اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

اسم خودشونو گذاشتند شرکت؟؟:eek::hurted1:
بابا دمشون گرم
هنوز به پچ میگن پتچ:laughing: اسمشونو گذاشتن شرکت به قول دوستمون یه ADSL یه اکانت رپید هم گرفتن
بازیها رو دان میکنن بعدشم بازی رو می...ان میدن دست ملت
بابا اصلا از اینا نخرید جمع کنند بساطشونو:punish:
n تا فروشگاه اینترنتی هست میتونید از اونا خرید کنین:tick:

جالبه یه مغازه کنار ما هست همین بازی های شرکت بز رو رایت می زنه میده دست مردم که نمیدونن اکثرشون مشکل داره... بزهای جوان لطف کنید بازی ندید بیرون

بابا همه شرکت های ایرانی عرضه ندارند یک بازی درست حسابی بیرون بدند. همیشه یک جای بازی ها مشکل داره. یا دمو نداره . یا توی مرحله ارور میده یا پچ روش نصب نمیشه یا رو فلان نسخه از ویندوز کار نمی کنه و ....
من که جدیدا فقط PC-game ها رو اورجینال تهیه می کنم خیلی بهتره... هم خیالم راحته که کامله هم این که شرکت سازنده رو حمایت می کنم.

سلام من از وست شرق هستم
من شرمنده هستم از کسانی که از ما بازی COD:MW 2 گرقتن ما چون شرکت وست بهمون کار کپی نمیده مجبور شدیم از جاهای دیگه کار کپی بگیریم و به شما ارائه بدیم ما همیشه کارها را چک می کردیم تا بازی ها مشکل نداشته باشند ولی این دفعه از دستمان در رفت و آن شخصی که کار را برایمان اورد در حق ما هم نامردی کرده و این بازی را با اینکه حتما می دانسته برای بویز تیمه به ما داده
و این را هم اضافه کنم شرکت وست با بویز تیم هیچ ربطی به هم ندارند .
از امشب کار جدید COD:MW 2 به دستمان می رسه با مغازه وست شرق تماس بگیرید .
من شرمنده آنهایی که از مغازه من کار COD:MW 2 گرفتن هستم
آقای amirmetal007 ادب مرد به ز دولت اوست ( ادب از که آموختی از بی ادبان )
اول پرس و جو کن بعد بی احترامی کن ما خودمان هم از این قضیه بی اطلاع بودیم.

شما پست های صفحه 9 و 10 رو خوندی؟ که میگی وست و بویز با همدیگه همکاری ندارن؟ اون آقا هم مثل شما فروشنده بود و آخرش به این نتیجه رسید که وست و بویز یکی هستن!!!

من خودم معمولا کسی میاد برام میاره. خودم دنبال جایی هستم که اورجینال داشته باشه یا اینکه سفارش بدیم بتونه زود بیاره...

یه نفر شفاف سازی کنه
بازی های این شرکت دقبقا مشکلشون چیه؟؟
من دو تا بازی مثلا Mirror's edge و Velvet Assassin رو گرفتم گذاشتم تو کامپیوتر دیدم نوشته boysteam کپ کردم
ولی راحت نصب و اجرا و تموم کردمشون.
مشکل چیه؟

یه نفر شفاف سازی کنه
بازی های این شرکت دقبقا مشکلشون چیه؟؟
من دو تا بازی مثلا Mirror's edge و Velvet Assassin رو گرفتم گذاشتم تو کامپیوتر دیدم نوشته boysteam کپ کردم
ولی راحت نصب و اجرا و تموم کردمشون.
مشکل چیه؟

تازه بعد از این همه مدت اومدی میگی لیلی زن بود یا مرد :biggrin1:
یه چندتا صفحه قبل رو اگر کامل میخوندی کاملا توجیه میرفتی.

مشکل اينکه که بازی های اين شرکت مثل ويروس تو کل بازار پخش ميشه
هر جا ميری مال اوناس!

آهان الان عمل شفاف سازی صورت گرفت!
ملت 200 تا پست دادن تازه شما اومدی میگی مشکل چیه
بزتیم رو دیسک بی کیفیت میِ‌زنه
بازی را که روی دو تا دیسکه رو سه تا می‌زنه
ستاپ بازی ها را دستکاری ‌میکنه
بعضی وقت ها دمو ها را پاک می‌کنه

با توجه به این مسایل مطرح شده و اینکه الان من همین rogue warrior رو از ایران مارکت سفارش دادم(برای اولین بار) و 1 دی وی دی بود.. در حالی برای بوی استیم 3 تا دی وی دیه.... (دزدی محض) بنابر این بیاین سایت هایی که خوبن برای خرید و لازم نیست بری بنک رو معرفی کنین...

بچه ها اين بز تيم مثل اينکه نميخواد آدم بشه از بعد افتضاحشون سر بازی اويل 5 اونجوری گند زدن به بتمن ، مدرن 3 DVD رو کردند 4 dvd تازه اونم با مشکل و اون پچ مسخره الانم مثل اينکه leaft 4 dead 2 رو کردن 3تا dvd اگر همين جور پيش بره Assassins 2 رو هم ميکنن 5 تا dvd با يه پچ اضافه ميشه 6 تا ميدن به ملت خواهشا از اين دزدا بازی نگيريد:mad::mad::mad:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or