shahram nvidia کاربر سایت Aug 24, 2011 #376 هیچوقت تا حالا از خرید یه بازی اینقدر ناراحت نشدم duke nukem forever kane & lynch 2
*Mohamad* کاربر سایت Aug 24, 2011 #378 فقط از خرید بازیه ویچر 2 پشیمون شدم چون بدون تحقبق بازی رو خریدم و به حرف دوستام گوش کردم
CapitanArsalan کاربر سایت Aug 24, 2011 #379 یه بازی روی سگا بود که یکسری جدول بود بعد با انتخاب کردنشون کشتی میترکید(اسمش یادم نمیاد خو!!!!) یکی اون یکی هم کبرا 11 مضخرف به تمام معنا
یه بازی روی سگا بود که یکسری جدول بود بعد با انتخاب کردنشون کشتی میترکید(اسمش یادم نمیاد خو!!!!) یکی اون یکی هم کبرا 11 مضخرف به تمام معنا
dante47 کاربر سایت Aug 24, 2011 #382 shadow harvest اشغال چرند مزخرف ...................................
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Aug 28, 2011 #385 mercenaries 2 rise of argounats devil may cry 2 onimusha 4 far cry 2 too human
arash gh کاربر سایت Aug 28, 2011 #386 نوشته شده توسط Colonel Buendia: Dead Space 2 آشغال محض. بیشتر... بیخیال اشغال :-oیکی از بهترین بازی هایی که کردم ---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط dante47: shadow harvest اشغال چرند مزخرف ................................... بیشتر... یچیزی اون ورتر.
نوشته شده توسط Colonel Buendia: Dead Space 2 آشغال محض. بیشتر... بیخیال اشغال :-oیکی از بهترین بازی هایی که کردم ---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط dante47: shadow harvest اشغال چرند مزخرف ................................... بیشتر... یچیزی اون ورتر.
Miesam کاربر سایت Aug 28, 2011 #387 بجزء Alan Wake, Splinter Cell Conviction, Halo Reach,ost and 3, DMC4 هر بازی تقریبا تو این نسل خریدم آخرش پشیمون بودم چرا پول دادم .
بجزء Alan Wake, Splinter Cell Conviction, Halo Reach,ost and 3, DMC4 هر بازی تقریبا تو این نسل خریدم آخرش پشیمون بودم چرا پول دادم .
.:Soheil:. کاربر سایت Aug 28, 2011 #388 Shift 2 بازی طوری ساختن آدم هنوزم منتظر پلیس بیوفته تو پیست دنبالش !
A arash_a59 کاربر سایت Aug 28, 2011 #389 flash point red river،DIRT3 ، Medal of honer افتضلح ترین بازی هایی بود که تا به حال دیدم خصوصا flash point redriver به قدری گرافیکش افتضاح بود که گفتم نکنه کنسولم خراب شده یا مشکلی براش پیش اومده؟!
flash point red river،DIRT3 ، Medal of honer افتضلح ترین بازی هایی بود که تا به حال دیدم خصوصا flash point redriver به قدری گرافیکش افتضاح بود که گفتم نکنه کنسولم خراب شده یا مشکلی براش پیش اومده؟!
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Aug 30, 2011 #390 Dragon age2 down of war 2 nfs pro street