ادعای مایکروسافت:قدرت محاسبات ابری برابر با 3 عدد Xbox One و 32 عدد Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
xbox-one_x3.jpg

مایکروسافت امروز در جریان یک سری رویدادهای نمایش livestreamed در فستیوال Nico Nico Chokaigi 3 که در نزدیکی شهر توکیوی ژاپن برگزار شده بود دوباره Xbox One و ویژگیهای آنرا برای مخاطبین ژاپنی معرفی کرده است.با توجه به نتایج Xbox 360 در ژاپن" مایکروسافت با یک مبارزه سخت برای فروش کنسول جدیدش به گیمرهای محلی ژاپن روبه روست.

در طی این مراسم نماینده ژاپن مایکروسافت ادعا کرده است که قدرت محاسباتی کنسول Xbox One تقریبا 8 بار نسبت به یک کنسول Xbox 360 قویتر است اما این همه ماجرا نیست.بعنوان ترکیب این ماشین محلی و سیستم Cloud, این آبمیوه محاسباتی تقریبا میتواند به اندازه 3 واحد Xbox One بازده داشته باشد و مورد استفاده قرار بگیرد.

بعد از توضیحاتی که با مثال زده شد چگونه این سیستم میتواند در بازیها سودمند باشد.بعنوان نمونه برای هندلینگ AI " نماینده مایکروسافت با گفتن این مطلب ادامه داد که ترکیب Cloud و این ماشین محلی میتواند به قدرت محاسباتی برابر با 32 کنسول Xbox 360 هم برسد.

XboxOneCloud_04.jpg

منبع

- - -ویرایش - - -

نکته جالبی توی عکس آخر خبر نهفته.بخشی از مخاطبین ژاپنی که بصورت آنلاین در حال تماشای Nico Nico Doga بودن نکته خیلی سرگم کننده ای رو پیدا کردن و شما میتونید کامنتهای بجا مونده رو در تصویر زیر ببینید:

XboxOneCloud_04.jpg

برای اونهایی که با زبان ویژه اینترنتی ژاپنی نا آشنا هستند “w” معادل همون “lol” خودمونه

توی ژاپن مایکرو خیلی بخواد زور بزنه بیشتر 10 هزارتا نمیفروشه :d
دقیقا

مشکل مایکرو اینه که فک میکنه میتونه تو ژاپن به اندازه کنسولای سونی و نینتندو میتونه بفروشه اما حتی شوخیشم برا ژاپنیا بی مزست

این کنفرانسو تو ایران میزاشت بازده بهتری داشت :d

ماکروسافت کلا حالش خوب نیس یا اوضاع از دستش در رفته!؟:-/
صحبت از کلود و فلان درصد قویتر بودن و اینا برای ژاپنیا!ریلی!؟:dیعنی ماکرو برای بازار ژاپن رو این چیزا حساب کرده خدایی؟:d
اینجور که من میبینم شکست به شدت بدتری نسبت به 360 در انتظارشه...

ژاپنی ها وطن پرست هستن ها! :دی
فکر نکنم Xbox One فروش بالایی تو ژاپن داشته باشه! (امیدوارم همینطور باشه.... ما که بخیل نیستیم :دی )

کلاد کامپیوتینگ هست ، اما برای این نسل نیست ، یا برای آخراشه ! اما خوب هست دیگه ! اما چون بسترش برای همه میشه اینترنت عالی در همه جا که فعلا چنین چیزی میسر نیست . اما در آینده هست . اما این نسل ؟! شاید آخراش !

کلاد کامپیوتینگ هست ، اما برای این نسل نیست ، یا برای آخراشه ! اما خوب هست دیگه ! اما چون بسترش برای همه میشه اینترنت عالی در همه جا که فعلا چنین چیزی میسر نیست . اما در آینده هست . اما این نسل ؟! شاید آخراش !
نه عزیزم آخر نسل؟ الان اول نسله که این بحث ها پیش اومده و داره سیستم کلاود تو همین چندماهه پایه های اصلیش رو بنیان سازی میکنن! یکی از بزرگترین گام های در این زمینه توی بازی titan fall اتفاق افتاد که هوش مصنوعی کلاد رو داشت و واقعا دارای هوش مصنوعی خیلی خوبی بود !
تا یک سال آینده این سیستم کلاد راه اندازی میشه!
اگر روحانی هم کلید رو بزنه پهنای باند رو تا 20 مگابایت ما ایرانی ها هم میتونیم از این تکنلوژی استفاده کنیم!
فعلا یک آنلاین استریم از بازی های خود(تویتچ) اومده که با پهنای باند 8 مگابایت و یا بیشتر جواب میده !

آخرین ویرایش:
ین چند وقته پستهای درخشان تو و ترول بازی هایی که در اوردی قشنگ نشون میده داری کدوم جبهه کار میکنی .

حق علیه باطل؟

سیستم ابری وقتی خوب جواب میده که کلا پردازش رو سیتسم ابری اجرا کنی و بعد تصویر رو روی کنسول ببینی اگه بخوان مقداری از پردازش گرافیکی بازی رو بدن سیستم ابری ..دیلی و افت فرم پیش می یاد....فکر میکنم که اگه بخوان یه همچین کاری بکنن باید پردازهاش کم حجم رو که توان زیادی از سیستم میگیرن"مثل هوش مصنوعی" رو بدن به سیستم ابری ...

اساتید بازیسنتر اندک احتمالی هم برای این قضیه در نظر بگیرن، که ممکنه دانش اساتید مایکروسافت از اونا بیشتر باشه :دی

من نمی‌دونم تو که این همه با شخصیت من مشکل داری چرا باید از بین این همه پست، پستِ منو نقل قول کنی؟ بار اول هم نیست، کلِ تاپیکو ول می‌کنی و پست ما رو نقل قول می‌کنی :d
خلاصه ایگنور لیست رو واسه همین مواقع گذاشتن، ایگنور کن، هم خودتو راحت کن هم ما رو :d

من اصلا پستهای تو را نمیگردم اما ماشالا ترول هات اونقدر درخشنده هست که ادم را مجذوب میکنه .

این همه متخصص تو بازیسنتر هست
یه کمپانی چیزی این استعداد هارو استخدام کنه از بیکاری دربیار

اساتید بازیسنتر اندک احتمالی هم برای این قضیه در نظر بگیرن، که ممکنه دانش اساتید مایکروسافت از اونا بیشتر باشه :دی
اگر کسی تونست با یه آرمادیلو ازدواج کنه و بچه دار بشه ماکروسافت هم میتونه به Infinite Power o Cloud و %600 برسه.
واقعا برای تفکیک حقیقت با Bullshit نیاز به راهنمای و Guide دارید؟! :دی

اگر کسی تونست با یه آرمادیلو ازدواج کنه و بچه دار بشه ماکروسافت هم میتونه به Infinite Power o Cloud و %600 برسه.
واقعا برای تفکیک حقیقت با Bullshit نیاز به راهنمای و Guide دارید؟! :دی
تو یکی میای مایکروسافت رو ترول میکنی من اصلا میترکم از خنده :دی باشه هر چی تو بگی درسته، حله قضیه :دی

پ.ن: من قبلا هم گفتم که دیگه هیچ بحثی با تو ندارم :دی من رو بی خیال شو، دمت گرم :دی

آقا شما اینترنت 100 مگ هم داشته باشی تو کلود کامپیوتینگ و بخصوص رندرینگ و دریافت این اطلاعات بطور همزمان درزمان گیم پلی ، پینگ تایم خیلی مهمه و من فکر نمیکنم مایکروسافت بیاد سرور برای استفاده از کلود تو ایران تعبیه کنه!!
فدات شم شرکت معظم سونی میخواد برات کل بازی(یعنی مواردی مثل AA و پردازش پیکسل که پهنای باند فضایی میخواد!) رو روی سرور با پینگ تایم خوب ارائه بده, اونوقت شما درگیر پردازشای فرعی مثل AI و فیزیک هستی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or