از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می شود

• Thread starter Thread starter Fusion
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینترنت ملی مدت هاست که در مدارس استفاده میشه ، فقط دامنه های .ir رو (البته این یه مدلش هست)!مثلا بانک ملی با دامنه .com برنامه ریزی شده نمیره ...!

خب از این پس منتظر بن شدن و قفل و پنهان شدن تایپک باشید. با تشکر.

بیخیال بحث بشیم بهتره ادامش عاقبت خوشی نداره ;)
دیگه دانلود هر چیزی تعطیل - کلا خبر ورزشی علمی آموزشی تعطیل - شبکه های مجازی تعطیل اگه چیزی هست که تعطیل نشه بگو . من که میرم سراغ همون ماهوا... ;)

من این خبر رو میزارم بحساب دروغ اول آپریل!

اگر منبع داشت که باورش می کردم، البته از این نابغه ها بعید نیست که راستی راستی بیان این حرفای بی ربط و خنده دار رو تحویل رسانه ها و مردم بدن.

نکته ای که وجود داره اینه که لازم نیست بهمون بگن فقط باید از اینترنت ملی استفاده کنین. خیلی راحت میتونن تعرفه اینترنت های پر سرعت رو 10 برابر کنن (البته تا 14 برابر هم ممکنه) اون وقت تصمیم با خود مردمه. مثلآ من که ماهی 50 تومن میدم , اون موقع باید 500 تومن بدم و این توانایی رو ندارم. پس مجبورم یا کلآ اینترنت رو ببوسم بذارم کنار , یا ملی (!) بگیرم.
همینی که من گفتم :دی

دوستان گفتم که دروغ 13 بود یا همون اول آپریل!
اینترنت ملی راه اندازی میشه اما در کنار اینترنت جهانی! باهم عرضه میشن.

اول اینکه اون دوستانی که این رو باور ندارند باید بگم متاسفانه این فاجعه حقیقت داره و تو خبر گزاری های دولتی هم درج شده و الان توی همه سایت های اجتماعی موضوع بحث ِ .

این از این ولی فاجعه وقتی بد تر میشه که وزیر اطلاعات ( تقی پور ) این جمله رو به زبون میاره :

وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
هر کی افغانستان میاد، مخارح 50 50 ! PM بدید.

خبر صحت داره، مربوط به خیلی قبل تر هم میشه عنوان کردنش نمیدونم چطور نشنیده بودید!

خدایا خودت شاهد باش !

خوش بحالت شاملو که نموندی این روزها رو ببینی .

آخرین ویرایش:
Astiλk عزیز خبرگذاریهای مثل ایتنا و سایت هایی مثا سافت گذر و... همه و همه منبع خبر رو خبرگذاری فارس ذکر کردند! میشه اون لینک منبع اصلی رو به من بدید تا برسیش کنم؟

من که باور نمیکنم:d
باو نکنید این کارا رو ای خبر گزاری فارس(د... گزاری فارس)مشهوره به د... گفتن:))
یه سر به این اخبار هایه ورزشی بزنید همش ....:d
اگر هم خیلی جدی شد چرا که نشه اما اینکه اینترنت جهانی بر دارن غیر ممکنه.1000در 1>:)

بدجوري اين خبر رفته رو اعصابم و الان چند ساعته كه دارم در موردش فكر ميكنم و به طور طبيعي دو حالت بيشتر نداره
1.اين طرح عملي نميشه:هر روز هيلترينگ بيشتر ميشه و ملت هم با انواع و اقسام راه ها هيلتر رو دور ميزنه و در نتيجه ملت هر روز اگاه تر ميشه.پس اين خوبه
2.اين طرح عملي ميشه:در اين صورت بيچاره ميشيم.ولي خب ملت ما كره شمالي نيست.ساكت نخواهد نشست.و مطمئن باشيد اين كارشون تمام نقشه هاشون رو برعكس ميكنه و اتفاقاتي خواهد افتاد كه خودتون بهتر از من ميدونيد

پ.ن:مطمئنم پستم پاك ميشه:d

من از سال 84 به اینور همیشه این خبر و میشنوم درست مثل :
هر سال اواخر شهریور و وسطهای پاییز همیشه میگن مردم گوش به زنگ باشید زلزله میاد :دی
درست خبرها کپی برابر اصل میشود :دی

دوستان گفتم که دروغ 13 بود یا همون اول آپریل!
اینترنت ملی راه اندازی میشه اما در کنار اینترنت جهانی! باهم عرضه میشن.
اول اینکه "در کنار" نداریم:دی مستقیما گفته شده که جایگزین میشه.
دوما حتی اگر حرف شما هم درست باشه، میشه یه چیزی مثل سهمیه بندی بنزین. اول اینطوری جلو میره و کم کم کلا جهانی برداشته میشه، همگی یکپارچه میشیم میریم زیر پرچم ملی>:d<

دوستانی هم که باور ندارن یه کم فکر کنن میبینن خیلی خفنتر از ایناش هم تا الان انجام شده، اینترنت که چیزی نیست...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or