بروبچ الان ایکس باکس من پشتش نوشته usa باید ترانس بزارم دیگه
مشخصات کامل ترانس رو میگید، من الان چندجا رفتم اصلا هنگ میکنن!
باید بگم ترانس یخچال؟ کاهنده؟ افزاینده؟ سنعتی، معمولی؟ چند ولت؟
من تا حالا سه جا رفتم همش همین سوال ها رو میپرسن، موندم چی جواب بدم!
سلام کمتر از 500 مشکلی پیش میاره من یه 300 داشتم برا وی استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشت حالا میخواستم بدونم برا وان هم جواب میده یا نه ؟
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت فقط چند تا سوال دیگه هم داشتم . پستایی که دوستان قرار دادنو خوندم ولی به اون جوابی که میخواستم نرسیدم . خیلی وقت بود میخواستم وان بگیرم فقط منتظر بودم که قیمت پال بیاد پایین و پال بگیرم که احیانا تو بازیها به مشکلی بر نخورم الان شما یوسی دارین و میخوام بدونم تو اجرای بازی ها با ریجن دیگه مشکلی نداره یا فقط ریجن یوسی و فری رو اجرا میکنه کلا فرقشون تو برق ورودیه یا نه فرق دیگه ای هم دارن. بعدشم من اینترنتم 512 جواب میده برای بازیهایی که نیاز به نت داره یا باید بیشترش کنم و در آخر هم اگه چیزی هست که باید موقع خرید بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید . خیلی ممنون .ترانس من ۳۰۰ و هیچ مشکلی هم ندارم.
فقط نمیدونم این مهندس هایی که میان اینجا میگن باید ۵۰۰ باشه دارن از روی چی نظر میدن! راکتور اتمی که نمیخواد روشن کنه ۵۰۰ وات بگیریم. یخچال با اون همه مصرفش ترانس ۵۰۰ وات نمیخواد.
صلاح مملکت خویش، خسروان دانند.300 وات کفایت می کنه
مصرف Xbox One در حالت پیک مصرف به 150 وات هم نمی رسه
ترانس من ۳۰۰ و هیچ مشکلی هم ندارم.
فقط نمیدونم این مهندس هایی که میان اینجا میگن باید ۵۰۰ باشه دارن از روی چی نظر میدن! راکتور اتمی که نمیخواد روشن کنه ۵۰۰ وات بگیریم. یخچال با اون همه مصرفش ترانس ۵۰۰ وات نمیخواد.
صلاح مملکت خویش، خسروان دانند.
- - -ویرایش - - -
ترانس500 وات باشه مشکلی پیش میاره؟ والا بیستر رفقای من500 وات دارن و مشکلی هم نداشتن
یه سوال فوق تخصصی/ آیا ترانس 200 وات هم جواب میده واسه کنسول؟