از حرف تا عمل ، تعریف و تمجید Epic Games از پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
epic.japan_.2.092409-580px.png

هر زمان عمر کنسولها و قدرت انان رو به زوال رفته است ، سازندگان و دست اندرکاران بازی رویکرد خود را تغییر داده اند ، و به قدرت پلتفرم PC روی کرده اند؛ و این دستگاه مورد لطف قرار میدهند ! حال چگونه است که این سازندگان که به قدرت این پلتفرم ایمان دارند اینگونه این دستگاه را مورد بی لطفی قرار میدهند .

اقای Mark Rein یکی از سران شرکت بزرگ Epic Games میباشد ؛ شرکتی که خالق سری بازیهای زیبای Gears of War میباشد ، بازیی که سالها پیش فقط اولین عنوانش برای PC ساخته شد . وی در مصاحبه ای که با سایت Eurogamer داشت پلتفرم PC را مورد لطف قرار داد و اذعان کرد ، که قدرت تکنولوژی PC های امروزی 10 برابر کنسولهای فعلی میباشند .
خالقان موتور محبوب گرافیکی Unreal Engine در ادامه چنین از PC حمایت کردند :
در حال حاظر در زمانی میباشم که توانایی پلتفرم PC از کنسولها پیشی گرفته است ، و این را نیز فراموش نکنیم که تمام بازیها از سوی پلتفرم PC ساخته میشود ، و همیشه این پلتفرم ، ابزاری برای ساخت تمامی بازیها خواهد بود .
با پلتفرم PC قادر هستید اینده را شبیه سازی کنید ، با اضافه کردن سخت افزارهای قوی و کافی شما میتوانید بفهمید که نسل بعد کنسولها در اینده چگونه خواهد بود .

وی در اخر نیز اذعان کرد :پلتفرم PC جایگاه مهمی در اینده بازیها خواهد داشت .

آخرین ویرایش:
بازی انحصاری داشتن که هنر نیست . این نامردیه شرکت سازنده کنسول رو میرسونه که یه بازی معروفی مثل MGS رو انحصاری میکنه و مردم رو مجبور میکنه که کنسولش رو بخرن ! خدا کنه تو نسل بعد این اتفاق ها نیوفته که مجبور نشیم به اجبار هر دوتا کنسول رو بخریم ...
بعد اون شرکت نامرد چه جوری باید ملت رو به خرید کنسولش ترغیب کنه ؟ بعد اینکه روی n تا کنسول همه ی بازیا بیاد اونوقت همشون یه چیز نمیشن ؟! اونوقت اون شرکت میشه جوانمرد :d
بازم بحثای خاک دیده شرو شد. برا خیلی ها کل اون بازی های محبوب تو خالی شما، قدر 1 دقیقه بازی کردن 2 تا بازی محبوب، نمی ارزه. آمار ساعت های گیمینگ هیلو و همین بچه بازی ها، گویای خیلی چیزاس.
پ.ن: با دشنام قالب نمیشه خیلی چیزا .
یعنی معیار علاقه مون به بازیا باید این باشه که ببینیم اونور آب ملت کدوم بازیا رو چند ساعت آنلاین بازی میکنن ؟ :d اینجا بچه ها عاشق گیرز و مارکوس هستن ولی اونور خیلی از همون عزیزان آنلاین باز حتی نمیدونن داستان بازی چیه و کی به کیه ؟! :d اینجا هم همونجوره ؟ طبیعتاً معیار ها برای گفتن واژه ی خوب یا عالی به بازی برای هر کس فرق میکنه همونطور که امثال گیرز و هیلو برای ژاپن تیله بازی هم به حساب نمیاد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ..............
فکرش رو بکنید مثلا یه بازی انحصاری واسه آخرین کارت گرافیک انویدیا!:دی درسته خیالی بیش نیست ولی خوب آرزو کردن که عیب نیست:دی

اینطوری نیست . الان اگه سخت افزارها 100 برابر اینم قدرت داشته باشن ولی از نظر نرم افزاری هنوز خیلی عقب هستن و نمیتونن به این زودی ها خیلی گرافیک رو تغییر بدن . یعنی همین الانش سازنده های ویتچر 2 خودشون رو کشتن که گرافیک بازیشون رو بالا ببرن ولی از نظر نرم افزاری هنوز خیلی عقب هستن ...

منظور کلیم اینه که مشکل اصلی واسه پیشرفت گرافیکی پیشرفت سخت افزارها نیست . باید از نظر نرم افزاری و خلاقیت پیشرفت کنن وگرنه همین الانش هم سخت افزارهای PC خیلی جلوتر از اون چیزی هست که بهش نیازه .

چندتا گيم ديگه نام ببرم كه از نظر تعداد طرفدار و محبوبيت بخورن هيلو و گيرز رو؟ :))
اگه چیزی میشناسی که از نظر تعداد طرفدار و محبوبیت و فروش تو انحصاریهای چه PS3 و چه 360 میتونه هیلو رو بخوره با کمال میل چندتا نام ببر.
اره دلت رو خوش كن به امار ساعت بازي هيلو ....
چيز ديگه اي هم مگه داره ماكرو جز هيلو كه طرفداراش بشينن انلاين بزنن و ساعت گيمينگ انلاينش رو ببرن بالا؟؟؟؟ :))
Obvious troll is obvious

آخر هر نسل در مورد PC ازین حرفای 100 من یه غاز اینا زیاد می زنن، تا کنسول های جدید میان یهو می بینی همینا می گن دیگه باید غزل خداحافظی PC رو خوند
خب این ترفندشونه. با این کار می خوان به نوعی برای بازیهای آیندشون بازاریابی کنن.
حاضرم شرط ببندم اگه همین الان مایکروسافت بگه کنسول Xbox 720 هفته ی دیگه میاد، همین آقا همه ی حرفهاشو پس میگیره و میگه عمر PC تمام شده و X720 هیچ کم و کسری از یه PC قدرتمند نداره.

یادمه سال 2007 کرایتک یه مردی کرد نمیدونم خواب زده شده بود انویدیا بهش پول چیشد که یه دفعه این شرکت تصمیم گرفت یه انحصاری درست حسابی برای pcبده بیرون با اینکه هنوز مال سال2007هست گرافیکش یه دونسلی از گرافیکای بعضی از بازیهای امروز جلوتر بود
یه انحصاری هم همین تازگی ساختن به نام ویچی2که وقتی من بازی کردم رو pcیه لحظه به توان گرافیکی pcشک کردم وبا خودم گفتم نکنه pcقدرتش دیگه در همین حده؟
direct-to-metal به این نمی گن عزیز. اینی که شما می گی همون API programming هست و ربطی به این چیزی که من می گم نداره. منظور من ساخت بازی انحصاری واسه یه سخت افزار خاص هست نه ساخت یه بازی انحصاری واسه پلتفرم PC و کلی سیستم متفاوت.
AMD یه زمانی قول چنین جیزی رو داده بود ولی خوب هیچ موقع عملی نشد.
اینطوری نیست . الان اگه سخت افزارها 100 برابر اینم قدرت داشته باشن ولی از نظر نرم افزاری هنوز خیلی عقب هستن و نمیتونن به این زودی ها خیلی گرافیک رو تغییر بدن . یعنی همین الانش سازنده های ویتچر 2 خودشون رو کشتن که گرافیک بازیشون رو بالا ببرن ولی از نظر نرم افزاری هنوز خیلی عقب هستن ...

منظور کلیم اینه که مشکل اصلی واسه پیشرفت گرافیکی پیشرفت سخت افزارها نیست . باید از نظر نرم افزاری و خلاقیت پیشرفت کنن وگرنه سخت افزارها همین الانش هم سخت افزارهای PC خیلی جلوتر از اون چیزی هست که بهش نیازه .
فکر کردی سازنده ها توانایی این رو ندارن که یه موتور بسازن که شیره تمام کارت گرافیک ها رو بکشه؟! مشکل اینجاست که چنین کاری اولا هزینه بر هست و دوما با وجود اینکه کنسول ها که الان به نحوی مرکز توجه بازی سازان قرار گرفتن نمی شه بیش از این بهشون فشار آورد در نتیجه سازنده ها پولشون رو پای یه بازیی که فقط می تونه روی PC قدرت نمایی کنه خرج نمی کنن. برای همین سخت افزار داره روز به روز قوی می شه ولی خوب بازیی تولید نمیشه که واقعا نیاز به این سخت افزار غول داشته باشه . کارمک الکی نمی گه که کنسولا دارن از مبایل ها عقب میفتن
البته من به شخصه موافق تغییر نسل نیستم چون بازی های بهتر رو به بازی های با گرافیک تر ولی بدتر ترجیح میدم البته هیچ کس از گرافیک بهتر بدش نمیاد ولی به شرطی که باعث نشه که چیزهای مهمتر از گرافیک فدا بشن

اگه چیزی میشناسی که از نظر تعداد طرفدار و محبوبیت و فروش تو انحصاریهای چه PS3 و چه 360 میتونه هیلو رو بخوره با کمال میل چندتا نام ببر.

Obvious troll is obvious

متال گير !
این بحث های خاله زنکی رو بیخیال شید. الانه که یه عده بریزن و تاپیک رو به فنا بدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ..............
معلومه تکنولوژی pc روز به روز در حال پیشرفته ولی کنسول ها هنوز با تکنولوژی 6 سال پیش دارن کار میکنن
از لحاظ گرافیکی هم فرق کنسولو pc کم کم داره مشهود تر میشه مثلا به تازگی بازی bf3 فرق فاحشی بین نسخه کنسولی و pc هست
در کل همه اینو قبول دارن که کنسول مانع پیشرفت همینو بس

گمونم از قیمتهای فعلی این دو کنسول خبر نداری ؟ 650 هزار شده بود 360 با هنین قیمت میتونی یه سیستم خوب جمع کنی
یچیزی میگیا!بازار ایران براشون ضرر داره!

بازار جهانی رو داشته باش

متال گير !
:))
از نظر فروش که احتملا شوخیت گرفته چون فقط هیلو 3 یه چیزی حدود 8.5 میلیون نسخه فروخت که تا اونجایی که من اطلاع دارم هیچ بازی انحصاری چه روی 360 و چه رو ps3 حتی بهش نزدیک هم نشده.از نظر محبوبیت هم که درسته متال گیر به شدت بازی محبوبیه ولی مطمئنا به پای هیلو نمیرسه.البته اگه معیارتون میهن اسلامی نباشه.
Keep on trolling
به هر حال این بحثا همونطوری که یکی از دوستان گفت ربطی به تاپیک نداره منم دیگه در این رابطه پست نمیدم.آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است.
فروش سری Gran Turismo رو چک کنید.
بله درسته ولی من در زمان خودش رو منظورم بود و نه فروش کلی سری هیلو(که البته در کل به مراتب بیشتر از اینهاست).هیلو 3 رو به این دلیل مثال زدم چون تقریبا یک سال با MGS4 اختلاف زمانی داشت و فکر میکنم مثال مناسبی برای مقایسه ای باشه که دوستمون با اوردن متال گیر به میدان آغاز کرد.

آخرین ویرایش:
از نظر فروش که احتملا شوخیت گرفته چون فقط هیلو 3 یه چیزی حدود 8.5 میلیون نسخه فروخت که تا اونجایی که من اطلاع دارم هیچ بازی انحصاری چه روی 360 و چه رو ps3 حتی بهش نزدیک هم نشده.

دوست عزيز اگر خوشت نمياد چرا نظر ميدي؟‌؟؟؟
اون خيلي ها هم برن دلشون رو خوش كنن به يك دقيقه بازي هيلو و گيرز !!!
داري فقر انحصاري ماكرو رو با علاقه ي گيمرها به اين دو بازي پوشش ميدي؟ مثلا؟ :))
يه جوري ميگي انگار سوني بوقه ..
رزيزتنس
گاد او وار
كيلزون
متالگير
اينفِيمِس
انچارتد
.................
چندتا گيم ديگه نام ببرم كه از نظر تعداد طرفدار و محبوبيت بخورن هيلو و گيرز رو؟ :))
نزنيد اين حرفارو خداييش ...
خنده داره
----------------------------
اره دلت رو خوش كن به امار ساعت بازي هيلو ....
چيز ديگه اي هم مگه داره ماكرو جز هيلو كه طرفداراش بشينن انلاين بزنن و ساعت گيمينگ انلاينش رو ببرن بالا؟؟؟؟ :))
پلی 3 ندیده نیستیم که :دی این خوبه، اونم خوبه. اما تذکری دادم برای فن رانر بودن.کلا این لیست بازی هایی که دادی، متال گیر و کمی هم آنچارتد قابل تحسین هستند. میکروهم لیست زیاد داره.بیخیال. بس است مهد کودک
سری نه، 1 دونه شماره.مراجعه به آمار فروش تک تک شماره های هیلو به صورت جدا گونه شود.

چرت میگه بابا دوباره فروشه بازیاش رو کنسول رو ببینه و پولی که از کنسول به دست میاره یادش بیاد دیگه از این حرف ها نمیزنه
ولی باز امیدوارم به pc بازا توجه کنن

این یارو نگفته که ما خودمون از Pc حمایت میکنیم :|.فقط از Pc خوشش اومده و ازش تعریف کرده.شما کدوم استدیو سونی یا مایکروسافت رو میشناسی که بیاد عنوان های انحصاری خودشو برای پلتفرم های دیگه بسازه به خاطر این که از اون پلتفرم خوشش اومده؟؟

مثلا شما بلزینسکی رو در نظر بگیر که بگه من از Ps3 خوشم میاد.حالا چون از اون خوشش اومده باید بازی خودشو برای این کنسول هم منتشر کنه؟
تازه اگرم بخواهد این کار رو کنه تمام سیاست های استدیو Epic نابود میشه.

سری نه، 1 دونه شماره.مراجعه به آمار فروش تک تک شماره های هیلو به صورت جدا گونه شود.

چه فرقی میکنه حالا تک تک هم باز همونه... من فروش جداگونه Halo ها رو نمیدونم ولی به طور مثال این فروش Gran Turismo 3 A-spec:
14.89 میلیون نسخه

از حرف تا عمل که خیلی فاصله هستش!
بجای تعریف و تمجید بیان قدرت unrealبا dx11روی یک بازی نشان بدن مثل کرایتک و diceکه با عمل نشون دادن! (اون 10 برابر قوی تر بودن پی سی از کنسول رو تو عمل (ساخت بازی نشون بدن) ) هر چند ساخت همچین بازی به اسانی نیست و هزینه و وقت زیادی می خواد!

همین GEOWبه خاطر عرضه نسخه اولش توpc اینقدر فروش و طرفدار پیدا کرد باید تمجدی کنند ولی اخرش باری عرضه بازیشون میگند xbox 360،ps3 کامپیورتهای شخصی هم نداریم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or