ببین ریمیک شادو او کلوسوس هست اونو تصور کن یه یه چیزی مثل این قراره بشه که بنظرم شاهکاره.برای نسخه های اول و دوم و نسخه های پی اس پی اگه یچیزی مث ریمستر سه گانه جی تی ای در بیارن خوبه.
پورت پی سی هم بدن که ماهم استفاده کنیم![]()
خب نمیشه همچین چیزی.من انتظار داشتم هر کدوم از god of war های کلاسیک رو به ترتیب نسخه باز سازی و گرافیک و گیم پلیش رو کاملا بروز و امروزی بکنه مثل ریمیک resident evil 4
اما با این خبر بنظر میرسه با یه ریمستر ساده طرف هستیم که به شدت نا امید کننده هست واسه شخصی که نسخه 4 و 5 god ow war رو با اون گرافیک و گیم پلی و بقیه مکانیزم های عالی تجربه کرده بخواید این نسخه هارو تو سال 2025 یا 2026 با گرافیک و گیم پلی تاریخ گذشته بازی کنه
until dawn رو که بازی 8 9 سال پیشه بخوای ریمیک کنی بعد بازی 20 سال پیش رو ریمستر کار جالبی نیست
من بشخصه به گرافیک و گیم پلی کمتر از ragnarok راضی نمیشم
ریمیک کردن اونها ممکنه زمان بر باشه اما میتونن هر کدوم از نسخه هاش به اندازه نسخه 4 یا 5 فروش داشته باشن هر چی نباشه داستان 3 نسخه اول به مراتب بهتر از 2 نسخه اخیر بودهخب نمیشه همچین چیزی.
ریمیک اون بازیها هرکدوم خودش یک بازی جدیده.
کل طراحی مراحل و گیم پلی رو باید بریزن دور و از نو یه بازی جدید بسازن.
اونهم با یک هزینه چند صد میلیون دلاری برای هر نسخه!
خب از لحاظ اقتصادی منطقی تر اینه که برن یه بازی جدید بسازن تا بخوان دوباره 12-10 سال از وقت یه استودیو رو بگیرن برای ریمیک اون نسخه ها.
این ریسمترها هم میاد برای اونهایی که علاقه مندن یا دنبال نوستالژی هستن و...
اگه این شایعه واقعی باشه پس میشه انتظار داشت ریمستر کالکشن uncharted هم قبل یا بعدش بیاد.
که خب خبر خوبیه.
من انتظار داشتم هر کدوم از god of war های کلاسیک رو به ترتیب نسخه باز سازی و گرافیک و گیم پلیش رو کاملا بروز و امروزی بکنه مثل ریمیک resident evil 4
اما با این خبر بنظر میرسه با یه ریمستر ساده طرف هستیم که به شدت نا امید کننده هست واسه شخصی که نسخه 4 و 5 god ow war رو با اون گرافیک و گیم پلی و بقیه مکانیزم های عالی تجربه کرده بخواید این نسخه هارو تو سال 2025 یا 2026 با گرافیک و گیم پلی تاریخ گذشته بازی کنه
until dawn رو که بازی 8 9 سال پیشه بخوای ریمیک کنی بعد بازی 20 سال پیش رو ریمستر کار جالبی نیست
من بشخصه به گرافیک و گیم پلی کمتر از ragnarok راضی نمیشم
مگه قراره بدن سانتا ریمیک کنه این همه استودیو دیگه واسه همکاریبنظرم حتی نیازی به ریمستر هم نبود، چه برسه به ریمیک که سالها زمان و وقت میبره. sm بهتره همین گاو جدید رو دیگه پیش ببره و وقت الکی بر نسخههای قدیمی نزاره. همین الانش ۶ ساله کوری داره چیز موش چال میکنه.