ارزش تکرار، چیزی بیش از تکرار یک بازی است

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کارگردان هنری سابق Lucasarts، آقای Clint Hocking، در بلاگی با موضوع "ارزش تکرار" تاکید داشت که بازیکنان به چیزی بیشتر از حالت ‘New Game+’ نیاز دارند که باعث شود که احساس کنند در قبال پولی که پرداخته اند، چیز با ارزشی نصیبشان شده است.
او همچنین گفت که Red Dead Redemption ارزش تکرار ندارد.

در نوشته ای در Edge، آقای Hocking در بلاگ خود اذعان داشت که سازندگان، ارزش تکرار را در چند بار بازی کردن، خلاصه کرده اند که به عقیده او، این مورد قابل قبول نیست.
او توضیح داد: "به نظر من، ما باید این عقیده که تکرار پذیر بودن ،ملاک اندازه گیری پیشرفت بازیکنان است را به کنار بگذاریم."
" یا اینکه چند مرتبه بازیکنان یک بازی را انجام می دهند. Red Dead Redemption به شدت قابل تکرار بود. اما وقتی که فهمیدم بیش از 40 درصد از بازیکنان آن را به پایان رسانده و حدود 10 درصد تمام اچیومنت های آن را آزاد کرده اند، شگفت زده شدم."
" وقتی که با چنین ارقامی روبرو شدم، بسیار سخت بود که تکذیب کنم که RDR به اندازه کافی قابل تکرار نیست."

Hocking توضیح داد که ارزش تکرار از "خسته کنندگی" و "عمق" یک بازی ریشه می گیرد.

" از نظر مفهومی، من فکر میکنم بهترین ملاک برای تشخیص تکرار پذیر بودن یک بازی، نسبت "عمق" به "خسته کنندگی" است."
" 'عمق' یعنی مرتبه ای غنی از روابط داخلی بین سیستم های متعادل و منظور از 'خسته کنندگی ' یعنی مرتبه ای که بازی با تکیه بر محتوای خود سعی در انتقال پیام دارد، است."

منبع

حرفش درسته که RD ارزش تکرار رو نداره اما همون یباری میری شرف داره به خیلی از بازی هایی که چند بار تکرارشون کردم تو عمرم RED DEAD همینجوریش ارزشش از پولی که میدی بیشتره

مردك غلط زيادي تر از دهنش كرده !! اگه ميفهميد من و دوستام بيشتر از 2 بار بازي رو تموم كرديم همچين حرف مزخرفي نميزد !! لقمه بزرگ تر از دهنش برداشته !!

" یا اینکه چند مرتبه بازیکنان یک بازی را انجام می دهند. Red Dead Redemption به شدت قابل تکرار بود. اما وقتی که فهمیدم بیش از 40 درصد از بازیکنان آن را به پایان رسانده و حدود 10 درصد تمام اچیومنت های آن را آزاد کرده اند، شگفت زده شدم."
" وقتی که با چنین ارقامی روبرو شدم، بسیار سخت بود که تکذیب کنم که RDR به اندازه کافی قابل تکرار نیست."

دوستان از رو باد فتخ که نگفته گفته طبق این اعداد و ارقام، کلیت رو حساب کرده نه شما یا دوستتون تموم کردین پس همه رفتن ...

آخرین ویرایش:
ارزش تکرار واقعی رو فقط بازیهای بایوور و از این دست بازیها دارن که داستان نقش اساسی توش داشته باشه و خود بازیباز توش درگیر باشه!!
دوستان هم سریع داغ نکنین یارو نگفته RDR بازیه بدیه فقط گفته ارزش تکرار بالایی نداره!!
به نظر من مثلا Assassins creed هم یه شاهکاره ولی ارزش تکرار نداره اصلا!!

اصلآ ارزش تکرار برای بازی مثل RDRتعریف نشده وقتی با اتمام بازی چیزی رو از دست نمیدی که بخوای بازی رو تکرار کنی و همه چیز در دسترسه چه معنی داره بازی رو تکرار کنی وقتی تمام میشن ها رو میشه دوباره ریپلی کرد؟
اصولآ "تکرار "بیشتر برای سبک RPGکه مخصوصآ اونایی که انتخاب دیالوگ تو سرنوشت بازی تاثیر میذاره و بازیای خطی مثل CODیا بایوشاک معنی پیدا میکنه حالا این دیگه بستگی به گیم پلی و جذابیت داستان بازی داره که این" تکرار " ارزش داره یا نه.
البته تعجب نداره وقتی ایشون آمار RDRرو میبینه هذیون بگه این تعجب داره که RDRبا بقیه بازی ها هم قیمته

به نظر منم New Game+’ ارزش تکرار بازی رو بالا نمیبره . به جاش اگه بازی را بتونی با چند تا شخصیت متفاوت که داستان متفاوتی دارند ارزش تکرار خیلی بالا میره مثل کاری که capcom میخواد با re6 انجام بده . یا مثلا کاری که bioware با dragon age : origins انجام شد انجام بشه یعنی ان قدر به جزئیات دنیای بازی توجه بشه که با تغییر دادن نژآد یا جنسیت شخصیت دیالوگ ها تا حدودی تغییر کنه .

کاش قبل از اینکه زنجیر پاره کنین و وارد فاز خودزنی بشین یه کم به حرفی که میشنوین فکر کنین!!!

این لینک خبر رو صفحه اصلی، شاید که منظورشو بفهمین
بازی‌سنتر | اخبار | ارزش تکرار یک بازی از زبان کلینت هاکینگ

و اما بهتر بگم، ایشون کل حرفش اینه: وقتی یک بازی از موقعی که استارتشو میزنی تا پایان n تا ماموریت داره، هر چقدر تعداد این n بیشتر باشه، ارزش تکرار کل فرآیند بازی کمتر میشه و هر چی تعداد این n ها کمتر باشه ارزش تکرار فرآیند بیشتر میشه.
و اما بازی سازها به این دلیل که نمیتونن تو تعداد n کمتری هیجان و لذت کافی رو منتقل کنن، این تعداد n رو بیشتر میکنن
اینجا به درستی میگه که ارزش تکرار بازیهایی مثل RDR, AC, GTA و ... کمه.

پ.ن: میدونم این همه سر صبحی خودمو پاره کردم الانم پشت بندش نخونده و نفهمیده میاین ..................................................

دو خط اخر چی گفته یارو ؟؟ :d
---------------------------
رد دد هرچی نداشته باشه میشه 2 بار بازی رو انجام داد
یکبار بصورت شهروند خوب و قانون مند
یکبار هم خلافکار ..... :d

حرفش درسته. منتها RDR و اصولا بازی های Open-Worldـه اینطوری قابل تکرار نیستن یا به ندرت. چون که بازیباز بیشتر از اینکه برای بخش داستانی بازی کنه، میره که توی دنیای اون بازی بچرخه و لذت ببره واسه همینه که بازیهایی مثل RDR تا یه ماه مثلا یه بازیکن رو معتاد خودش میکنه در حالی که همه اون زمان صرف استوری مد نمیشه.
تازه وقتی هم استوری تموم میشه کلی توی اون مپ میچرخن مثل من که توی RDR بعد از اتمام بازی یه هفته فقط مشغول شکار بودم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or