اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

با سلام و خسته نباشید چون خیلی از بازیهایی که دانلود میشه دیویدی 9 هستش و عنوانهای ما سریع در بازار پخش میشد ولی هیچ اسمی از ما پخش نمیشد تصمیم گرفتیم که ست آپ بازیهارو عوض کنیم در مورد پتچهای بازیها باید بگم خیلی از پتچهایی که برای بازیها میاد برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند با تشکر مدیر boysteampc

عزیز من شما اصلا میدونی گیم چیه؟

اصلا میدونی دیسک 9 گیگ چیه؟

آخه برادر من تو چه جور مدیر شرکتی هستی که نمیدونه چه جوری دیسک 9 گیگ رو به 2 تا 5 گیگ تبدیل کنه؟

اگه نمیدونی اشکال نداره این همه سایت تبدیل

کافی تو گوگل جستجو کنی مثلا Residen Evil 5 DVD9 to 2xDVD5

100 تا سایت تبدیل میده. این چرت و پرتا چیه تحویل ملت میدی یکپارچه کردن

من خودم تا الان بالای 100 تا بازی 9 گیگ رو تبدیل کردم . بعضی از این بازیها تبدیلشون فقط در حد جدا کردن فایلها با انداره حجم دیسگ 5گیگ هست

سلام
شماها که میبینید اینجوری هست از این شرکت ها خرید نکنید یک چند وقت خرید نکنین ببینید چطوری لنگ میشه کارشون یا اگر میخواهین خرید کنین یکی از بچه های این سایت که یوزرش Hellgate هستش میتونین خرید کنین که بازی با ستاپ اصلی میاره مث اینکه و این سوپر مارکتهای گیم را تحریم کنین که سر شماها کلاه نگذاره
مرسی

سلام
شماها که میبینید اینجوری هست از این شرکت ها خرید نکنید یک چند وقت خرید نکنین ببینید چطوری لنگ میشه کارشون یا اگر میخواهین خرید کنین یکی از بچه های این سایت که یوزرش Hellgate هستش میتونین خرید کنین که بازی با ستاپ اصلی میاره مث اینکه و این سوپر مارکتهای گیم را تحریم کنین که سر شماها کلاه نگذاره
مرسی
مشکل اینجاست همه جا از این مذخرفات boysteam ریخته !
یه بار نشد ما یه بازی از اینا بگیرم بتونیم روش پچ و .. نصب کنیم . همه ی مسیر های دایرکتوری و رجیستری رو دست کاری می کنن .

پدیده ای نو در ریاضیات

فرمولهای جدید ریاضیات توسط یک نابغه ایرانی کشف شد و دنیای ریاضیات رو متحول کرد

فرمول جدید عبارت است از 7GB تقسیم بر DVD 4.7GB مساوی با 3DVD 4.7GB

کاشف = Boysteam PC:laughing:

مشکل اینجاست همه جا از این مذخرفات boysteam ریخته !
یه بار نشد ما یه بازی از اینا بگیرم بتونیم روش پچ و .. نصب کنیم . همه ی مسیر های دایرکتوری و رجیستری رو دست کاری می کنن .

دوست من درست عنوان کن

به گفته مدیر این شرکت " پتچ "

خوب وقتی شما میگی پچ معلومه بلد نیستی دیگه ببین آقا چی میگه الکی که مدیر شرکت نشده

Last edited by a moderator:
دوست من درست عنوان کن

به گفته مدیر این شرکت " پتچ "

خوب وقتی شما میگی پچ معلومه بلد نیستی دیگه ببین آقا چی میگه الکی که مدیر شرکت نشده
:lol::lol: درسته . حق با شماست . به قول مدیر بز تیم من نتونستم هیچ پتچی نصب کنم :lol::lol::lol:

در جواب مديريت محترم بزتيم بايد عرض کنم که از کی تا حالا درايور تکميلی بازی ها شده يه DVD بنده نميدونم
بابا دست ورداريد از اين مسخره بازی ها وجدانن شماها اصلا ميدونيد گيم يعنی چی ؟
مگه کلاهبرداری شاخ و دم داره ؟
نه اينم يه نمونه هست ديگه در نوع خودش شاهکار

با سلام و خسته نباشید چون خیلی از بازیهایی که دانلود میشه دیویدی 9 هستش و عنوانهای ما سریع در بازار پخش میشد ولی هیچ اسمی از ما پخش نمیشد تصمیم گرفتیم که ست آپ بازیهارو عوض کنیم در مورد پتچهای بازیها باید بگم خیلی از پتچهایی که برای بازیها میاد برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند با تشکر مدیر boysteampc
بردار من هزارتا راه وجود داره ما بفهیم ماله کدوم شرکته شما ابروی خودتون را میبرید میگویند کی گند زده به این بازی؟همه میگویند بز تیم ;)
بعد این جمله یعنی چه؟(خیلی از پتچها برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره؟؟
به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند)بردار من شما بازی ها را زود میفرستید تو بازار کی وقت میکنید پچ را هم بهش اضافه کنید و تازه کدوم سازنده پچ را وقتی بازی منتشر میشه همون روز میده که شما قاطیش کنید.از این قضیه ها بگذریم شما برای چی 2 تا دی وی دی را 3 تا میکنید نکنه اونم به خاطر اینه اسم شما روش پخش بشه.تازه کسی بخواد کپی از شما بزنه بر میداره ستاپش را عوض میکنه عین شما اخه کاری نداره.قضیه سانسور هم خودتون میدونید.شما هر بلایی بخواهید سر بازی ها میارید کم مونده وسط بازی هم تبلیغ بزارید و خودتون هم دوبله کنید

آخرین ویرایش:
ببخشید یه سوال یکم نا مربوط
تاپیکی برای path بازی ها ایجاد شده ؟ اگر ممکنه لینکش رو لطف کنید
ممنون

مزخرفترین نصب ها رو boysteam میزنه آخه مگه مجبورید این کار رو بکنید بلد نیستید نزنید همون فایل نصب را بزارید ما واسمون خوبه هاردا گیمر ها هم همه بالاست به هر حال شما دست نزید به فایل نصب خوبه :cheesygri

اای بابا حداقل بگن این بازی Red Faction Guerrilla روی xp چرا کار نمی کنه :mad:

اای بابا حداقل بگن این بازی Red Faction Guerrilla روی xp چرا کار نمی کنه :mad:
بابا مگه مجبورین ازین بز تیم بخرین!!!:confused:
من اینهمه بازی خریدم ازین تیمه کلاه بردار همشم خراب یا سانسور یا 100 تا مشکل ریزو درشت داشت!دیگه تجربه شده برای من و دوستام که دیگه نمیخریم ازشون !
من Red Faction Guerrilla رو از یه گروه دیگه خریدم و بسیار راحت نصب و اجرا شد و تا الانم هیچ مشکلی نداشته!(اینم بگم از بازیش خوشم نیومد :laughing:)

من یه پیشنهاد دارم :
مقر boysteam را پیدا کنیم و بعد از هماهنگی با همه بچه ها جلوی ساختمانشون تظاهرات کنیم و همگی با هم شعار مرگ بر دیکتاتور را سر بدهیم :cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or