اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

بسیار تاپیک خوب و بدرد بخوریه.
این BoysTeam باید یا روشش رو تغییر بده ، یا این اعتراضات رو به جون بخره.
من به شخصه Setup اصلی بازیها رو به اینی که Boysteam میسازه ترجیه میدم. چرا که ستاپ اصلی قابلیت پچ وآپدیت داره ولی بویزتیمی نه.

boysteam همه چیزش خوبه ولی مشکله بزرگش اینه که اکثر بازی هاش یک dvd نسبت به بقیه شرکت ها بیشتر دارند که متاسفانه این کار به خاطر پول اضافی گرفتن هست .

یعنی چی که همه چیزش خوبه ؟
دقت کن که اینجا بحث فنی مطرحه ، نه عکس جلد و تعداد دیسکها.
دوست عزیز ما تمام هدفمون اینکه بعد از پخش شدن بازی 24 ساعت دیگه توی بازار باشه از طرفی اگه ما بخواهیمکه مثله شرکتای دیگه بریم و ازوزارت ارشاد مجوز بگیریم قول میدم تا یک ماه دیگه بازی دستهشما نمیرسه در ضمن کسایی با بازی مشکل دارند یا بازی ناقس هست همین الان برن توی یکی از فروشگاه ها فایل های پچ شده یا کرک سالمو بگیرند به صورت رایگان

معلومه که نباید دنبال مجوز باشی ، چون سر همین مجوزها بود که اینهمه مرکز پخش پدر و مادر دار تخته شدن و امثال شما Boysteamی ها برا ملت عَلَم شدین.

آخرین ویرایش:
متاسفانه من نمیدونم دوستان چه مشکلی با این boysteam دارن که با این ادبیات بد صحبت میکنن . من اصلا در این قضیه ذی نفع نیستم ولی کار boysteam واقعا خوبه . تا حالا شایید نزدیک به 40 تا بازی pc و 50 تا psp از این شرکت گرفتم و به جز همین بتمن و اویل 5 دیگه به هیچ مشکلی بر نخوردم .
نکته دیگه اینه که بعضی از دوستان به کاور بازی هم گیر دادن . بعد از این همه مدت که یک شرکت اومده و به مشتری احترام میزاره باز بعضی ها غر میزنن فکر کنم اگه با همون کیفیت بد و تو جلد های مشما بازی ها رو عرضه کنه مشکل دوستان هم حل خواهد شد .
در ضمن هیچ شرکتی تو سرعت عرضه به پای boysteam نمیرسه . بازی fifa 10 برای psp را در کمتر از 24 ساعت عرضه کردن .
من که واقعا از بازی های این شرکت استفاده خواهم کرد .

راستی یک سوال هم از مدیران boysteam داشتم . این بازی obscure aftermach را کی برای psp عرضه میکنید ؟

متاسفانه من نمیدونم دوستان چه مشکلی با این boysteam دارن که با این ادبیات بد صحبت میکنن . من اصلا در این قضیه ذی نفع نیستم ولی کار boysteam واقعا خوبه . تا حالا شایید نزدیک به 40 تا بازی pc و 50 تا psp از این شرکت گرفتم و به جز همین بتمن و اویل 5 دیگه به هیچ مشکلی بر نخوردم .
نکته دیگه اینه که بعضی از دوستان به کاور بازی هم گیر دادن . بعد از این همه مدت که یک شرکت اومده و به مشتری احترام میزاره باز بعضی ها غر میزنن فکر کنم اگه با همون کیفیت بد و تو جلد های مشما بازی ها رو عرضه کنه مشکل دوستان هم حل خواهد شد .
در ضمن هیچ شرکتی تو سرعت عرضه به پای boysteam نمیرسه . بازی fifa 10 برای psp را در کمتر از 24 ساعت عرضه کردن .

راستی یک سوال هم از مدیران boysteam داشتم . این بازی obscure aftermach را کی برای psp عرضه میکنید ؟
بزرگترین مشکل اینه کهsetup اصلی نیستند. مهم کیفیت هستش نه سرعت پخش

در ضمن ما هیچ دمویی از بازیها نمیزنیم مهمترین علتی که تعداد دیویدیهای بعضی از بازیهای ما بیشتر میشود اینه که ما تمام ابزارهایی که بازی برای اجرا لازم داره را در یک پوشه به نام درایور روی dvd ها قرار میدیم تا طرف دنبالش نگرده مثلا phsx,drectx به خاطر همین تعداد دیویدیها بیشتر میشه موفق باشید :cool:
درود
کل این صحبتت با یه مثال نقض رد میشه!
بازی اویل 5 رو که شرکت شما پخش کرده با اینکه 1 دیویدی بیشتره کلی فایل از نسخه 2 دیویدی بازی کم داره بازی که شما پخش کردی نزدیک 9 گیگ فضا روی هارد اشغال میکنه ولی بازی که 2 تا دیویدی هست نزدیک به 7 گیگ!!!
خوب چرا بازی که 1 دیویدی بیشتر داره وسطاش که میرسی کلی ارور این چیز ها رو صفحه ظاهر میبشه که فلان چیز رو نداری!! بعد شما 2 تا پچ برای بازی عرضه کردی که اگه اون نسخه دو دیویدی تو بازار نبود شرط میبندم یه مایه ای برای این کار میخواستین بگیرید ولی وقتی طرحتون رو شکست خورده دیدید از راه دیگه وارد شدید که مثلا اعتماد گیمر ها رو جلب کنید امدید 2 تا پچ رو مجانی در اختیار ملت گذاشتید که 1.5 نیم به حجم بازی رو هارد اضافه میکرد!!!
یه چیزی حدود 2 3 گیگ بازی شما اضافی داره که دلیلش چیه برای ما پوشیده است!
بازی هایی که شما عرضه میکنید نه تنها چیز اضافی نداره بلکه کلی چیز هم کم داره!
بعد شما من نمیدونم مشکلتون چیه که تو کل سورس بازی اسم این گروه تون رو میزنید اگه ابزارشو داشتید فکر کنم جای لوگوی شرکت ها اونجا هم اسم تیمتوم رو مزاشتید که هرکی ندونه فکر کنه شما بازی رو ساختید!! اون تیمی که بازی رو کرک میکنه اینقدر تو سورس بازی دست نمیره که شما رایتی ها این کارو میکنید !!
خلاصه برید بازی های آتاری یا میکرو رو که نه نیازی به edit دارن نه چیز دیگه بفروشید دست از سر این PC مادر مورده بردارید.

شما لطف کنید جمع کنید برید. ;)
حرفت و عشقه!! :cheesygri
اولا یه خورده از ادبیات درست استفاده کن بعدشم حرفای مدیر این شرکتو بخون سومم ما تلاش خودمونو می کنیم واز این به بعد با کیفت عالی بازی هارو خریداری کنید و لذت ببرید
بابت همه مشکلات دربازی ها معذرت و جبران خواهیم کرد
قبل این کارا با مدیرتون مشورت کنید! هزار ماشاا... آقا خیلی وارده! :p
این Boysteam فقط جعبه بازی هاش قشنگه ، محتواش .... ! قبلا بازی های West رو می اوردن میخروختن و یک عکس Boysteam میزاشتن توش در صورتی که آرم Westgame رو خود DVD بود :biggrin1:
یک سری از بازی ها هم که نصبش 1-2 روزی طول میکشه :laughing:
قیمت بازی ها هم بسیار جالبه ! 2 تا DVD میشه 3000 تومان ؟ حتما میگن این پول به خاطر جعبه بازیه :biggrin1:
در هر صورت از این شرکت بازی نخرید !
جات خالی! اینجایی که ما هستیم یه شرکت دیگه از روی Boysteam کپ می زنه و با همون آرم, هر DVD ـش رو 1000 تومان میفروشه! (شاید هم خودشون شعبه باز کردن ما خبر نداریم!!) :eek: :sick:
من موندم کی به این مدیر و یاران Boysteam خبر داده که اینجا یه تاپیک هست!
نکنه اینا از قبل اینجا کاربر بودن و برای اینکه کسی نفهمه یه بار دیگه ثبت نام کردن!! :confused: :-"

خوب دوست عزیز گیریم بازی هم درست نصب شه ، مشکل نبودن setup اصلی هست که بعدش اگر بازی پچ رسمی از طرف شرکت سازنده براش منتشر بشه (مخصوصآ برایه رفع باگ) و یا یک نسخه اکسپنشن براش منتشر بشه شما به هیچ وجه نمیتونید رویه این بازیهای دستکاری شده نصبش کنید.
که این یه مشکل بزرگه.

آخرین ویرایش:

دوست من شما یه نگاه بنداز ببین چند درصد اینجا واقا دارن اذیت میشن از این boysteam !
این همه دلیل مدرک سند همه میارن بگن که اقا اینا به فکر منافع هستن!;)

اقای teznade میگه از این به بعد ما بچه های خوبی میشیم ولی داداش اعتماده که میگن باید جلب بشه رو شما ها از دست دادین!!!میدونی چند نفرو میشناسم که دیگه از شما ها نمیخرن؟واسه همین کاراتونه دیگه!من در اخر اون dvd اضافرو میذارم رو حساب در خواست پول بیشتر از مشتری البته با زبان بی زبانی به وسیله 1 dvd بیشتر ! چون هر چی فکر میکنم میبینم هیچ دلیله منطقی نداره!3 تا dvd دادی بیرون باباااااااااااا چرا دمو ها رو پاک کردی!
اقای مدیر یه سوالم از شما داشتم:شما دمو های مرحله مبارزه با اون زنرو پاک کردین!!! چون نه تنها واسه من نبود دموها بلکه واسه اکثر دوستامم اونجا یه دفه ای بدون دمو بعد از نابودیه اون زنه از مرحله بعد شروع میشه!تو کاره سانسورم هستین دیگه !؟

آخرین ویرایش:
خوندن این چند صفحه خیلی سخته!
هر کسی توی این دنیا جای شما بود الان فهمیده بود که اشتباه کرده و باید مسیرش رو عوض کنه ولی مثل اینکه حرف هایی که در رابطه با اسم معروف(!) شما میزنن درسته!!!
با سلام و خسته نباشید چون خیلی از بازیهایی که دانلود میشه دیویدی 9 هستش و عنوانهای ما سریع در بازار پخش میشد ولی هیچ اسمی از ما پخش نمیشد تصمیم گرفتیم که ست آپ بازیهارو عوض کنیم در مورد پتچهای بازیها باید بگم خیلی از پتچهایی که برای بازیها میاد برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند با تشکر مدیر boysteampc
جواد که نحوه مشهور شدنتون رو آموزش داد(!) البته تا الان اونقدر منفور شدید که تا چند نسل بهتون فحش و بد و بیراه بگن.
در مورد پتچ(!)، حاجی تا بحال پتچ(!) دیدی؟!چون تا اونجایی که ما می دونیم شما مهلت نمی دی که پچ بیاد بیرون!بازی هنوز 3 دیقه نشده روی نت قرار گرفته شما اسمت رو می کوبی توش با هزار مشکل میدی بیرون!وقت پچ نصب کردن نداری!معلومه اصلا تا بحال پچ نصب نکردی!

مهمترین علتی که تعداد دیویدیهای بعضی از بازیهای ما بیشتر میشود اینه که ما تمام ابزارهایی که بازی برای اجرا لازم داره را در یک پوشه به نام درایور روی dvd ها قرار میدیم تا طرف دنبالش نگرده مثلا phsx,drectx به خاطر همین تعداد دیویدیها بیشتر میشه موفق باشید
همه ابزار های بازی (!) توی خود سورس اصلی هست و سر جم همش میشه 500 مگ!!!
اون موقع چی جوری ایول 5 که نسخه اصلی 7 گیگ میشه مال شما شده 9 گیگ!اونم 1 گیگش رو جا گذاشتید توی سیستم خراب شدتون!!!!!!!!!!

اولا یه خورده از ادبیات درست استفاده کن بعدشم حرفای مدیر این شرکتو بخون سومم ما تلاش خودمونو می کنیم واز این به بعد با کیفت عالی بازی هارو خریداری کنید و لذت ببرید
بابت همه مشکلات دربازی ها معذرت و جبران خواهیم کرد
من الان 90 درصد جلوی خودم رو گرفتم و الا جملاتی رو نثار می کردم که تا بحال به زبون نیاوردم پس کلا بی خیال ادبیات شو!
مدیرتون که حقیقتا مدیره!ولی من نمی دونم چرا باید هر بقالی بعد از قهر کردن از مامانش میاد یه کامپیوتری میزنه!شما میشه یه زحمت بکشی از مدیرتون برام بپرسی!یه جورایی حیاتیه!

Step aside Please

شما کجایی!!!
کی گفته فقط این 2 تا بوده!
پس فیول چی بود!
Down of War 2 چی!
تراین رو چیزی در موردش نشنیدی!
این چند تا رو الان و آنی یادم اومد والا مطمئنم بازی های دیگه ای هم هست!

آخرین ویرایش:
Step aside Please

شما کجایی!!!
کی گفته فقط این 2 تا بوده!
پس فیول چی بود!
Down of War 2 چی!
تراین رو چیزی در موردش نشنیدی!
این چند تا رو الان و آنی یادم اومد والا مطمئنم بازی های دیگه ای هم هست!

ایول انگلیسی
من همین جا هستم . شما هم که فکر کنم زیر سایه هستی ؟ نه ؟
به جز down of war دو تا بازی دیگه برای من که مشکلی نداشته .

دوست من شما یه نگاه بنداز ببین چند درصد اینجا واقا دارن اذیت میشن از این boysteam !
این همه دلیل مدرک سند همه میارن بگن که اقا اینا به فکر منافع هستن!;)

اقای teznade میگه از این به بعد ما بچه های خوبی میشیم ولی داداش اعتماده که میگن باید جلب بشه رو شما ها از دست دادین!!!میدونی چند نفرو میشناسم که دیگه از شما ها نمیخرن؟واسه همین کاراتونه دیگه!من در اخر اون dvd اضافرو میذارم رو حساب در خواست پول بیشتر از مشتری البته با زبان بی زبانی به وسیله 1 dvd بیشتر ! چون هر چی فکر میکنم میبینم هیچ دلیله منطقی نداره!3 تا dvd دادی بیرون باباااااااااااا چرا دمو ها رو پاک کردی!
اقای مدیر یه سوالم از شما داشتم:شما دمو های مرحله مبارزه با اون زنرو پاک کردین!!! چون نه تنها واسه من نبود دموها بلکه واسه اکثر دوستامم اونجا یه دفه ای بدون دمو بعد از نابودیه اون زنه از مرحله بعد شروع میشه!تو کاره سانسورم هستین دیگه !؟

از من ؟ !!!
مگه من بازی فروشم . ؟
حداقل پست را کامل بخون خوبه نوشتم که ذی نفع نیستم .
نه boysteam ماله منه نه جای دیگه

آخرین ویرایش:
ایول انگلیسی
نه من فکر کردم شما اونجایی!توی خواب و اوهام سبز!
شما که مشکلی نداری برای چی اینجا بحث می کنی!فکر کنم اسم تاپیک کاملا مشخص باشه پس اگه ذی نفع نیستی(که ما آخر نفهمیدیم شما چی می گی((نقل قول از شما: حداقل پست را کامل بخون خوبه نوشتم که ذی نفع هستم ))!!!! آخر هستی یا نیستی!؟) بیخیال اینجا شو ;)

ایول انگلیسی

از من ؟ !!!
مگه من بازی فروشم . ؟
حداقل پست را کامل بخون خوبه نوشتم که ذی نفع هستم .
نه boysteam ماله منه نه جای دیگه
دوست من کی شما رو گفت ؟شما پست درست بخون!!!!!!!!!!!!!
من گفتم اقای teznade!! نه شما!!!!:confused::eek:;)

نه من فکر کردم شما اونجایی!توی خواب و اوهام سبز!
شما که مشکلی نداری برای چی اینجا بحث می کنی!فکر کنم اسم تاپیک کاملا مشخص باشه پس اگه ذی نفع نیستی(که ما آخر نفهمیدیم شما چی می گی((نقل قول از شما: حداقل پست را کامل بخون خوبه نوشتم که ذی نفع هستم ))!!!! آخر هستی یا نیستی!؟) بیخیال اینجا شو ;)
حرف درست رو دقیقا شما میزنی!
عنوان تاپیک مشخصه !همه شاکی هستن چون همه یه یه نحوی به مشکل خوردن!پس اون کسایی که مشکل ندارن پست اضافه ندن!:eek:

دوستان من رفتم این چند صفحه رو خوندم همشو
سخت بود .
این که کدوم به کدوم یکی چی گفت رو ولش کنید.
تا حالا هرچی بوده خوب یا بد گذشته شما هرچی هم که فحش بدین چیزی عوض نمیشه.
مهم از الان به بعده که اینا(teznade) بازم میخوان از این به بعد همین بلا رو سر ما بیارن یا میخوان عوض بشن.

آقای teznade اینجاش به بعد دست خودته چون با این روند شما مطمئن باش اگه Gamer جماعت حتی برای بزرگترین عنوان Pc شده یک هفته صبر میکنه اما دیگه از شما نمیخره مگه اینکه واقعا شیوه کارتون رو عوض کنید.
شما از بچه های بازی سنتر گیمر با شناخت تر پیدا نمیکنی اگه میخوای بچه ها انتظاراتشون رو به عنوان یه مصرف کننده از شما ، همینجا بیان کنن .(که فکر کنم توی این چند صفحه به طور واضح بیان شد) شما هم اینا رو اعمال کن.
اگر هم نمیخوای که دیگه ما واسه چی بیایم اینهمه خودمونو اذیت کنیم . خوب این نشد یکی دیگه.
(یاسین به گوش خر خوندن)
یکی از عناوین خوب Pc به اسم Modern Warfare 2 در راه هستو صد ها عنوان خوب دیگر در آینده. خود دانید.

من دیگ از دست یلی از شرکتا شاکیم
اگه کسی آدرس یه سایت که بشه ازش هر بازی رو به طور کامل دانلود کرد بده ازش خیلی ممنون میشم
من 3 ساله دارم دنبال نسخه کامل اسپلینتر سل 1 میگردم!
همشون دموهاشون رو حذف کردن
اگه لینکاش رپید شر نباشه ممنون میشم ولی حتی دیگه حاظرم اکانت رپیدشر هم بخرم!
با تشکر!

دوستان من رفتم این چند صفحه رو خوندم همشو
سخت بود .
این که کدوم به کدوم یکی چی گفت رو ولش کنید.
تا حالا هرچی بوده خوب یا بد گذشته شما هرچی هم که فحش بدین چیزی عوض نمیشه.
مهم از الان به بعده که اینا(teznade) بازم میخوان از این به بعد همین بلا رو سر ما بیارن یا میخوان عوض بشن.

آقای teznade اینجاش به بعد دست خودته چون با این روند شما مطمئن باش اگه Gamer جماعت حتی برای بزرگترین عنوان Pc شده یک هفته صبر میکنه اما دیگه از شما نمیخره مگه اینکه واقعا شیوه کارتون رو عوض کنید.
شما از بچه های بازی سنتر گیمر با شناخت تر پیدا نمیکنی اگه میخوای بچه ها انتظاراتشون رو به عنوان یه مصرف کننده از شما ، همینجا بیان کنن .(که فکر کنم توی این چند صفحه به طور واضح بیان شد) شما هم اینا رو اعمال کن.
اگر هم نمیخوای که دیگه ما واسه چی بیایم اینهمه خودمونو اذیت کنیم . خوب این نشد یکی دیگه.
(یاسین به گوش خر خوندن)
یکی از عناوین خوب Pc به اسم Modern Warfare 2 در راه هستو صد ها عنوان خوب دیگر در آینده. خود دانید.
گل گفتی !:)منم کاملا باهات موافقم!
من و دوستام به اندازه ای این چند وقته اذیت شده بودیم که حد نداشت!جالبیش این بود مشکلاتمون تو هر بازی شبیه هم بود!:laughing:من هنوز RES5 تموم نکردم چون وقت ندارم برم نمایندگیشون نسخه سالمو بگیرم!:(
MODERN WARFARE 2 که عشقه!!!!!شده 1 ماهم صبر میکنم نسخه سالمشو بگیرم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or