ادابتور تبدیل XONE ( مشکل فن ادابتور )

میتونی به فروشنده بگی برات تست کنه و خودت هم مهلت تست بگیری و خونه کاملا چک کنی
بهتره از یک جای معتبر بخری

چیو تست کنه؟؟؟با تست دستگاه چطور بفهمم آداپتور اصله یا نه؟؟
ی سوال دیگه از روی خود دستگاه چطور میشه فهمید ریجن 1 هست یا 2. از روی جعبه نه. روی خود کنسول

چیو تست کنه؟؟؟با تست دستگاه چطور بفهمم آداپتور اصله یا نه؟؟
ی سوال دیگه از روی خود دستگاه چطور میشه فهمید ریجن 1 هست یا 2. از روی جعبه نه. روی خود کنسول
قطعا اگر از آداپتور خود دستگاه که با برق 220 کار میکنه استفاده کنه بدون هیچ مبدلی میشه فهمید که آداپتور اصل هست.

من فن اداپتور اصلی رو زدم روی اداپتور تبدیل صداش خیلی کمتر شد.اگه قسمت بالای اداپتور اصلی رو بتونین روی اداپتور تبدیل بزنین بهتر هم میشه;)

بازگشت همه به ترانس یخچالی هست !:d
یکی بیاد راهنمایی کنه برای وات ترانس ؟ چی بگیریم برای کنسول ؟ 300 350 500 ؟ بعد اینا ابعادشون چقدر هست ؟ نمیخوام اندازه تانک باشه !

بازگشت همه به ترانس یخچالی هست !:d
یکی بیاد راهنمایی کنه برای وات ترانس ؟ چی بگیریم برای کنسول ؟ 300 350 500 ؟ بعد اینا ابعادشون چقدر هست ؟ نمیخوام اندازه تانک باشه !
بنظرم ۵۰۰بگیر من نزدیک ۱سال ۵۰۰دارم مشکلی‌ نداشتم کلا همشون گنده هستن و داغ می‌کنن اما بی‌ سرو صدا و بی‌ ضرر هستن

اقا قیمتش چنده ؟
من تهرانم کجا می فروشن ؟ سمت پونکم
طرز کارش چجوریه ؟ باید ترانس اصلی رو وصل کنم به ترانس یخچالی ؟
مرسی
قیمتاش با توجه به واتش متفاوته , 500 وات تقریبا 65 , 70 قیمتشه !
بهترین جا برای خرید ترانس و وسایل الکترونیکی پاساژ امجد هست خ جمهوری بعد از پل حافظ .
طرز کار خاصی هم نداره . آداپتور اصلی رو به کنسول وصل میکنید , ترانس 500 وات رو هم به برق , بعد کابل دو شاخه ی تخت آداپتور رو به ترانس 500 وات وصل میکنید .

من اگر ایکس 1. رجین 1 بگیرم ...برای اتصالش به برق باید چه کارهایی انجام بدم چ چیز هایی باید بخرم؟؟ شما ک دارین استفاده میکنین و مشکلی ندارین چی کار کردین.....
من اگر ایکس 1. رجین 1 بگیرم ...برای اتصالش به برق باید چه کارهایی انجام بدم چ چیز هایی باید بخرم؟؟ شما ک دارین استفاده میکنین و مشکلی ندارین چی کار کردین.....
برای اتصال ریجن 1 به برق بهترین روش اینه که با 60 یا 70 هزار تومن یه دونه ترانس تبدیل 220 به 110 با وات 500 بخرین وصل کنید همین

برای اتصال ریجن 1 به برق بهترین روش اینه که با 60 یا 70 هزار تومن یه دونه ترانس تبدیل 220 به 110 با وات 500 بخرین وصل کنید همین
ممنونم آفرشاد ..نکته ای دیگه که بیشتر یه درخواست ازتونه که اگر مقدوره میشه از ترانستون یه عکس بگیرید بفرستتید. ...

بچها من اینو تو خونه داشتم
تبدیل ۲۲۰ به ۱۱۰ هست اما روش ننوشته چند وات
چجوری میتونم واتشو مشخص کنم ؟

315dhdx.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or