ارسال یک عدد PSOne طلایی برای خالق MineCraft از طرف سونی.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سونی در اقدامی عجیب برای سازنده Minecraft یعنی Markus "Notch" Persson یک عدد PSOne طلایی به عنوان دعتوتنامه VIP به مراسم E3 فرستاده است.همچنین به همراه آن یک کپی از بازی Dungeon Master 2 نیز ارسال شده است.آیا این حرکت نشان دهنده معرفی نسخه PS3 بازی Minecraft است؟؟؟
مطمئنا در E3 بیشتر در این باره خواهیم شنید!

منبع

آخرین ویرایش:
یک نمیچه احتمالات :دی شدم پکتر :دی ( :| ) اگه احتمالا ماینکرفت برای یکی از کنسولای سونی بخواد بیاد اون ویتائه :دی ولی خوب من شوکه نمیشم :| ( شهید احمد ـو میگم :| )
ماینکرافت قشنگه و اعتیاد آور و موارد دیگه ... ولی به قول تو اصلا شوکه کننده نیست
خب مثلا چه فرقی نسبت به نسخه آندروید میخواد بکنه ؟
احتمالا 20 30 دلار هم روش قیمت میزارن

حالا طلا هست یا فقط رنگش طلایه..؟

پسر عموم که انوره دیروز شب رفته از نزدیک دیدتش میگه 4 کیلو طلای خالصه. حرفای میزنیدا!

با توجه به اینکه قرار داد این یارو با مایکرو تموم شده و خودش در رابطه با عرضه بازیش برای پلتفرم های سونی اظهار تمایل کرده بود قطعا تو E3 خبری خواهد بود. من جای سونی بودم سعی میکردم مخشو بزنم یه ورژن مخصوص Vita بدن بیرون! البته خبر عرضه شماره جدید بازی روی PS4 هم در نوع خودش جالبه. هرچند من اصلا از این بازی خوشم نمیاد!:دی

سگا هم يادمه آخرين دريمكستي رو كه توليد كرد طلايي بود به عنوان خداحافظي شكوهمند با دنياي سخت افزار الان نميدونم كجاست ولي اگه درست يادم باشه يه نفر مايه دار آمريكايي پيشنهاد داده بود 500 هزار دلار بخرتش

این حرکت سونی بسی جای تحسین داره،سونی همیشه از این حرکتهای نمادین و زیبا انجام داده
شاید PS One اون هم با رنگ طلایی برای سونی نشان دهنده این هست که کنسولی که با اون دنیای بازی رو در تصرف خود در آوردش واقعا از طلا با ارزش تره
دیگر دلیل سونی هم به نظر من این بوده که PS One بیشتر به مضمون گرافیکی MineCraft می خوره و ارزش کار خالق این بازی برای سونی در حد ارزش بالای PS One رو داره

اما تو خبر خوندم که به عنوان VIP شرکت در کنفرانس سونی در E3 این رو فرستادن برای این بازی ساز،یعنی برای ورود به کنفرانس و نمایشگاه باید PS One رو همراه خودش ببره و بند کنه بندازه دور گردنش تا بتونه وارد بشه؟:d

کاملا طلاست یا روکش طلا ؟
اگه کامل طلا باشه یارو میره میفروشه جاش چندتا PS4 میگیره
احتمال 70% رنگ طلایی هست،دیگه آخرش فکر کنم روکش طلایی باشه
در ضمن چرا بره بفروشه؟می ذاره تو کمد یا ویترینی که کلکسیون جوایزهای دریافتیشه تا به عنوان یاد بود خاطره انگیز داشته باشه تا روزی بچش بزرگ شد بگه این کنسول اول شرکت سونی بود که در سال 2013 به عنوان یاد بود و قدردانی از ارزش کارم بهم داد

اما جدا از اینها حقشه برم یه PS One اسلیم بگیرم،خیلی هوای Crash Bash,Crash Bandicot و Syphone Fill ter و Dino Crisis و Medal Of Honor قدیم رو کردم به خصوص Resident Evil 2 و 3

آخرین ویرایش:
وقتی مایکروسافت به فکر قابلیت های کنترل تلویزیون توسط X1 بود سونی داشت هرچی بازی ساز مستقل موفق که روی XLive بازی داده بودن رو جذب میکرد. اون از جاناتان بلو و این هم از پرسان. جالبش اینجاست شایع شده قدرت X1 از PS4 کمتره. حالا چجوری مایکروسافت فکر کرده میتونه 1 میلیارد کنسول تو نسل بعد بفروشه فکر نکنم خودشون هم بدونن.

آخرین ویرایش:
به نظرم minecraft بیشتر به درد ویتا میخوره.شایدم بازی جدیدی در راهه.

اگه ماهم به سونی سفارش بدیم از اینا برامون میسازه؟:d

خبر فقط در حد شایعه هست n4g استاد شایعه سازی های هاپ بر انگیزه

کاشکی به جای این حرف یه کم مراعات میکردی . حداقل اگه خبر از بیخ و بن دروغ هم باشه میرفتی تو پروفایلش بهش میگفتی نه اینجا:|

خداروشکر اکثر گفته هام درست بود و ریمدی یه نمایش خیلی خوب از بازیش داشت و فورزا هم همینطور

در ضمن شما چه اصراری داری که حرف های بی پایه و اساست رو دوباره یاد ملت بیاری .هر چند ما اون ادعای تاریخی شما رو یادمون نمیره .:lol:

اگه گفته هام صحت داشته باشه دیگه هیچوقت سایتتون نمیام که بلد نیستین با یه خانم چطوری بحرفید...و اینکه اگه گفته هام صحیح باشه خیلیا اینجا بخاطر پستای توهین آیزشون میرن زیر سوال...البته اقتضای سنشون هست...من رو خبرهام وایسادم.
1. نمایش halo 5
2.. نمایش alan wake 2
3. نمایش geow اگه درست بود قاب کنین بزنین یه جای سایت دیگه پست نمیدم تا شروع مراسم

دقیقا چقدرش درست از اب درومد؟؟:|

میتونه 1 میلیارد کنسول تو نسل بعد بفروشه فکر نکنم خودشون هم بدونن.
میتونه ...
منم اگر نت درست حسابی داشتم میرفتم یه وان میخردیم فقط باهاش TV میدیدم ... 50 60 دلار حق اشتراک طلایی هم قیمته سی سی کم ـه ... بخش آنلاین و .... هم بماند
وان مخصوصه بازار آمریکاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or