ادعای مایکروسافت:قدرت محاسبات ابری برابر با 3 عدد Xbox One و 32 عدد Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
xbox-one_x3.jpg

مایکروسافت امروز در جریان یک سری رویدادهای نمایش livestreamed در فستیوال Nico Nico Chokaigi 3 که در نزدیکی شهر توکیوی ژاپن برگزار شده بود دوباره Xbox One و ویژگیهای آنرا برای مخاطبین ژاپنی معرفی کرده است.با توجه به نتایج Xbox 360 در ژاپن" مایکروسافت با یک مبارزه سخت برای فروش کنسول جدیدش به گیمرهای محلی ژاپن روبه روست.

در طی این مراسم نماینده ژاپن مایکروسافت ادعا کرده است که قدرت محاسباتی کنسول Xbox One تقریبا 8 بار نسبت به یک کنسول Xbox 360 قویتر است اما این همه ماجرا نیست.بعنوان ترکیب این ماشین محلی و سیستم Cloud, این آبمیوه محاسباتی تقریبا میتواند به اندازه 3 واحد Xbox One بازده داشته باشد و مورد استفاده قرار بگیرد.

بعد از توضیحاتی که با مثال زده شد چگونه این سیستم میتواند در بازیها سودمند باشد.بعنوان نمونه برای هندلینگ AI " نماینده مایکروسافت با گفتن این مطلب ادامه داد که ترکیب Cloud و این ماشین محلی میتواند به قدرت محاسباتی برابر با 32 کنسول Xbox 360 هم برسد.

XboxOneCloud_04.jpg

منبع

- - -ویرایش - - -

نکته جالبی توی عکس آخر خبر نهفته.بخشی از مخاطبین ژاپنی که بصورت آنلاین در حال تماشای Nico Nico Doga بودن نکته خیلی سرگم کننده ای رو پیدا کردن و شما میتونید کامنتهای بجا مونده رو در تصویر زیر ببینید:

XboxOneCloud_04.jpg

برای اونهایی که با زبان ویژه اینترنتی ژاپنی نا آشنا هستند “w” معادل همون “lol” خودمونه

خب تا همین جاش رو هم قبول داری خوبه چون من خودم هم فکر نمیکنم واقعا قدرت X1 یهو زیاد بشه :دی ولی در کل منظورم این بود که میتونه با Cloud به یه سری پیشرفت ها برسه چون تجربه خیلی خوبی توی Azure داشته و اینکه روی Cloud مانور میده خیلی عجیب نیست فقط داره پیاز داغش رو زیاد میکنه که خب طبیعی هم هست :دی
پس خودت هم به صورت غیر مستقیم bullshit بودن این قضیه رو تایید کردی و میدونی ولی از اونجایی که مایکرو خیلی خوبه و همیشه عالی عمل کرده و هیچ وقت اشکالی بهش وارد نیست و همیشه نادرست ترول میشه شما مثل پست فروش و بقیه پست ها به شکل خود جوش در دفاعیه ها ازش حاضری :d

پس خودت هم به صورت غیر مستقیم bullshit بودن این قضیه رو تایید کردی و میدونی ولی از اونجایی که مایکرو خیلی خوبه و همیشه عالی عمل کرده و هیچ وقت اشکالی بهش وارد نیست و همیشه نادرست ترول میشه شما مثل پست فروش و بقیه پست ها به شکل خود جوش در دفاعیه ها ازش حاضری :d
مایکروسافت خوبه؟ شیطان دو عالم، مادر فساد در دنیا، پایگاه گمراهان گیتی. یعنی شما فن های سونی نبودین که هیچ کس از حقیقت وجودی مایکروسافت باخبر نمیشد :دی همین حضور فعالانه و کامنت های پربار و سرشار از اطلاعات شما و دوستانتون در تک تک تاپیک های مایکروسافت هست که چهره واقعی این شیطان لعین رو داره به دنیا نشون میده :دی این در مورد قسمت ترول کامنتت. در مورد بخش جدیش هم از نظر من Cloud میتونه در آینده پیشرفت های خوبی داشته باشه، ولی این قضیه که Cloud چرت هست و مزخرفه رو قبول ندارم.

مایکروسافت خوبه؟ شیطان دو عالم، مادر فساد در دنیا، پایگاه گمراهان گیتی. یعنی شما فن های سونی نبودین که هیچ کس از حقیقت وجودی مایکروسافت باخبر نمیشد :دی همین حضور فعالانه و کامنت های پربار و سرشار از اطلاعات شما و دوستانتون در تک تک تاپیک های مایکروسافت هست که چهره واقعی این شیطان لعین رو داره به دنیا نشون میده :دی این در مورد قسمت ترول کامنتت. در مورد بخش جدیش هم از نظر من Cloud میتونه در آینده پیشرفت های خوبی داشته باشه، ولی این قضیه که Cloud چرت هست و مزخرفه رو قبول ندارم.
بله اگه همین سونی نبود الان شما و دوستان باید هر روز برا شیطان لعین حاضری میزدید (البته اگه اون نت فجیعی که مشخصاتش اوایل کار اومده بود رو داشتید!) و همچنین بازی ها رو پلم و یک بار برای همیشه خریداری میکردند و اون هایی هم که اینترنت نداشتند 360 خریداری میکردند :d راجب cloud هم کسی نمیگه کلا سیستم ابری چرته و مزخرفه , سونی هم برا سیستم ابری خودش استفاده ها و برنامه هایی داره و این bullshit بودن راجب اون قضیه ای هست که خودت هم میدونی . در کل بحثی ندارم خودت داری میگی دیگه :d

بله اگه همین سونی نبود الان شما و دوستان باید هر روز برا شیطان لعین حاضری میزدید (البته اگه اون نت فجیعی که مشخصاتش اوایل کار اومده بود رو داشتید!) و بازی های پلم رو یک بار برای همیشه خریداری میکردند و اون هایی که اینترنت نداشتند 360 خریداری میکردند :d راجب cloud هم کسی نمیگه کلا سیستم ابری چرته و مزخرفه , سونی هم برا سیستم ابری خودش استفاده ها و برنامه هایی داره و این bullshit بودن راجب اون قضیه ای هست که خودت هم میدونی . در کل بحثی ندارم خودت داری میگی دیگه :d
حالا بحث (lol) تاپیک عوض نشه ولی اگه اون بخش اول اتفاق می افتاد که بنده عمرا پول نمی دادم واسه کنسول شیطان لعین :دی ضمن اینکه من صحبتی در مورد خود سونی نداشتم :دی در مورد Cloud هم که کامنت های تاپیک کاملا مشخصه و دیگه بحثی هم نمی مونه.

اقایون من نه میگم این سیستم ابری و قدرتش دروغه و یا راسته و شاید کار بزرگی با این سیستم
ابری انجام دادن هیچکس از اینده خبر نداره همراه با کمی پیاز داغ
ولی خدا وکیلی نه میخوام مزه بپرونم نه میخوام نمک رو زخم کسی بپاشم قبول کنین هنوز که هنوزه
از سیاست اشتباه و نادرست رنج میبره ، که واقعا ادم تعجب میکنه
هر بازیبازی که چند بار خبرهای بازی ، چارت هفتگی فروش کنسول ها و بازی ها تو ژاپن بخونه
از سلیقه خاص ژاپنی ها با خبر میشه ولی با تمام اینا مایکروسافت اومده واسه مردم ژاپن درباره قوی بودن
سخت افزار توضیح داده ، در حالی که پرفروش ترین کنسول در ژاپن کنسول دستی نینتندو که فروش نجومی داره
شاید من اشتباه میکنم به هر حال امیدوارم چند تا بازی JRPG خوب معرفی کنه در اینده
ممنون

والا ما همین الانشم داریم از Cloud تو تایتان فال استفاده می نیم خرجش هم 100 KB/s دیگه این 100 مگابیت از کجا اومد؟ :-/

این حرف تو عین این میمونه که وقتی احمدی نژاد میاد میگه تو ایران تورم و گرونی و بیکاری و چه و چه و چه نداریم و در عوض توی همه زمینه ها هر روز داریم پیشرفت میکنیم و ایضا خوشبخت تر میشیم، بگیم: "حتما دانش رییس جمهور از ما بیشتره و یه چیزی میدونه که ما نمیدونیم. پس حتما راست میگه!" و سپس بزنیم زیر آوار: "همه چی آرومه، من چقد خوشبختم...."! بیخیال ممد! اساتید مایکروسافت فقط در یک زمینه دانششون از ما بیشتره، انم بافتن اراجیف این مدلی هست. متاسفانه هنوز آلزایمر نگرفتیم و در افشانی های مایکروسافت قبل از عرضه X1 یادمون نرفته. کنسولی که 6 میلیارد ترانزیستور داشت، اینفینیتی پاور آو ابر داشت، هوض مصنوعیی 600٪ برابری داشت، 40 برابر قوی تر بود‌ و ... الان نمیتونه بازی های ساده اول نسل رو به صورت 1080 اجرا کنه! بعد انتظار داری وقتی میگن با Cloud قدرتش ان برابر میشه ما باور کنیم و گوشامون دراز بشه؟ هر وقت مایکروسافت بازی ساخت که با استفاده از قدرت Cloud تونست سه برابر بهتر از PS4 باشه من قبول میکنم که دانش اساتید مایکروسافت از من بیشتره. در غیر این صورت این صحبت ها برام ارزشی بیشتر از خرعبلات صرفا تبلیغاتی نداره. شرمنده.

مهندسان و مسئولان مایکروسافت با محمود مقایسه میشن only on bazicenter

فدات شم شرکت معظم سونی میخواد برات کل بازی(یعنی مواردی مثل AA و پردازش پیکسل که پهنای باند فضایی میخواد!) رو روی سرور با پینگ تایم خوب ارائه بده, اونوقت شما درگیر پردازشای فرعی مثل AI و فیزیک هستی؟
استریم کردن بازی چه ربطی به پردازش های موازی کلود داره؟
چجوری میخواد بدون کوچکترین تأخیری این پردازش هارو با پردازشی که کنسول داره Sync کنه؟
این همه به گفته ی خودشون خرج کردن و تو بوق وکرنا کردنا فقط برای AI بوده پس؟
یکم واقع بین باشید.من منکر کلود کامپیوتینگ و کاری که مایکروسافت داره میکنه نمیشم ولی بهتره بجای ارائه ی این اعداد و ارقام بیاد توضیح بده که میخواد چیکار کنه!!! قبلاً واسه ما میگفتن ، الانم میخوان تو ژاپن لانچ کنن دارن واسه اونا میگن، بعدشم میبینیم که تو اجرای بازیها ضعیف عمل میکنه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or