ارسال یک عدد PSOne طلایی برای خالق MineCraft از طرف سونی.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سونی در اقدامی عجیب برای سازنده Minecraft یعنی Markus "Notch" Persson یک عدد PSOne طلایی به عنوان دعتوتنامه VIP به مراسم E3 فرستاده است.همچنین به همراه آن یک کپی از بازی Dungeon Master 2 نیز ارسال شده است.آیا این حرکت نشان دهنده معرفی نسخه PS3 بازی Minecraft است؟؟؟
مطمئنا در E3 بیشتر در این باره خواهیم شنید!

منبع

آخرین ویرایش:
شِط !!!!!!! F ME !!!!!!! عجب چیزه خریه =p~=p~=p~=p~
سونی در اقدامی عجیب برای سازنده Minecraft یعنی Markus "Notch" Persson یک عدد PSOne طلایی به عنوان دعتوتنامه VIP به مراسم E3 فرستاده است.
این هم رفت رو استیج :| :دی
فقط مساله این است که 3 ، 4 یا هر 3 !؟ :دی

خبر فقط در حد شایعه هست n4g استاد شایعه سازی های هاپ بر انگیزه
دکتر این خبر رو Markus Persson صاحب استودیو Mojang تویت کرده .
%D8%AA%D8%B9%D8%AC%D8%A8.jpg

با آرزوی موفقیت باسه کنسول سونی حرف های مارکوس ردخور نداره
بنگاه خبرپراکنی پسر عموی ایشون (MR.BIG BOSS) مثــ اینکه این خبر رو تکذیب کردن ! و اعلام کردن در طی اقدامی از پیش طراحی شده این دستگاه Xbox بوده و با فتوشاپ به PS1 مبدل شده است .
امیدوارم فقط مدیران جواب پستتونو بدن همین با کسی درگیر نمیشم که عکسش میخوره 16 سالش باشه این حالتا باست طبیعی هست بزرگ میشی شماهم
خداروشکر اکثر گفته هام درست بود و ریمدی یه نمایش خیلی خوب از بازیش داشت و فورزا هم همینطور

آخرین ویرایش:
دکتر این خبر رو Markus Persson صاحب استودیو Mojang تویت کرده .
https://twitter.com/notch/status/338959613271629824/photo/1

بنگاه خبرپراکنی پسر عموی ایشون (MR.BIG BOSS) مثــ اینکه این خبر رو تکذیب کردن ! و اعلام کردن در طی اقدامی از پیش طراحی شده این دستگاه Xbox بوده و با فتوشاپ به PS1 مبدل شده است .

بابا کلا کلاس از سر و روی این سونی میباره :دی الان مارکوس خودش کف کرده :دی

خوشم میاد میدونه ناز ـه کیو باید بکشه . خوب فک کنم Minecraft و عناوین بعدی بیاد رو PS

====

حاضرم همین الان ps3ـم رو با 360 بندازم حیاط ولی یدونه از این PS One داشته باشم :x

یک نمیچه احتمالات :دی شدم پکتر :دی ( :| ) اگه احتمالا ماینکرفت برای یکی از کنسولای سونی بخواد بیاد اون ویتائه :دی ولی خوب من شوکه نمیشم :| ( شهید احمد ـو میگم :| )

بابا کلا کلاس از سر و روی این سونی میباره :دی الان مارکوس خودش کف کرده :دی

خوشم میاد میدونه ناز ـه کیو باید بکشه . خوب فک کنم Minecraft و عناوین بعدی بیاد رو PS

====

حاضرم همین الان ps3ـم رو با 360 بندازم حیاط ولی یدونه از این PS One داشته باشم :x
آقا من برات یه پلی 1 رو قشنگ مثل این رنگ میکنم بی طحمت اون پلی 3 و ایکس باکس رو ادرس میفرستم بفرس برای من :)

هفته پیش هم گفته بود از Xbox One زیاد به هیجان نیومده. حالا این زمانی هستش که این بازی روی XBLA مرز فروش 6 میلیونی رو گذرونده.

پ.ن اصولا n4g منبع خبر نیست و فقط نقل قول سایت های دیگرو میکنه. منبع اصلی خبر The Verge

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or