ارسال یک عدد PSOne طلایی برای خالق MineCraft از طرف سونی.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سونی در اقدامی عجیب برای سازنده Minecraft یعنی Markus "Notch" Persson یک عدد PSOne طلایی به عنوان دعتوتنامه VIP به مراسم E3 فرستاده است.همچنین به همراه آن یک کپی از بازی Dungeon Master 2 نیز ارسال شده است.آیا این حرکت نشان دهنده معرفی نسخه PS3 بازی Minecraft است؟؟؟
مطمئنا در E3 بیشتر در این باره خواهیم شنید!

منبع

آخرین ویرایش:
من فقط دارم شوخی میکنم!:دی

وگرنه خوب سونی داره جبران مافات گذشته رو میکنه. نسل قبل جوگیر بود فکر میکرد بس میشینن و تردپارتی ها میان دست بوسشون که اینطور نشد و باقی قضایا. اما این نسل خیلی خوب دارن ترد پارتی هارو مجاب به پیوستن به خانواده بزرگ PS4 میکنن.

ماکان جان یه سر به بخش امار فروش کنسول بزن sony با اختلاف 50.000 تا دستگاه داره xbox رو رد میکنه هی این فن های xbox 7 سال میگفتن بیشتر فروختیم پس بهتریم حالا چی دارن بگنه داره رد میکنه یعنی بازم ماکرو به رکورد فروش ps2 و ps3 نرسید...........

6155b0da06d1.png

ماکان جان یه سر به بخش امار فروش کنسول بزن sony با اختلاف 50.000 تا دستگاه داره xbox رو رد میکنه هی این فن های xbox 7 سال میگفتن بیشتر فروختیم پس بهتریم حالا چی دارن بگنه داره رد میکنه یعنی بازم ماکرو به رکورد فروش ps2 و ps3 نرسید...........

6155b0da06d1.png

آره دلتون رو به همین خوش کنید. دلتون رو به این خوش کنید که سونی از عرش اومد به فرش! این فروش نسبت به کنسول قبل سونی موفقیت نیست!
ولی برای مایکرو نسبت به قبلی موفقیت هست!

آخرین ویرایش:
چه حرکت تمیز و پسندیده ای!
این سونی چقدر زیبا و لطیف مُخ میزنه!
آدم وقتی این خبر رو میخونه، ناخودآگاه قند تو دلش آب میشه! :)) PS1 طلائی...

6155b0da06d1.png

به گفته دوستان خودتون این منبع اطلاعاتش نادرسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or