شایعه از ریمستر کالکشن God of War در سال 2025 رونمایی میشه

dantemaximum

کاربر سایت
i-really-wish-santa-monica-would-release-a-complete-v0-t41j4uicgnfb1.jpg

🔳 لیکر مطرح Lunatic Ignus خبر از ریمستر کالکشن God of War داده که احتمالن نسخه Ascension هم شاملش میشه که قرار توی مارس 2025 که به تاریخ خودمون فروردین 1405 به مناسب 20 سالگی منتشر بشه، البته ایشون تو شبکه X این خبر رو نداده و تو صفحه دیسکوردش این خبر رو داده که ظاهرا به یقین نرسیده

lunatic-ignus.jpg

📌 سابقه لیکر برمیگرده به اطلاعات بازی Black Myth: Wukong که همگی بدرستی بیان کرده بود

قطعا خود سانتا باید این کارو بکنه
همین ذهنیت اشتباه پلیرا باعث شده سونی دو جین آی پی خوب خودشو بذاره تو انبار خاک بخوره چون همه انتظار دارن هر ریمیک و ریمستری رو خود استدیو اصلی بسازه حتی اگه تعطیلم شده باشه از گور بکشدش بیرون ولی به استدیو دیگه ای نده.

ریمیک و ریمستر که هیچی حتی سیکوئل و اسپین آف ساختنم اگه به استدیوهای دیگه سپرده بشه هیچ مشکلی نداره. اگه بیس اصلی بازی خوب باشه با یه نظارت درست میشه آی پی رو با استدیو های دیگه ام ادامه داد.

• Like
Reactions: noctis-sm3
به نظر من فعلا برای ریمستر GoW زوده، دیز گان رو ریمستر کنن، بعدش باقی بازی های PS4 که هنوز ریمستر نشدن، بعد ایشالا تا اون موقع نسل عوض شده و هم میتونن بازی های PS5 رو برای PS6 ریمستر کنن و هم یه کالکشن از ریمسترهای PS4 برای PS6 بدن.

من انتظار داشتم هر کدوم از god of war های کلاسیک رو به ترتیب نسخه باز سازی و گرافیک و گیم پلیش رو کاملا بروز و امروزی بکنه مثل ریمیک resident evil 4
اما با این خبر بنظر میرسه با یه ریمستر ساده طرف هستیم که به شدت نا امید کننده هست واسه شخصی که نسخه 4 و 5 god ow war رو با اون گرافیک و گیم پلی و بقیه مکانیزم های عالی تجربه کرده بخواید این نسخه هارو تو سال 2025 یا 2026 با گرافیک و گیم پلی تاریخ گذشته بازی کنه
until dawn رو که بازی 8 9 سال پیشه بخوای ریمیک کنی بعد بازی 20 سال پیش رو ریمستر کار جالبی نیست
من بشخصه به گرافیک و گیم پلی کمتر از ragnarok راضی نمیشم
البته این رو بگم سونی هیچوقت از کلمه ریمیک برای بازی until dawn استفاده نکرد و همیشه کلمه Rebuilt استفاده میکرد، به هر حال گاد شاید همین حال و هوای Rebuilt داشته باشه تا ریمیک یا ریمستر

شما خیلی سطح توقعت پایینه :D
شماها سطح توقعتون بالاست :دی ریمیک ۶ عنوان و تغییر گیم پلی از هک اند اسلس به اکشن ادونچر؟
یکی از نظرات نا محبوب من اینه که دوربین GOW کلاسیک بهتر از GOW ریبوت هست. GOW های کلاسیک خودشون یک اثر هنری بودند جاهایی که زوم اوت میشد به حماسی بودن بازی خیلی کمک میکرد. اینکه بیشتر طرفدار هک اند اسلش هستم تا اکشن ادونچر هم در آرزوهام بی تاثیر نیست.

اگه تغیرات داستانی انجام نشه از قبیل سیاه پوست کردن شخصیتها و معرفی کریتوس به عنوان سفیر صلح مونت الیمپس هر کار دیگه ای بکنند من روز اول میخرم و بازی میکنم حتی ریریلیز.

آخرین ویرایش:
شماها سطح توقعتون بالاست :دی ریمیک ۶ عنوان و تغییر گیم پلی از هک اند اسلس به اکشن ادونچر؟
یکی از نظرات نا محبوب من اینه که دوربین GOW کلاسیک بهتر از GOW ریبوت هست. GOW های کلاسیک خودشون یک اثر هنری بودند جاهایی که زوم اوت میشد به حماسی بودن بازی خیلی کمک میکرد. اینکه بیشتر طرفدار هک اند اسلش هستم تا اکشن ادونچر هم در آرزوهام بی تاثیر نیست.

اگه تغیرات داستانی انجام نشه از قبیل سیاه پوست کردن شخصیتها و معرفی کریتوس به عنوان سفیر صلح مونت الیمپس هر کار دیگه ای بکنند من روز اول میخرم و بازی میکنم حتی ریریلیز.
من که میگم اصلا ریمیک نشه و کلا نمیشه، اینکه اصلا منطقی نیست همچین کاری برای سونی و...
اصلا توقعی ندارم :(

به همون ریمستر معمولی قانعم.
اما خب هک اند اسلش بمونه + گرافیک در حد والهالا برای جمیع کوری، جفی ، آسموسن + رفتگانشون هم آرزوی نشدنیه:D
رو این حساب گفتم سطح توقعت پایینه.

• Like
  • Smile
Reactions: m.a.t and Amir09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or