ارسال یک عدد PSOne طلایی برای خالق MineCraft از طرف سونی.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سونی در اقدامی عجیب برای سازنده Minecraft یعنی Markus "Notch" Persson یک عدد PSOne طلایی به عنوان دعتوتنامه VIP به مراسم E3 فرستاده است.همچنین به همراه آن یک کپی از بازی Dungeon Master 2 نیز ارسال شده است.آیا این حرکت نشان دهنده معرفی نسخه PS3 بازی Minecraft است؟؟؟
مطمئنا در E3 بیشتر در این باره خواهیم شنید!

منبع

آخرین ویرایش:
حالا چجوری مایکروسافت فکر کرده میتونه 1 میلیارد کنسول تو نسل بعد بفروشه فکر نکنم خودشون هم بدونن.
مایکروسافت هیچ وقت همچین فکری نکرده. مایکروسافت گفته XOne و PS4 مجموعا میتونن 400 میلیون کنسول بفروشن، و این عدد میتونه به 1 میلیارد هم برسه. شما همون 400 میلیون واسه مجموع رو در نظر بگیر :دی

سوای از صحبتهاتون ، من وقتی میخوام از چیزی عکس بگیرم تا به بقیه نشون بدم همه چراغا رو روشن میکنم تا اون شی خوب دیده بشه این چیه آخه این گرفته ؟! آدم یاده تست دوربین در تاریکی میوفته که gsmarena تو نقداش میزاره ...

پ.ن: این سونی جدیدا خیلی مارمولک شده ها !!! ;;) اومده psone رو فرستاده :d

آداپتور ایناش هم طلاییه یعنی ؟

آره جعبشم طلاس. پست چی هم که بسته رو رسونده دستش از طلا بوده.

یه کار شیک دیگه از سونی

البته بیشتر پاچه خواری و بادمجون دور قاب چینی محسوب میشه! بانجی هم که مستقل شد رسما یه نامه نوشتن و از اینکه ممکنه بازی های این شرکت رو برند سونی هم منتشر بشه اظهار خر کیفی کردن. کلا سونی این نسل خیلی داره پاچه خواری میکنه. کم مونده برای جذب حمایت تردپارتی ها خود کاز شخصا بره مدیرهاشون رو ماساژ بده!:دی

البته بیشتر پاچه خواری و بادمجون دور قاب چینی محسوب میشه! بانجی هم که مستقل شد رسما یه نامه نوشتن و از اینکه ممکنه بازی های این شرکت رو برند سونی هم منتشر بشه اظهار خر کیفی کردن. کلا سونی این نسل خیلی داره پاچه خواری میکنه. کم مونده برای جذب حمایت تردپارتی ها خود کاز شخصا بره مدیرهاشون رو ماساژ بده!
خوب اميدورم پاچه خواريشون جواب بده كلي بخنديم نميدونم چرا هيشكي نمياد پاچه هاي بچه هاي بازي سنترو بخوارونه مثل اينكه حواسشون نيست موفقيتشون در گرو حمايت بچه هاست:دی

البته بیشتر پاچه خواری و بادمجون دور قاب چینی محسوب میشه! بانجی هم که مستقل شد رسما یه نامه نوشتن و از اینکه ممکنه بازی های این شرکت رو برند سونی هم منتشر بشه اظهار خر کیفی کردن. کلا سونی این نسل خیلی داره پاچه خواری میکنه. کم مونده برای جذب حمایت تردپارتی ها خود کاز شخصا بره مدیرهاشون رو ماساژ بده!:دی

چه ایرادی داره ماکان اتفاقا کاری که باید برای PS3 انجام میداد رو داره برای PS4 انجام میده یعنی PS3 و VITA بیشتر البته PS3 اول نسل پیش نه بعد سال 2008 و VITA الان نیاز به این کار ها داره که براش بازی ساخته بشه .

عملکرد indie developers در نسل بعد:
85103024229766293974.gif

خو ما فن ها میگیم کار شیک بده ؟؟؟ :d

من فقط دارم شوخی میکنم!:دی

وگرنه خوب سونی داره جبران مافات گذشته رو میکنه. نسل قبل جوگیر بود فکر میکرد بس میشینن و تردپارتی ها میان دست بوسشون که اینطور نشد و باقی قضایا. اما این نسل خیلی خوب دارن ترد پارتی هارو مجاب به پیوستن به خانواده بزرگ PS4 میکنن.

اصلا اگه تاپیک هیچ ربطی هم به ماکروسافت نداشته باز بچه ها کم لطفی نمی کنن:d این عقده ها کی می خوابه خودش سواله؟ از اینا گذشته درسته که حرکتشون قشنگ بوده اما سونی باید سر کیسه هم شل کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or