلا همه لفت میدادن و ما 1 2 تا ساعت همرو لتوپار میکردیم. :))

Screenshot-Original (1).png

امیدوارم stats هامون به نسخه ریلودد منتقل بشه. لیدر بورد مجزا هم منطقیه برای این نسخه.

Screenshot-Original (3).png

من سری گیرزو خیلی نصف نیمه رفتم (4 رو تموم کردم که خوب بود اما 5 ـو نصفه رها کردم) بنظرتون تو 2025 از اول شروع کنیم همونقد تاثیر رو از نظر داستان و شخصیت پردازی داره؟
اگه کلا ۴ رو بازی کردی و ۵ رو نصفه رفتی باید بگم‌ کلا چیزی بازی نکردی 😁 اصلی ترین و مهم‌ترین نسخه ها همین ۳ تا اول هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or