از حرف تا عمل ، تعریف و تمجید Epic Games از پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
epic.japan_.2.092409-580px.png

هر زمان عمر کنسولها و قدرت انان رو به زوال رفته است ، سازندگان و دست اندرکاران بازی رویکرد خود را تغییر داده اند ، و به قدرت پلتفرم PC روی کرده اند؛ و این دستگاه مورد لطف قرار میدهند ! حال چگونه است که این سازندگان که به قدرت این پلتفرم ایمان دارند اینگونه این دستگاه را مورد بی لطفی قرار میدهند .

اقای Mark Rein یکی از سران شرکت بزرگ Epic Games میباشد ؛ شرکتی که خالق سری بازیهای زیبای Gears of War میباشد ، بازیی که سالها پیش فقط اولین عنوانش برای PC ساخته شد . وی در مصاحبه ای که با سایت Eurogamer داشت پلتفرم PC را مورد لطف قرار داد و اذعان کرد ، که قدرت تکنولوژی PC های امروزی 10 برابر کنسولهای فعلی میباشند .
خالقان موتور محبوب گرافیکی Unreal Engine در ادامه چنین از PC حمایت کردند :
در حال حاظر در زمانی میباشم که توانایی پلتفرم PC از کنسولها پیشی گرفته است ، و این را نیز فراموش نکنیم که تمام بازیها از سوی پلتفرم PC ساخته میشود ، و همیشه این پلتفرم ، ابزاری برای ساخت تمامی بازیها خواهد بود .
با پلتفرم PC قادر هستید اینده را شبیه سازی کنید ، با اضافه کردن سخت افزارهای قوی و کافی شما میتوانید بفهمید که نسل بعد کنسولها در اینده چگونه خواهد بود .

وی در اخر نیز اذعان کرد :پلتفرم PC جایگاه مهمی در اینده بازیها خواهد داشت .
​

آخرین ویرایش:
خواستم جلوی خودم بگیرم دیدیم نمیشه
اول اینکه دیگه همه می دونند اگه کنسول بازی انحصاری نداشته باشه دیگه فروش نداره کلا و کسی نمی ره کنسول بخره پس باید فکر خیلی از بازی هارا از ذهن بیرون برد رو pc
در ثانی

من خودمن هم pcو هم ps3وxbox360دارم با توجه به تجربه خوم می گم پس نگید طرف فن هست و از این جور حرف ها
خدایش هم باید دیگه قبول کرد که ماکرو تو تعداد بازی انحصاری از سونی خیلی عقب هست و تقریبا هیچ حرفی برا گفتن نداره
با یک مقایسه ساده یک بچه کوچیک هم دیگه می فهمیه این را!!!!
واقعا برا م جای سوال هست چرا بعضی ها اینقدر پافشاری میکنند ؟؟؟
سونی---------------------- ماکرو

uncharted1.2.3 -----------گریز 1و 2و 3
killzone2.3 ----------------ویرایش :هیلو 3و 4
Halo 3ODST و Halo Wars
god of war 3 ------------- الن ویک
gt5------------------------- فروزا 3و 4
resistance1.2.3 -----------؟؟؟؟؟
infamous1.2 -------- ------؟؟؟؟؟
متالگیر ------------ -------- ؟؟؟؟؟
heavy rain -------------- --؟؟؟؟
heavenly sword ---------- ؟؟؟؟
دیگه انحصاری های اولی را نگفتم
حالا یک عده نیایند بگید بازی های کینکت هم هست و مثلا بخواهید اونهارا با متالگیر مقایسه کنید:-o:-o

آخرین ویرایش:
اول اینکه دیگه همه می دونند اگه کنسول بازی انحصاری نداشته باشه دیگه فروش نداره کلا و کسی نمی ره کنسول بخره پس باید فکر خیلی از بازی هارا از ذهن بیرون برد رو pc
در ثانی

من خودمن هم pcو هم ps3وxbox360دارم با توجه به تجربه خوم می گم پس نگید طرف فن هست و از این جور حرف ها
خدایش هم باید دیگه قبول کرد که ماکرو تو تعداد بازی انحصاری از سونی خیلی عقب هست و تقریبا هیچ حرفی برا گفتن نداره

killzone2.3 ----------------هیلو 3و 4
حالا یک عده نیایند بگید بازی های کینکت هم هست و مثلا بخواهید اونهارا با متالگیر مقایسه کنید:-o:-o
خب من کاری به بازی ها کینکت ندارم ولی مقایسه عجیبی بود مثلا Fable 2 و Fable 3 جا انداختی البته Halo 3ODST و Halo Wars هم بودن :d
اگه کینکت نمیخواستی نام ببری نباید بازی هایی که از Move هم حمایت می کنند را نام میبردی چون الان Fable: The Journey و Ryse از کینکت پشتیبانی می کنند مقایسه فروش هم کنی میبینی یک بازی انحصاری ماکرو یک تنه حریف نصف لیستت هست درسته سونی انحصاری زیاد میزنه ولی محبوبیت بالایی هم ندارند مثلا کیلزون نصف Halo هم نفروخته حتی اگه هر 2قسمت بزاری رو هم به ODST هم نمیرسه ماکرو هم داره انحصاری ها جدید میسازه فقط نمیخواد عنوان ها کم فروش بده بیرون که فقط اسمش انحصاری باشه این مقایسه جالب نیست حالا بازی میخواد هاردکور باشه یا نباشه مهم اینه که ماکرو دنبال طیف وسیعی از بازی کنندگان هست

خب من کاری به بازی ها کینکت ندارم ولی مقایسه عجیبی بود مثلا Fable 2 و Fable 3 جا انداختی البته Halo 3ODST و Halo Wars هم بودن :d
اگه کینکت نمیخواستی نام ببری نباید بازی هایی که از Move هم حمایت می کنند را نام میبردی چون الان Fable: The Journey و Ryse از کینکت پشتیبانی می کنند مقایسه فروش هم کنی میبینی یک بازی انحصاری ماکرو یک تنه حریف نصف لیستت هست درسته سونی انحصاری زیاد میزنه ولی محبوبیت بالایی هم ندارند مثلا کیلزون نصف Halo هم نفروخته حتی اگه هر 2قسمت بزاری رو هم به ODST هم نمیرسه ماکرو هم داره انحصاری ها جدید میسازه فقط نمیخواد عنوان ها کم فروش بده بیرون که فقط اسمش انحصاری باشه این مقایسه جالب نیست حالا بازی میخواد هاردکور باشه یا نباشه مهم اینه که ماکرو دنبال طیف وسیعی از بازی کنندگان هست
درود
تازه گیرز 1 که بعدا رو pcهم امد :dاگه بخواهیم حساب کنیم اون هم باید کم کنم
فیبل 3 هم که رو pcامد:|:| همانطور که کفتم من بیشتر منظورم بازیهای انحصاری بوداون هم از نوع مهم نه فروش بازی ها
اره این 2 تا هیلو را هم اضافه می کنم جاانداختم :d
البته منظورم از این لیست فقط شفاف سازی بود نه کمتر نه بیشتر !!!!!!!!!!!!

Halo 3ODST و Halo Wars
اگه به زمان عرضه شدن هست که نباید اینجور مقایسه کرد که بگی ّFable3 میخاد واسه Pc بیاد یا Fable 2 رو هک کردن روی Pcاجرا میشه!!
در ضمن Froza 4 خودش تنهایی واسه Gt5 بسه!!
بعدش هیلو 2 تا رو جا انداختی اگه پلی 3 1دونه انحصاری شبیه اون داشت دیگه هیچی!!
Ninja Giden روبه روی Heavenly Sword نیست؟!

کلا مرغ 1 پا داره تازه بدون پا هم 1 پا داره:دی!!

حالا فروش همه ی اینا رو جمع کن با 2 تا انحصاری ماکروسافت مقایسه کن=))

آخرین ویرایش:
من هنوزم نفهميدم ...
بحث سره تعداد انحصاري و ارزش گذاشتن شركت به گيمر بود !!
يه عده ميان ميگن هيلو زياد فروخت !! #:-s
چون فروش هيلو زياده و محبوب ترين عنوانه دليل بر اينه كه ماكرو نره سراغ انحصاري هاي ديگه؟
عجيبه :d
شماها كيپ ترولينگ ... والله :d
................................................
با كيفيت، بي كيفيت با فروش بي فرشو يا هرچيزي
سوني خيلي جلوتر از ماكروئه

درود
تازه گیرز 1 که بعدا رو pcهم امد :dاگه بخواهیم حساب کنیم اون هم باید کم کنم
فیبل 3 هم که رو pcامد:|:| همانطور که کفتم من بیشتر منظورم بازیهای انحصاری بوداون هم از نوع مهم نه فروش بازی ها
اره این 2 تا هیلو را هم اضافه می کنم جاانداختم :d
البته منظورم از این لیست فقط شفاف سازی بود نه کمتر نه بیشتر !!!!!!!!!!!!
البته برای PS3 بازی محبوبم تو این کنسول یعنی LittleBigPlanetجا انداختی درکل ماکرو انحصاری کم میزنه ولی خوب میفورشه ولی خب منم جز منتقدان تعداد کم انحصاری هاش هستم که به نظرم باید بیشتر از این حرفا کنه البته ماکرو کم انحصاری از دست نداده ولی درکل باید بیشتر کنه
PC هم انحصاری ماکروسافت میشه فرقی نمیکنه که :d

با شروع نسل بعد این حرفا خاتمه پیدا میکنه دوبازه همون اش و همون کاسه پس زیاد خوشحال نباشید.... نسل بعد pc گیمر ها باید مصیبت های بیشتری رو تحمل کنن یه دفعه بیلزارد هم یه خیانت کنه مثل کرایتک چیزی از pc باقی نمیمونه.

من هنوزم نفهميدم ...
بحث سره تعداد انحصاري و ارزش گذاشتن شركت به گيمر بود !!
يه عده ميان ميگن هيلو زياد فروخت !! #:-s
چون فروش هيلو زياده و محبوب ترين عنوانه دليل بر اينه كه ماكرو نره سراغ انحصاري هاي ديگه؟
عجيبه :d
شماها كيپ ترولينگ ... والله :d
................................................
با كيفيت، بي كيفيت با فروش بي فرشو يا هرچيزي
سوني خيلي جلوتر از ماكروئه
نه دیگه داری کم لطفی میکنی اگه بخوایم فروش رو در نظر بگیریم سونی باید اون جلو بوق بزنه:d
حالا اومدیم دیدین تعداد انحصارهای سونی بیشتره دلیل نمیشه پس تو این زمینه برتره .مایکروسافت داره کم کم جبران میکنه کمبود انحصارو تو یه نمه صبر کن دوست عزیز...;)

نه دیگه داری کم لطفی میکنی اگه بخوایم فروش رو در نظر بگیریم سونی باید اون جلو بوق بزنه:d
حالا اومدیم دیدین تعداد انحصارهای سونی بیشتره دلیل نمیشه پس تو این زمینه برتره .مایکروسافت داره کم کم جبران میکنه کمبود انحصارو تو یه نمه صبر کن دوست عزیز...;)
ما كه كاري جز صبر كردن نداريم ..
فكر نكنم براي من يا شما فرقي بكنه كه سوني 5 نسخه بفروشه يا 50 ميليون !!!!!!
اما من به عنوان يك گيمر دلم تنوع گيم ميخواد !!!
حداقل من اينطوري هستم :)
شايد دوستان چون هيلو زياد ميفروشه (نميدونم چيش به اينا ميرسه) اينا هم دلشون خوشه كه يه انحصاري پرفروش داريم !!
ولي من حاضرم 10 تا انحصاري كم فروش بازي كنم تا يه انحصاري پرفروش

در ثانی

Halo 3ODST و Halo Wars
تو لیست بازی های مایکروسافت این چند تا را جا انداختید:
Mass Effect
Forza Motorsport 2
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Fable II
Fable III
Splinter Cell: Conviction
و امیدوارم نگید اینا یه سریشون واسه PC میاد پس قبول نیستن چون بحث سر بازیهای انحصاری کنسول هست. البته تو لیست بازی های سونی هم چند تا عنوان دیگه می توانه اضافه بشه.

مهندس بحث سره Product هایه Microsoft هست اگه اینطوریه که کله بازی هایه بلیزارد یکتنه حریفه سونین! چون همشون انحصاریه PC ( که ماله مایکروسافته تقریبا ) هستند.کراسیس ها هم میتونستن باشن پس :biggrin1:
چه ربطی داره آخه؟ :دی بحث سر بازی های انحصاری کنسول بود، فکر می کردم این قضیه خیلی وقته حل شده ولی گویا هنوز حل نشده :دی

این بازیهایی که مشخص کردم از کی تا حالا انحصاری 360 شدن من نمیدونستم
گفتم که بازیهای انحصاری کنسول، اصلا اونایی که مشخص کردی را از لیست خارج کن :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mλjid
معلومه تکنولوژی pc روز به روز در حال پیشرفته ولی کنسول ها هنوز با تکنولوژی 6 سال پیش دارن کار میکنن
از لحاظ گرافیکی هم فرق کنسولو pc کم کم داره مشهود تر میشه مثلا به تازگی بازی bf3 فرق فاحشی بین نسخه کنسولی و pc هست
در کل همه اینو قبول دارن که کنسول مانع پیشرفت همینو بس

اگه میخواست کنسولی وجود نداشته باشه باید روزی 2 بار سازنده ها با این سرعت نجومیه سخت افزار ها انجین میساختن! دیگه اون موقع نسلی وجود نداشت و دیگه شرکتی نمی تونست با انجینه خودش بهترین رو بسازه چون تا یک بازی میساخت اینقدر سخت افزار ها قدرتشون بالا میرفت که ... مثلا فکر کنم اوایل سال 480 رو بورس بود بعد نصفه سال نگزشت 580 اومد با 30% قوی تر و بعدش هم 590 ... فکر کنم یکی بخواد با این وضعیت پیش بره. انجینشون ساخته نشده کهنه میشه.
نرم افزار همیشه عقب تر از سخت افزار هست.
مثلا بازی هایه 2006 یا 2007 رو که برایه کنسول هایه نسله جدید اومده نگاه کنید حالا بیاین با Uncharted یا Gears یا ... مقایسه گرافیکی کنین. خیلی گرافیک پیشرفته تر شده. چرا؟ چون قدرت نرم افزاری بالا رفته. وگرنه سخت افزار که یکی هست. حالا اینو مثلا در ساله 2018 در نظر بگیرین ، با همین کنسول 2006 براتون Crysis در میارن ( حتی بیشتر از کرایسیس ) همه چیز هیچ موقع سخت افزار نیست. با نرم افزاره که الان مثلا کارمک داره 60 فریم بهترین گرافیک رو میده.

Mass Effect
Forza Motorsport 2
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Fable II
Fable III
و امیدوارم نگید اینا یه سریشون واسه PC میاد پس قبول نیستن چون بحث سر بازیهای انحصاری کنسول هست. البته تو لیست بازی های سونی هم چند تا عنوان دیگه می توانه اضافه بشه.

مهندس بحث سره Product هایه Microsoft هست اگه اینطوریه که کله بازی هایه بلیزارد یکتنه حریفه سونین! چون همشون انحصاریه PC ( که ماله مایکروسافته تقریبا ) هستند.کراسیس ها هم میتونستن باشن پس :دی
راستی Alan Wake اون وسط نبود؟!

آخرین ویرایش:
Mass Effect
Forza Motorsport 2
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2

Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Fable II
Fable III
این بازیهایی که مشخص کردم از کی تا حالا انحصاری 360 شدن من نمیدونستم:-/

این بازیهایی که مشخص کردم از کی تا حالا انحصاری 360 شدن من نمیدونستم:-/
Eye of Sauron بدم خدمتتون؟

اتفاقا من جزو اون یه عده هستم.چرا حرفی از بعضی بازیهای کینکت نزنیم؟؟؟وقتی بازی مثه KINECT SPORTS حدود 4 میلیون نسخه میفروشه(تقریبا اندازه انچارتد 2) پس میشه ازش به عنوان یه انحصاری کاملا قوی که حداقل یه عده قابل توجهی رو مجبور می کنن برن کینکت یا کنسول بگیرن یاد کرد... .

همین طور بازی DC یا YSF یا RYSE و ........ .

+

در ثانی به نظر من درسته تعداد انحصاری بیشتر خیلی بهتره و درش شکی نیس ولی فعلا که مایکرو با همین تعداد انحصاری هم بلد کارش رو راه بندازه........ .(من خودم هم کیفیت رو به کمیت ترجیح میدم 10 تا انحصاری داشته باشی ولی جالب نباشن که چی)

+

مایکروسافت یکی دو تا انحصاری به همینایی که داره اضافه کنن به نظرم کافیه لازم نیس فرت و فرت انحصاری کم فروش بده...... .
.
.
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or