هر زمان عمر کنسولها و قدرت انان رو به زوال رفته است ، سازندگان و دست اندرکاران بازی رویکرد خود را تغییر داده اند ، و به قدرت پلتفرم PC روی کرده اند؛ و این دستگاه مورد لطف قرار میدهند ! حال چگونه است که این سازندگان که به قدرت این پلتفرم ایمان دارند اینگونه این دستگاه را مورد بی لطفی قرار میدهند .
اقای Mark Rein یکی از سران شرکت بزرگ Epic Games میباشد ؛ شرکتی که خالق سری بازیهای زیبای Gears of War میباشد ، بازیی که سالها پیش فقط اولین عنوانش برای PC ساخته شد . وی در مصاحبه ای که با سایت Eurogamer داشت پلتفرم PC را مورد لطف قرار داد و اذعان کرد ، که قدرت تکنولوژی PC های امروزی 10 برابر کنسولهای فعلی میباشند .
خالقان موتور محبوب گرافیکی Unreal Engine در ادامه چنین از PC حمایت کردند :
در حال حاظر در زمانی میباشم که توانایی پلتفرم PC از کنسولها پیشی گرفته است ، و این را نیز فراموش نکنیم که تمام بازیها از سوی پلتفرم PC ساخته میشود ، و همیشه این پلتفرم ، ابزاری برای ساخت تمامی بازیها خواهد بود .
با پلتفرم PC قادر هستید اینده را شبیه سازی کنید ، با اضافه کردن سخت افزارهای قوی و کافی شما میتوانید بفهمید که نسل بعد کنسولها در اینده چگونه خواهد بود .
وی در اخر نیز اذعان کرد :پلتفرم PC جایگاه مهمی در اینده بازیها خواهد داشت .
اقای Mark Rein یکی از سران شرکت بزرگ Epic Games میباشد ؛ شرکتی که خالق سری بازیهای زیبای Gears of War میباشد ، بازیی که سالها پیش فقط اولین عنوانش برای PC ساخته شد . وی در مصاحبه ای که با سایت Eurogamer داشت پلتفرم PC را مورد لطف قرار داد و اذعان کرد ، که قدرت تکنولوژی PC های امروزی 10 برابر کنسولهای فعلی میباشند .
خالقان موتور محبوب گرافیکی Unreal Engine در ادامه چنین از PC حمایت کردند :
در حال حاظر در زمانی میباشم که توانایی پلتفرم PC از کنسولها پیشی گرفته است ، و این را نیز فراموش نکنیم که تمام بازیها از سوی پلتفرم PC ساخته میشود ، و همیشه این پلتفرم ، ابزاری برای ساخت تمامی بازیها خواهد بود .
با پلتفرم PC قادر هستید اینده را شبیه سازی کنید ، با اضافه کردن سخت افزارهای قوی و کافی شما میتوانید بفهمید که نسل بعد کنسولها در اینده چگونه خواهد بود .
وی در اخر نیز اذعان کرد :پلتفرم PC جایگاه مهمی در اینده بازیها خواهد داشت .
آخرین ویرایش:

) و ماکرو سافت انقدر فوش و نفرین دادم که تا اخر عمر xbox720 هم براشون کافی هست (به خاطر اینکه دو تا 360 سه چراغ کردم یعنی شدن در حالی که ps3 رو هم با هم خریده بودم یعنی 4 سال و نیم پیش و هنوز هم دارم یک بار هم اوف نگفته ) در کل در مورد کیفیت کنسول ps3 خیلی خیلی از 360 بهتر هستش

تازه همون فاصله ای که دارن از کنسول ها بد میگن یک بازی برای PC معرفی نمیکنن که از کنسول بهتر باشه این ها همش حرف هستش .