ارزش تکرار، چیزی بیش از تکرار یک بازی است

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کارگردان هنری سابق Lucasarts، آقای Clint Hocking، در بلاگی با موضوع "ارزش تکرار" تاکید داشت که بازیکنان به چیزی بیشتر از حالت ‘New Game+’ نیاز دارند که باعث شود که احساس کنند در قبال پولی که پرداخته اند، چیز با ارزشی نصیبشان شده است.
او همچنین گفت که Red Dead Redemption ارزش تکرار ندارد.

در نوشته ای در Edge، آقای Hocking در بلاگ خود اذعان داشت که سازندگان، ارزش تکرار را در چند بار بازی کردن، خلاصه کرده اند که به عقیده او، این مورد قابل قبول نیست.
او توضیح داد: "به نظر من، ما باید این عقیده که تکرار پذیر بودن ،ملاک اندازه گیری پیشرفت بازیکنان است را به کنار بگذاریم."
" یا اینکه چند مرتبه بازیکنان یک بازی را انجام می دهند. Red Dead Redemption به شدت قابل تکرار بود. اما وقتی که فهمیدم بیش از 40 درصد از بازیکنان آن را به پایان رسانده و حدود 10 درصد تمام اچیومنت های آن را آزاد کرده اند، شگفت زده شدم."
" وقتی که با چنین ارقامی روبرو شدم، بسیار سخت بود که تکذیب کنم که RDR به اندازه کافی قابل تکرار نیست."

Hocking توضیح داد که ارزش تکرار از "خسته کنندگی" و "عمق" یک بازی ریشه می گیرد.

" از نظر مفهومی، من فکر میکنم بهترین ملاک برای تشخیص تکرار پذیر بودن یک بازی، نسبت "عمق" به "خسته کنندگی" است."
" 'عمق' یعنی مرتبه ای غنی از روابط داخلی بین سیستم های متعادل و منظور از 'خسته کنندگی ' یعنی مرتبه ای که بازی با تکیه بر محتوای خود سعی در انتقال پیام دارد، است."

منبع

دقیقا همینجوریه که دوستان میگن. این مورد بیشتر متوجه بازی های RPG و Open-World هست. یعنی شما یکبار کامل بازی رو انجام میدین و دیگه رغبتی برای تکرارش تا یه مدت خیلی زیاد ندارین. بعد از یه مدت طولانی، دوباره هوس میکنین و بازیش میکنین.
اما بازی های خطی اینطور نیستن. اونا رو میتونین چندین بار تموم کنین و بعد از مدت خیلی زیادی شاید اونو بذارین کنار تا یه مدت دیگه.
اینکه میگه ارزش تکرار نداره دلیل بر بد بودن RDR نیست چون اگر بد بود، بازی سال نمیشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or