از خرید چه بازیی پشیمون شدید؟

بزار بگم از دل تنگم! :d
از خريد خيلي بازي ها ولي يكيش كه خيلي اعصابم رو خورد كرد و اصلا انتظارش رو نداشتم Resident Evil 6 بود كه همين امروز خريدم و نصب نمي شد!!!!
=((
پسرم

اینی که شما خریدی بازی مضخرفی به نام resident evil operation raccoon city هست نه 6 از یک گیمر بعیده که اینطوری بگه
رزیدنت اویل 6 هنوز مونده تا انتشارش.

دوستانی که گفتن Burnout paradise مزخرفه فک کنم فقط اون اولاشو بازی کردن
این بازی به نظرم شاهکار بود ... با اون فراری های فوق العاده ...بهترین کنترل ازان این بازیه ...

مزخرف به نظرم Nfs run بود

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

دوستانی که گفتن Burnout paradise مزخرفه فک کنم فقط اون اولاشو بازی کردن
این بازی به نظرم شاهکار بود ... با اون فراری های فوق العاده ...بهترین کنترل ازان این بازیه ...

مزخرف به نظرم Nfs run بود

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

تایید میکنم.

سلام
خب من بازی بد بازی نمیکنم یعنی قبلش تریلر ها امتیازات میبینم بعد تصمیم میگیرم برا همین خیلی کم پیش میاد پشیمون بشم الان هم که دیگه بازی دانبود میکنم بازی های تاپ که هیچ غیر از اونا بازی های بیخود رو هم تقریبا دانلود میکنم ولی خب میدونم با چی مواجه میشم از قبل فقط برای نیم ساعت بازی دان میکنم نمونش این اویل راکون سیتی

NFS the run
Brink
بیشترا میگن Brink
و مطمئنم شما ها هم فقط یکم بازی کردید
منم خودم اولا که بازی میکردم حالم بد میشد بخاطر اون باگای ضایع بازی ولی بعد از چند روز بازی گرفتم قضیه رو
بازی نه داستان خاصی داره نه چیز دیگه ای
یک چیزی شبیه مولتی پلیره کال آف دیوتی هست ولی نه به اون قشنگی

از نظر من که خیلی جالب بود

بدترین که زیاده ولی از نظر من این ها آشغتا بودند
never dead-cartel-devil may cry hd collection-iron man-thor-prison break-wwe 12-wwe allstar-saints row 2-street fighter x tekken-gotham racing 4

و چند بازی اریجینال ps3 که واقعا حیف پول
yakuza 3 , 4-haze

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

با توجه به اینکه گفتم زیاده چند تا دیگه هم یادL اومد که چرت بودن
crysis 2-dragon age -risen-ruse-shadows of damned-dead rising 1-halo reach-halo odst-halo 3-velvet assassin-up-alpha protocol-rouge warior-007 golden eye-battlfield 3-medal 2010-quantum theory-ufc 2009,2010-monkey island -test drive 2-saw 1,2-brink-tin tin-first templar-TROY-tron-mass effect 1-nfs run-nfs undercover-nfs shift 1,2-

بدترین که زیاده ولی از نظر من این ها آشغتا بودند
never dead-cartel-devil may cry hd collection-iron man-thor-prison break-wwe 12-wwe allstar-saints row 2-street fighter x tekken-gotham racing 4

و چند بازی اریجینال ps3 که واقعا حیف پول
yakuza 3 , 4-haze

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

با توجه به اینکه گفتم زیاده چند تا دیگه هم یادL اومد که چرت بودن
crysis 2-dragon age -risen-ruse-shadows of damned-dead rising 1-halo reach-halo odst-halo 3-velvet assassin-up-alpha protocol-rouge warior-007 golden eye-battlfield 3-medal 2010-quantum theory-ufc 2009,2010-monkey island -test drive 2-saw 1,2-brink-tin tin-first templar-TROY-tron-mass effect 1-nfs run-nfs undercover-nfs shift 1,2-
Big Lol
سری Halo فوق العاده هستند،بودند و خواهند بود.Crysis 2 با این حال که اونطوری که هایپ کردند نبود ولی باز هم خیلی خوب بود.
Dragon Age II بله ولی I خیلی خوب بود.
SOD هم خیلی قشنگ بود.
BF3 هم مثل Crysis 2
Mass Effect 1 یکی از بازی های زیبای تکرار نشدنی ــه.
MOH 2010 هم خیلی خوب بود.
=====================================
بدترین های من:
PES 2010,2011,2012
Lost Planet 2
Tin Tin
Ninja Gaiden III

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or