اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

اینم یادم رفت بگم برای گرفتن یه سری بازی من 2 ماه پیش رفتم اریاشهر پاساژ مینو ولی یه دونه بازی هم از ویست گیم ندیدم حالا واسه تست اریا شهر پاساژمینو را امتحان کنید برید ببینید بازی ای ویت گیم با بویز درهم توی ویترینه برید ببیند من دروغ نمی گم

اینم یادم رفت بگم برای گرفتن یه سری بازی من 2 ماه پیش رفتم اریاشهر پاساژ مینو ولی یه دونه بازی هم از ویست گیم ندیدم حالا واسه تست اریا شهر پاساژمینو را امتحان کنید برید ببینید بازی ای ویت گیم با بویز درهم توی ویترینه برید ببیند من دروغ نمی گم

اینکه عجیب نیست الان خیلی وقته وست آریاشهر بازی های بویز تیم را میاره . دلیلش هم اینه که میگه وست دیگه بازی های روز را نمیاره .
در ضمن پاساژ مینو اشتباه است و صحیح آن هم پاساژ مینا هست .

خوب پس اینجا یه نتیجه میگیریم من این فروشگاه هارو از خوده نمایندگی گرفتم که مشتری اگه اومد عنوانی خواست که من تموم کردم بهش بگم بره اینجاها
1 بویز داره یواشکی بازی میده توی بازار یعنی چی جوری بذار راحت بگم
همه ما می دونیم ویست گیم مجوز داره درسته
ولی بویز نداره پس ارشاد این جاها نمیره
2 این بویز داره از مجوز ویستگیم استفاده می کنه یهنی چی جوری مامور میاد فروشنده میگه ما مجوز داریم از ویست گیم در حالی که یه شرکت جدا گونه باید برای خودش مجوز داشته باشه
شایدم شرکت بویز برای ویست گیم باشه نمی دونم ولی مطمئنم اینو که این شرکت مجوز نداره
از دوستان وارد می خوام به این مطلبه من رسیدگی کنن
من نمی دونستم که این ادرسا برای ویست گیم بود باور کنید

راستش کمی عجیبه :
شما چه طور تو کار پخش بازی هستی و نمیدونی که این آدرس ها ماله وست گیم هست . مگه میشه کسی رقیبه خودشو نشناسه ؟
راستی مغازه خودتون کجاست ؟ که ما دیگه بیاییم از خوده شما بازی بخریم ( همون بازی هایی که گفتی دو تا نصب داره )

Last edited by a moderator:
راستش کمی عجیبه :
شما چه طور تو کار پخش بازی هستی و نمیدونی که این آدرس ها ماله وست گیم هست . مگه میشه کسی رقیبه خودشو نشناسه ؟
راستی مغازه خودتون کجاست ؟ که ما دیگه بیاییم از خوده شما بازی بخریم ( همون بازی هایی که گفتی دو تا نصب داره )
اره منم شک کردم!این teznade چجوری نمیدونه این ادرسها ماله وست هستش؟؟!!!من هر کسیو میشناسم که به نوعی گیمر هست یا میفروشه بازیو این ادرسارو میدونه که ماله وست هستش! حالا ایشون نمیدونستن!!!؟؟؟:confused::eek:
تمامه بازی های pc وست گیم پاساژ مینا همه ماله boysteam هستش!:p

من خودم توی نازی اباد هستم داداشم که قطعات می فروشه توی مرکز خرید ونک
شما چقدر ساده اید ببینید اماکن میاد میره سراغ بازی ها خوب توسو باز می کنه می بینه بروی سیدید اسم بازی و لیبل داره می بنده دیگه اونروشو نگاه نمی کنه بازی های ویست همشون سیلورن ولی واسه بویز نه کپی که روش چاپ شده من ویست و می شناختم برای اولین بار اماکن عید اومدو تمام بازی های من که بیشترشون دو مرحله ای بود جمع کرد رفت اگه یادتون باشه بعضی از بازی ها با دیوار مجازی میومد بالا یعنی کرکش اونجوری بود من از بازی کشیدم بیرون فقط قسمت تعمیراتو فروش قطعه کار کردم حتی به نرم افزار هامم گیر دادن می دونید چی میگن منظور اماکنه میگی هرچی میخواد باشه فقط کپی نباشه دوستان این بویز یا ویست یا ویست بویزه ولی شما برو پاساژ مینو دوتا مغازه اون طرف تر بپرس چرا شما بازی های بویزو نمیارین ببین چی میگه بهت من کاری ندارم هرکی خواست من ادرس میدم جنساهم که شامل بازی های دو ماه پیش به اینور همشون سالم دستم میره فعلا 500 تا دی وی دی سفارش دادم هرکی خواست میدم بیاد بگیره بره فروشمم هر سی دی 1000 خواهد بود

خوب من یه روز به خاطر پول که از فروش بازی بود که بتونم مغازمو بچرخونم می اومدم و از این شرکت که عنواناشو امروز مرجوع کردم دفاع می کردم
دوستان این شرکت به خاطر داشتن دانلود بالا و یه سری بچه ها که خدایی از بازی سردر می اوردن استفاده می کنن من فکر می کنم ابیته تهمت نمی زنم بچه های قسمت دانلود و تست عضو همین سایت یا پی سی ورد باشن حالا در حده فرضیه من شاکیات شما دوستانو به مدیر این شرکت رسوندم ولی چی گفت به من بعد از سه روز جنگ و قول به شما به من گفت شما بازی تو بفروش کاری به قسمتای دیگه این شرکت نداشته باش من چون دیدم این بابا داره یه جوراریی می چپونه گفتم بیا بازی هارو وردار ببر من اعتباره مغازم .و وجدانم نمی ذاره بازی های شمارو بفروشم به همین دلیل منم تمام عنوانشو که فقط بازی های pc بود رو مرجوع کردم ولی به جاش از یه طریقی با یکی اشنا شدم که بازی هارو دو روز بعد از انتشار دسته من میرسونه که میگه همه اونا دو مرحله نصب داره بدون هیچ اضافه کاریی
خلاصه از دوستانه این سایت که از این شرکت بازی خریدن باید بگم که صاحب این شرکت داره از فرصت شغلی خودش سواستفاده می کنه برید فکر کنید ببینید چه شغلی داره که همه بازی هاش بدون مجوز بدون گیر دادن ارشاده
ادرس های اصلی توضیح و مهرهای اصلی که همون پیستونهای این شرکته رو براتون میذارم برید و حالشونو بگیرید این حق شماها گیمرهای خوبه
1: فروشگاه شماره یک : خیابان ولیعصر پایین تر از چهارراه طالقانی پاساژ پارسیان طبقه همکف واحد 103 تلفن : 66953137 الی 38

فروشگاه دوم : خیابان ستارخان بین فلکه اول صادقیه و چهارراه خسرو پاساژ مرجان طبقه همکف پلاک35 تلفن : 44231977

فروشگاه سوم : ضلع شمالی غربی میدان رسالت جنب بانک کشاورزی پ 853 تلفن : 77182570

فروشگاه :چهارم : پاسداران تقاطع فرمانیه مرکزخرید کوهستان شماره 2 تلفن : 22808875

ینجم:کرج خیابان اصلی گوهردشت بین خیابان 10و 11 غربی 02614417070

و اخری:قزوین خیابان خیام وسط نبش کوچه 28 روبروی عکاسی عکس ایران 257 تلفن : 02813321651
افقط برای اینکه برید اونجاها و بهشون یاد بدید که اینجوری کاسبی نمی کنن چطور به من یاد دادید به اوناهم بگید چون اونا از اینترنت سر در نمیارن فقط حرف گوش کنه این شرکت هستن
در اخر از تمام بچه های منو ببخشید من نمی خوام وقتی میام اینجا همه به من به یه چشم کلا ه بردار یا غیره نگاه کنن
راستی کسی اون فیرو به من یاد ندادا من تو کفم http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25532
بسیار بسیار عالی، دوست عزیز خیلی خوشحالم از این افشاگری شما که در اقدامی سمبلیک، به جای دادن آدرس نمایندگی های Boysteam، آدرس نمایندگی های شرکت West رو دادین. من این مساله رو به حساب اشتباه شما می ذارم. ولی شما اشتباه کردید، من اون جمله "می خوایید حمله کنید" رو به عنوان شوخی گفتم؛ خیلی جدی نگیرید.
فرمودید بازی های جدیدی از شرکت دیگری قراره بیارید. عالیه. به عنوان راهی برای اثبات حسن نیت، لطفاً نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق مغازه تون رو بفرمایید؛ می خوام بیام خرید کنم.

پ.ن.
بعد از این همه قول های نماینده شرکت که چند بار تو همین تاپیک فرمودند بازی های این گروه دیگه نقصی نخواهد داشت؛ بازی Risen شرکت Boysteam، یکی دیگر از قربانیان بود. فایل های ویدیویی بازی حذف شدند. این همه صداقت واقعاً تحسین برانگیزه. ضمناً اگر این روند بی شرمانه دروغگویی ادامه پیدا کنه، موضوعی رو اینجا مطرح می کنم که مسلماً بسیار به ضرر این شرکت خواهد بود. اگه خواستید این رو به حساب یک تهدید خالی وبلوف بذارید؛ جوجه رو آخر پاییز می شمارند.

بسیار بسیار عالی، دوست عزیز خیلی خوشحالم از این افشاگری شما که در اقدامی سمبلیک، به جای دادن آدرس نمایندگی های Boysteam، آدرس نمایندگی های شرکت West رو دادین. من این مساله رو به حساب اشتباه شما می ذارم. ولی شما اشتباه کردید، من اون جمله "می خوایید حمله کنید" رو به عنوان شوخی گفتم؛ خیلی جدی نگیرید.
فرمودید بازی های جدیدی از شرکت دیگری قراره بیارید. عالیه. به عنوان راهی برای اثبات حسن نیت، لطفاً نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق مغازه تون رو بفرمایید؛ می خوام بیام خرید کنم.

پ.ن.
بعد از این همه قول های نماینده شرکت که چند بار تو همین تاپیک فرمودند بازی های این گروه دیگه نقصی نخواهد داشت؛ بازی Risen شرکت Boysteam، یکی دیگر از قربانیان بود. فایل های ویدیویی بازی حذف شدند. این همه صداقت واقعاً تحسین برانگیزه. ضمناً اگر این روند بی شرمانه دروغگویی ادامه پیدا کنه، موضوعی رو اینجا مطرح می کنم که مسلماً بسیار به ضرر این شرکت خواهد بود. اگه خواستید این رو به حساب یک تهدید خالی وبلوف بذارید؛ جوجه رو آخر پاییز می شمارند.

نه افشاگری نیست داداش من ادرس های که پست فاکتور بویز داشتمو واستون نوشتم خواستی یه اسکن می کنم ببین من دروغ نمی گم هر سیدی بازی هارو به ما 650 در اضای خرید 1000 حساب میکرد ما هم دیدم عالی خریدم چون میدیم بیشتر بازی هاش سه دی وی دی هستش گفتیم خوبه ولی این شرکت جدید که اونجوری که به من گفت دوستم بیشترش واسه پی سی ورده که توی رشت فعالیت می کنه به خاطره همین دورو تا سه روز دیرتر دست ما میرسه ولی بدون هیچ مشکلی قیمتشم 700 خوبه دیگه ؟ فروشه شم 1000 ولی پکش مشبا یا یه عکس چاپیه رنگیه ها خلاصه توی هر سیدی 300 سوده ماست اونم خدا بده برکت

نه افشاگری نیست داداش من ادرس های که پست فاکتور بویز داشتمو واستون نوشتم خواستی یه اسکن می کنم ببین من دروغ نمی گم هر سیدی بازی هارو به ما 650 در اضای خرید 1000 حساب میکرد ما هم دیدم عالی خریدم چون میدیم بیشتر بازی هاش سه دی وی دی هستش گفتیم خوبه ولی این شرکت جدید که اونجوری که به من گفت دوستم بیشترش واسه پی سی ورده که توی رشت فعالیت می کنه به خاطره همین دورو تا سه روز دیرتر دست ما میرسه ولی بدون هیچ مشکلی قیمتشم 700 خوبه دیگه ؟ فروشه شم 1000 ولی پکش مشبا یا یه عکس چاپیه رنگیه ها خلاصه توی هر سیدی 300 سوده ماست اونم خدا بده برکت
دوست عزیز شما که میگفتی نماینده بز تیم هستی ؟
این مشخصاتی هم میگی من را یاد بازی مارکت انداختی اونم تو رشت هست دی وی دی هم 700 میده و پک هاش هم مشابه و یه عکس چاپیه(بازی هاش هم ماله پی سی ورلده):confused::confused:
خوب مردم مگه بیکارند از شما 1000 بخرند خودشون سفارش میدند 700 تومان

دوستان دور بز تیم را هم خط بکشید اینا همه بحث کردیم اصلا به گوششون نرسیده و میرسید هم براشون مهم نبود اینها فروش بسیار بالا عمده دارند کاری به نظر ما ندارند

Last edited by a moderator:
این صحبتی که دوستمون کرد در مورد همکاری وست و بویز خیلی جالبه!به نظر من می تونه واقعیت هم داشته باشه.وست برای اینکه نامحسوس کنترل بازار رو دسته خودش بگیره و این وسط سودش رو کنه داره از مجوزش سوئ استفاده می کنه و از این شرکت پشتیبانی می کنه!

در هر صورت بازیی که توی ستاپش اسم بز تیم(نمی خواستم بگم ولی دیگه مجبور شدم) باشه برای من یکی امکان خریدش منفی 100 هست.کلا یه خط قرمز دور این شرکت بکشید!خودشون وقتی مشتری نداشته باشن گورشون رو گم می کنن!

دوست عزیز شما که میگفتی نماینده بز تیم هستی ؟
این مشخصاتی هم میگی من را یاد بازی مارکت انداختی اونم تو رشت هست دی وی دی هم 700 میده و پک هاش هم مشابه و یه عکس چاپیه(بازی هاش هم ماله پی سی ورلده):confused::confused:
خوب مردم مگه بیکارند از شما 1000 بخرند خودشون سفارش میدند 700 تومان

دوستان دور بز تیم را هم خط بکشید اینا همه بحث کردیم اصلا به گوششون نرسیده و میرسید هم براشون مهم نبود اینها فروش بسیار بالا عمده دارند کاری به نظر ما ندارند

نه جیگر بازی مارکت هر سی دی رو بهت 800 میده پوله پستم پای خودته تازه اونم کی دست برسه خدا می دونه کاری ندارم ما نماینده فروش بودیم بس من بهتون قول میدم دسته ویست گیم توی گن کاری بویز تیم هست حالا خود دانی چونکه من راست میگم

نه جیگر بازی مارکت هر سی دی رو بهت 800 میده پوله پستم پای خودته تازه اونم کی دست برسه خدا می دونه کاری ندارم ما نماینده فروش بودیم بس من بهتون قول میدم دسته ویست گیم توی گن کاری بویز تیم هست حالا خود دانی چونکه من راست میگم
اگه وست گیم هم باشه نمیشه کاری کردی اخرش ما نسخه مشکل دار دستمون میرسه

2تا نمایندگی west میشناسم هر 2تاشون بازی هاشون ماله بز تیم هستش!!!!!!!:cheesygri
این boysteam به هیچ عنوان کاراشون صادقانه و از روی احترام به مشتری یا گیمر نیست!!!
اینها فقط به فکر پول هستند!فقط همین !
بیایید وقتی حتی بهترین عنوان pc هم اومد و این گروه زودتر عرضه کرد بازیو ازشون خرید نکنیم !!!!:p

به هر قیمتی شده باید بزتیم بسته شود
اولین اقدام هم این است که بریم تمام مغازه هایی رو که بازی های این شرکت رو میارن به بنیاد لو بدیم.در ضمن حسابی این بنیاد و خر فهم کنیم که اینا شیوه ی توزیع،تکثیر و فرو ششون چی هست.
و چارش فقط یه تلفن است.
تلفن هم که توی هر خونه ای است. باید تا می تونیم بز تیم رو اذیت کنیم.

برای این لعنتی ها ما هیچ ارزشی نداریم. از نظر اونا ما فقط یه عده آدم احمقیم که بازی های خرابشون رو میخریم. والبته بعدش اونا به ریش ما میخندن. این همش به این دلیله که کسی نیست تا از ما حمایت کنه پس ما باید خودمان از خودمان حمایت کنیم و اجازه ندیم تا عده دزد به ما مسلط بشن.

من خودم توی نازی اباد هستم داداشم که قطعات می فروشه توی مرکز خرید ونک
...
هرکی خواست من ادرس میدم جنساهم که شامل بازی های دو ماه پیش به اینور همشون سالم دستم میره فعلا 500 تا دی وی دی سفارش دادم هرکی خواست میدم بیاد بگیره بره فروشمم هر سی دی 1000 خواهد بود
لطفاً آدرس بديد.

1.من خودم با تسترا صبحت کردم اونام می گن بازی رو ما تست می کنیم کرک می کنیم بعد سی دی رو می بندیم بهش میگم ستاب اصلی میگه ما مشکل در سرعت دانلود داریم ما باید بازی هارو تست کنیم

2. یعد از سایتی که نمی دونم اسمش چیه بازی رو دانلود می کنن که قرار بعد از سرچ مطمئن از سالم بودن بعد دان بزنن حالا من حرفای منطقی شما رو به گوشه این شرکت رسوندم باور کنید منم مثله شما وقتی عناوینو میارن دهنم اب میشه وقتی ارور می بینم همه چی برام سیاه میشه
در ضمن ستاب اصلی به احتمال زیاد برای عنواین مهم و مشهور اصلی می باشد
پست های گوهر بار این تاپیک کلی مارو کیفور کرد.
من پست ایشون رو دو قسمت کردم.در مورد بخش اول:
گفته شد بازی تست میشه,کرک میشه و بعد رو سی دی بسته میشه! اوکی! فهمیدیم که بازی نصب میشه و کرکش دانلود میشه و ریخته میشه و بازی میشه و در نهایت به مرحله ی تولد دیسک نصب میرسه.مورد بعد این بخش اینه که این ها مشکل در سرعت دانلود دارند.حالا چرا همچین چیزی عنوان شد؟میریم بخش 2

بخش دوم:از یه سایتی بازی دانلود میشه! و مرحله ی اول روش اجرا میشه.خب حضرت بازی فروش,آقایون بویز تیم نابغه.شما که بازی رو دانلود کردید آخرش! یا محدودیت دانلود دارید یا ندارید,وقتی دانلود کردید و همه ی مراحل لعنتی اول انجام شد چرا زحمت نمیکشید فایل دانلود شده رو توی دیسک به خورد ملت بدین؟این پست کلا نقض حقایق طبیعت بود.
با تشکر از دوستان که مثل من فقط تجحمل میکنن.رفاقتی بیایین دیگه از این شرکت بازی نخریم :evil:

--------
خوب پس اینجا یه نتیجه میگیریم من این فروشگاه هارو از خوده نمایندگی گرفتم که مشتری اگه اومد عنوانی خواست که من تموم کردم بهش بگم بره اینجاها
1 بویز داره یواشکی بازی میده توی بازار یعنی چی جوری بذار راحت بگم
همه ما می دونیم ویست گیم مجوز داره درسته
ولی بویز نداره پس ارشاد این جاها نمیره
2 این بویز داره از مجوز ویستگیم استفاده می کنه یهنی چی جوری مامور میاد فروشنده میگه ما مجوز داریم از ویست گیم در حالی که یه شرکت جدا گونه باید برای خودش مجوز داشته باشه
شایدم شرکت بویز برای ویست گیم باشه نمی دونم ولی مطمئنم اینو که این شرکت مجوز نداره
از دوستان وارد می خوام به این مطلبه من رسیدگی کنن
من نمی دونستم که این ادرسا برای ویست گیم بود باور کنید

خب که چی!
شما کلی پست تو این تاپیک در دفاع دادی.به گفته ی خودت و متن بالاتر من باهاشون صحبت کردی,به طور ناگهانی برگشتن ؟
آقا خالی بندی هم حدی داره بخدا!

کسی میدونه مقر BOYSTEAM کجاس؟

شهاب پسرم آروم.میدونم شیپودن جاهای ترسناکشه ولی تو این جوونای جاهل رو ببخش:biggrin1:
مفر رو هم که فیفا و سیا و NSA و اینجور چیزا دارن ولی فک کنم اینا یه مدل آلونکی چیزی داشته باشن.باید تو gappon بگردم :cool::laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or