اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

من یه پیشنهاد دارم :
مقر boysteam را پیدا کنیم و بعد از هماهنگی با همه بچه ها جلوی ساختمانشون تظاهرات کنیم و همگی با هم شعار مرگ بر دیکتاتور را سر بدهیم :cheesygri

بابا تو هم حوصله تظاهرات داری :biggrin1:
ای بابا آنقدر هم خنگ تشریف دارن نمی تونن یه فایل نصب بسازن مشکل روحی دارن وقتی بهشون می گیم خراب نزنند بازم میزنند ای بدبختی بلد نیستی بزنی در شرکتت را ببند :-"

دوستان هرکی بازی جدید می خواد پیام بده واسش پیک کنم با ستاب اصلی اگه واستون پک مهم نیست من تهرانم مغازه دار هستم

اینجا محل تبلیغات نیست عزیز شما اگر میخوای تبلیغ کنی برین تاپیک بزنین در بازارچه در ضمن شما بهتره به جای بازی جدید آوردن مشکل بازی های سابق را حل کنین نمونه برای این سوال چه پاسخی دارین که در صفحه پیش پرسیدن؟

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=830338&postcount=176

اين بز تيم ديگه گندشو در آورده
red faction هم مشكل داره!!1:((
بايد تو لايو لوگين بشي تا بتوني سيو كني

من sp3 دارم نشده ای بابا با این حرفهایی که زدیم از کارشون پشیمون نیستند من کم کم باورم میشه مغذشون اندازه هویج است :mad:

اای بابا حداقل بگن این بازی Red Faction Guerrilla روی xp چرا کار نمی کنه :mad:

من خودم يادمه واسه همين شركتو رو سيستمم داشتم اونم روي xp قول ميدم مشكل از بازي نيست نه اينكه شركتش كارش درسته نه ولي من ماله همين شركتو نصب كردم مشكلي نداشت

بلد نیستی بزنی در شرکتت را ببند :-"

شرکت ؟ دلت خوشه دوست عزیز

آخه یه ADSL , یه اکانت رپیدشیر , یه کامپیوتر و چندتا رایتر میشه شرکت؟

نه وجدانی کلا همیناست که گفتم

تو هم فردا شروع کن به عرضه بازی

نگید شرکت ...... میشن

ببخشید یه سوال یکم نا مربوط
تاپیکی برای path بازی ها ایجاد شده ؟ اگر ممکنه لینکش رو لطف کنید
ممنون

DVD2 بازی Section 8 از کجا اومده؟:confused:

Last edited by a moderator:
من sp3 دارم نشده ای بابا با این حرفهایی که زدیم از کارشون پشیمون نیستند من کم کم باورم میشه مغذشون اندازه هویج است :mad:

می خوای دی وی دی های که خریدم را بهت بدم
شاید مشکل از دیسک ها باشه
یا موقع تکثیر خرابکاری شده باشه

سلام
این آقایون بز تیم مثل اینکه از رو نمیرن. جدیدا بازیاشون رو با همون ستاپ آشغال خودشون رو دی وی دی میزنن و در مسیر نصب بازی جدیدا به جای اسم خودشون یا مینویسن BT یا اسم همون سازنده خود بازی رو مینویسن...
اما کور خوندن . اگر دقت کرده باشید همیشه تو دی وی دی هاشون یه فولدر دارن به نام Driver که الان هم همون فولدر رو تو دی وی دی ها میزارن.
مواظب باشین
لعنت بر تیم بویز Fu** U Boysteam

سلام
این آقایون بز تیم مثل اینکه از رو نمیرن. جدیدا بازیاشون رو با همون ستاپ آشغال خودشون رو دی وی دی میزنن و در مسیر نصب بازی جدیدا به جای اسم خودشون یا مینویسن BT یا اسم همون سازنده خود بازی رو مینویسن...
اما کور خوندن . اگر دقت کرده باشید همیشه تو دی وی دی هاشون یه فولدر دارن به نام Driver که الان هم همون فولدر رو تو دی وی دی ها میزارن.
مواظب باشین
لعنت بر تیم بویز Fu** U Boysteam

ای بابا دوباره امدی این تایپکو زنده نگهداری چه بگی چه نگی مثله پفک داره عنوان می فروشه فقط من ضرر کردم ولی خوب من با یه روز تاخیر بازی رو میارم مشکلی نیست

این شرکت در حال کما به سر می برد منبع یکی از نمایندگی ها
ارشاد فهمیده

Last edited by a moderator:
من یه پیشنهاد دارم :
مقر boysteam را پیدا کنیم و بعد از هماهنگی با همه بچه ها جلوی ساختمانشون تظاهرات کنیم و همگی با هم شعار مرگ بر دیکتاتور را سر بدهیم :cheesygri
دوستان لطف کنید بحث رو سیاسی نکنید وظیفه ما آگاهی دادن به اعضای bazicenter و مهمان های سایت هست که به مشکل بر نخورند.
در ضمن دوست عزیز اگه دلت می خواد واقعا تظاهرات کنی صبر کن وقتی یارانه ها از بین رفت بیا همگی با هم تظاهرات کنیم چون اون موقع برای بوت شدنش به اندازه روشن بودن سیستم (قبل از طرح) باید هزینه کنی
رفقا قدر این روزهای طلایی رو بدونید.

دوستان لطف کنید بحث رو سیاسی نکنید وظیفه ما آگاهی دادن به اعضای bazicenter و مهمان های سایت هست که به مشکل بر نخورند.
در ضمن دوست عزیز اگه دلت می خواد واقعا تظاهرات کنی صبر کن وقتی یارانه ها از بین رفت بیا همگی با هم تظاهرات کنیم چون اون موقع برای بوت شدنش به اندازه روشن بودن سیستم (قبل از طرح) باید هزینه کنی
رفقا قدر این روزهای طلایی رو بدونید.
شما اول توصیه می‌کنی و بعد پیشنهاد می‌دی در خلاف توصیت

باز هم لکه ننگی بر این شرکت کثیف:mad::stupids:

سرانجام وست هم به بز وست تغییر نام داد:lol:

گند کاری مشترک بین وست گیم (( بز وست)) و بز های تیمی (( بز تیم)) به خاطر محصول مشترک آشغالشان 2 modern warfare .:gunner:

وست رسالت تا اطلاع ثانوی تحریم.:dots:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or