اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

هیچوقت نمی رسه. چون :
بازی Batman Arkham Asylum رو هم به لیست بازیهای مــمنوعه اضافه کردن (به امضای من مراجعه کنید)
نگران نباشيد اگه بويز تيم هم نزنه به دستمون ميرسه تازه بهترم ميشه يكي مثل من ديگه مجبور نميشه يه نسخه ديگه بخره يه دفعه از همون اول سالمش دسته آدم مياد
همه كه بازي رو دستكاري نمي كنن :mad:

دوست عزیز ما تمام هدفمون اینکه بعد از پخش شدن بازی 24 ساعت دیگه توی بازار باشه از طرفی اگه ما بخواهیمکه مثله شرکتای دیگه بریم و ازوزارت ارشاد مجوز بگیریم قول میدم تا یک ماه دیگه بازی دستهشما نمیرسه در ضمن کسایی با بازی مشکل دارند یا بازی ناقس هست همین الان برن توی یکی از فروشگاه ها فایل های پچ شده یا کرک سالمو بگیرند به صورت رایگان
در ضمن سایت بسته نشده در حال اپ و تغییرات اساسی هست مثل گفتگوی انجمن و غیره ......
من یکی از نمایندگی های فروش هستم
مرسی از شما
بابا دیگه رو رو برم!
شما دست همه پر رو های عالم رو از پشت بستید!:mad:
بجای اینکه بیاید اینجا یه عذر خواهی بخاطر اینهمه گند کاری هاتون بکنید میای و با کمال پر رویی استدلال های چرت و پرت به خورد بچه ها میدید!
بله شما تنها هدفتون پوله ! که با ارائه هر نسخه ای از بازی از بقیه عقب نیفتید! حالا چه بهتر که بازی خراب هم باشه یه 1 دی وی دی هم اضافه تر می فروشید!
بازی هاتون که همیشه یه دی وی دی اضافه تر از بقیه داره و با دوبل کردن یه سری از فایل ها به شکل احمقانه ای می خواید سر مشتری ها رو کلاه بزارید که آره ماله ما کامل تره چون یه دی وی دی بیشتر داره!
همین شماهایید که با این دله دزدی هاتون باعث می شید هر عقب افتاده ای به ما انگه دزدی بزنه!
امیدوارم که هر چه زودتر لو برید و در مغازه هایی که بازی های مزخرف شما رو میارن تخته کنن که ما هم این همه مصیبت نکشیم!

با سلام و خسته نباشید چون خیلی از بازیهایی که دانلود میشه دیویدی 9 هستش و عنوانهای ما سریع در بازار پخش میشد ولی هیچ اسمی از ما پخش نمیشد تصمیم گرفتیم که ست آپ بازیهارو عوض کنیم در مورد پتچهای بازیها باید بگم خیلی از پتچهایی که برای بازیها میاد برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند با تشکر مدیر boysteampc

با سلام و خسته نباشید چون خیلی از بازیهایی که دانلود میشه دیویدی 9 هستش و عنوانهای ما سریع در بازار پخش میشد ولی هیچ اسمی از ما پخش نمیشد تصمیم گرفتیم که ست آپ بازیهارو عوض کنیم در مورد پتچهای بازیها باید بگم خیلی از پتچهایی که برای بازیها میاد برای کاربران تازه کار و دسته ای از گیمرهای قدیمی جای سوال داره به همین علت یکپارچه شدن ست آپها با بازیها و پتچحا به همه کمک میکنه تا راحتتر بازیهارو نصب کنند با تشکر مدیر boysteampc
شما لطف کنید جمع کنید برید. ;)

آخرین ویرایش:
آخه چه يك پارچه كردني!!!!؟
اينكه دموهاي بازي حذف شده يا 1dvd بيشتره هم به يكپارچه كردن بازي مربوطه؟ :eek:
چرا جواب درست و حسابي نميدين ما يه چيز ميگيم شما يه چيز ديگه اصلا ربطي به هم ندارن!!! :confused:

مدیر شمایی!! ؟؟;)
اقای مدیر یه نگاه بنداز به تمامه تاپیک های ما!!!از جمله بتمن nfs و resident evil 5 و . . .
ببین چه بلایی سر مردم میارین!
اقای مدیر جاش نیست اینجا یه چیزی بگم ولی اگه جاش بود میگفتم اقای مدیر !چون بد جور همرو اذیت کردین اقای مدیر!!!
یه نگاه به پست های بچه ها بندازین اقای مدیر!:eek:
من دیگه چیزی نمیگم اقای مدیر همه چیز گویایه ماجرا هست !!!!!
در ضمن تبریک میگم بهتون اقای مدیر فک کنم تا الان با هر 1 dvd اضافه واسه خودتون یه مرسدسی bmw چیزی گرفتین اقای مدیر!

سلام

خوبید اقای مدیر..

فقط یه لطفی کنین. شما که کارتون خیلی درسته. از همه نظرم کارتون حرف نداره.

این کلمه Patch که شما گهربارانه دُربارانه " پتچ " تلفظ فرمودید با عرض شرمندگی پچ تلفظ می شه. یعنی اون T تلفظ نمیشه.

همین افرادی ماهر و استادی مثل شما هستن که اصلا نمی دونم بازی چی هست و توی یک کلمه ساده مشکل دارن، اول یه کلاس زبان برین تا بعد برسیم به سر Setup اصلی.

اون وقت من این DVD9 رو توی جمله شما هر چی نگاه می کنم نمی فهمم چه ربطی داره به این جملات گهربار شما !!! هر کی فهمید یه ندا به من بده.

اون وقت گیمر های قدیمی توی نصب "پچ" ( اخ اخ ببخشید، شما چی تلفظ کردید، بزا فکر کنم ) ، اهان " پتچ " مشکل دارن !!! راست می گی، به جای اینکه روی Installـش کلیک کنیم دکمه Power رو می زنیم خودش نصب میشه ، اره !!!! ؟؟؟ این جوری نصب میشه این" پتچ " ها دیگه !!!!

حاضرم شرط ببندم شما یک بار بازی رو حتی تا اوایل نرفتید. تا ببینید ایا اصلا قابل بازی هست یا نه. این شرکت های خارجکی خودشون رو می کشن Setup درست می کنن، شما می زنین به پک و پوز این Setup ، اونم با یه دلیل خنده دار.

دیگه حال و حوصله ندارم بحث کنم. شما بهتره به جای بازی دادن بیرون، برین اتاری بازی کنین. بزارین ما خودمون یه خاکی به سر خودمون بکنیم. راستی اگه Setup اصلی خواستی یه ندا به من بده، خودم همه بازی های روز رو با 2 روز بعد از انتشار بهت می دم. شاید به جای نفرین دوستان، اسم خوب ازت بمونه. الان همه سایه این مدیر رو با تیر می زنن.

یا علی ...

شما که کلاسای انگلیسیرو تموم کردی و میگی بازیرو سریع میدی یک شماره تماس برام ایمیل کن تا باهات تماس بگیرم ببینم چطوری بازیارو میدی در ضمن ما هیچ دمویی از بازیها نمیزنیم مهمترین علتی که تعداد دیویدیهای بعضی از بازیهای ما بیشتر میشود اینه که ما تمام ابزارهایی که بازی برای اجرا لازم داره را در یک پوشه به نام درایور روی dvd ها قرار میدیم تا طرف دنبالش نگرده مثلا phsx,drectx به خاطر همین تعداد دیویدیها بیشتر میشه موفق باشید :cool:

ما هیچ دمویی از بازیها نمیزنیم مهمترین علتی که تعداد دیویدیهای بعضی از بازیهای ما بیشتر میشود اینه که ما تمام ابزارهایی که بازی برای اجرا لازم داره را در یک پوشه به نام درایور روی dvd ها قرار میدیم تا طرف دنبالش نگرده مثلا phsx,drectx به خاطر همین تعداد دیویدیها بیشتر میشه موفق باشید :cool:
پس اين دموهايي كه تو بازي بتمن نيست چه بلايي سرش اومده؟ :-"
يعني 2 تا درايورو اين جور نرم افزارها كه رو هم 200 مگابايت هم نميشه يه dvd لازم داره؟ :eek:

شما که کلاسای انگلیسیرو تموم کردی و میگی بازیرو سریع میدی یک شماره تماس برام ایمیل کن تا باهات تماس بگیرم ببینم چطوری بازیارو میدی در ضمن ما هیچ دمویی از بازیها نمیزنیم مهمترین علتی که تعداد دیویدیهای بعضی از بازیهای ما بیشتر میشود اینه که ما تمام ابزارهایی که بازی برای اجرا لازم داره را در یک پوشه به نام درایور روی dvd ها قرار میدیم تا طرف دنبالش نگرده مثلا phsx,drectx به خاطر همین تعداد دیویدیها بیشتر میشه موفق باشید :cool:
اقا انصافا این پتچی(پچ) که گفتی نشون داد کلاس زبان لازمی!!!!!
ولی شما باز جواب ندادی!
برای چی این همه بازی همشون مشکل دارن؟چرا اصلا باید نیازی به پچ یا کرک باشه تا یه بازیه خراب شمارو سالم کنه؟جدا چرا؟یا اینکه چرا باید نیاز به خرید دوباره نسخه سالم باشه؟
شما چه جوری میگی دمو ها پاک نشدن؟رو چه حسابی بعضی مرحله ها به کل دمو نداشتن مثله مرحله مبارزه با اون زن که لباسش مناسب نیست؟ایا همه که دارن اینجا میگن دمو حذف کردین توهم زدن؟:eek::confused:یه خرده بازی کنی خودت میفهمی چی کار کردین با بازی!
حالا اینم به کنار به قول دوستان نرم افزارهایی مثل phsx,drectx نیاز به یک dvd اضافه داره؟یا پول اضافه نیاز به 1 dvd اضافه داره؟:confused::eek::mad:
شما بیخیال بازی شو!

چیزی که مشخصه...اینا بلد نیستن بازی ها رو به صورت ستاپ اصلی جوری روی 2 تا Dvd5 جا بدن...پس به همین دلیل میان بازی رو دانلود، سپس نصب میکنن... و از روی نسخه نصب شده روی هارد (که صد البته کرک هم کپی می کنن تا مثلا به قول خودشون تست کنن) با نرم افزار هایی مثل Install Shield بازی نصب شده رو روی چند تا Dvd جا می کنن و یکی از دلایلی که بازی های اینا معمولا Dvd اضافه داره اینه که وقتی بازی روی هارد نصب میشه خب طبیعتا بازی Extract میشه و حجمش نسبت به نسخه دانلود شده ( یا همون ISO اصلی) زیاد تر میشه...پس نمی تونن گندی که زدن رو جمع کنن میان DVD بازی رو زیاد می کنن.

در حین این عمل 2 مورد دیگه پیش میاد که به خاطر اینکه ایشون عملا با این 2 پستی که زدن ثابت کردن چیزی از علم کامپیوتر نمی فهمن، زیاد دور از ذهن نیست.
1. Registry key های بازی کپی نمیشن.
2. بازی کرک شده.

خب این چه مشکلی پیش میاره...
1. اولا دیگه شما تا وقتی بازی اینجوری دستتون میرسه عملا هیچ Patch ـی نمیتونین روش نصب کنید. ( البته منظورم اون Patch هایی نیست که دزدان دریایی عزیزمون به اسم Bozsteam ای وای یا همون Boysteam که از فایل های بازی میزنن بعد توی DVD به مردم میفروشن.)
2. بازی کرک شده در نتیجه بازم نمی تونید بازی رو Patch کنید.
3. بعضی موقع ها هم پیش اصلا بازی روی بعضی سیستم ها اجرا نمیشه.

نکته قابل توجه...آخرین بازی که یه نسخه از بازی های اینا رو تهیه کردم Redfaction بود که از یه برنامه عجیب برای ساختن ستاپ استفاده کرده بودن...قبلا ها 2-3 سال پیش تکین هم از این برنامه استفاده می کرد... که نکته عجیب این بود که نصب کردن این بازی روی سیستم چیزی حدود 7 ساعت طول کشید که فقط میشه ستایش کرد اعمال جالب این تیم رو.

خوب حالا راهکار آقای "ارشاد" که خیلی ادعات میشه :
آقا من میدونم شما علم نداری چه جوری باید این گندی که 6-7 ماهه میزنی رو درست کنی ولی پیشنهاد منطقی اینه شما فایل هایی که دانلود میکنی باید به صورت فایل های Zip یا RAR باشه. ( مثلا 80 تا فایل Rar هر کدوم 200 مگ...) شما اینا رو تقسیم کن به 2 قسمت ( مثلا 40 تا Part توی یک Dvd بقیه هم هر چند تا بود توی DVD دیگه) بعد دیگه مشتری که میخره میاد خونه Extract میکنه روی هارد و از روی هارد بازی رو نصب کنه... بعد نمیدونم توی اون DVD ها یه Wallpaper بگذارید که عکسboysteam باشه که یه دفعه از معروفیت شما کم نشه یه وقت یا توی فایل سریال بازی اسم Boysteam رو بنویسید.

سلام

بازم نمی فهمم منظورتو :

شما که کلاسای انگلیسیرو تموم کردی و میگی بازیرو سریع میدی

اگه کسی تونست ربط این دو جمله رو به من بگه بهش جایزه می دم. خداوکیلی چه ربطی داره این دو جمله شما.

اگه خواستی شما تماس بگیر. من همین بازی هایی که شما زدی پدرشو در آوردی، با Setup اصلی روی DVD9، اونم با بهترین کیفیت بهت میدم.

یه سوال بپرسم :

خب : حالا این DirectX، حجمش چقدره ؟ ( اگه می دونی دقیق بهم بگو )
این Phsx حجمش چقدره ؟ (اینم بهم دقیق بگو )

حالا دیگه چی می خوای اضافه کنی ؟ درایور و ... ، کلا چقدر میشه ؟ شما چشم همه این بازی ها رو زدی در آوردی ؟

یه سر به تاپیک Batman یا RE5 بزن. ببین چقدر بچه ها بهتون لطف دارن .

در ضمن شما این خرت و پرت ها رو که توی بازی می ریزی، اگه Setupـت اصلی باشه همش توش هست. مطمئن باش EIDOS و CAPCOM خیلی بشتر از من و شما بلدن که چی برای بازی لازمه و همه این موارد رو توی Source هاشون می زارن. تمام بازی ها توی سورس هاشون این موارد هست.

خوب حالا راهکار آقای "ارشاد" که خیلی ادعات میشه :
آقا من میدونم شما علم نداری چه جوری باید این گندی که 6-7 ماهه میزنی رو درست کنی ولی پیشنهاد منطقی اینه شما فایل هایی که دانلود میکنی باید به صورت فایل های Zip یا RAR باشه. ( مثلا 80 تا فایل Rar هر کدوم 200 مگ...) شما اینا رو تقسیم کن به 2 قسمت ( مثلا 40 تا Part توی یک Dvd بقیه هم هر چند تا بود توی DVD دیگه) بعد دیگه مشتری که میخره میاد خونه Extract میکنه روی هارد و از روی هارد بازی رو نصب کنه... بعد نمیدونم توی اون DVD ها یه Wallpaper بگذارید که عکسboysteam باشه که یه دفعه از معروفیت شما کم نشه یه وقت یا توی فایل سریال بازی اسم Boysteam رو بنویسید.

نه جواد جون، این کار رو نمی تونن بکنن. چون مطمئن باش اول باید بازی رو تست کنن. اینا اصلا بازی رو تست نمی کنن. یه زمانی شرکتی دیگه به نام " س - ر " این کار رو می کرد. که بعد از یه مدتی ورپرید . دیگه به خاطر لطفی که به gamer ها کرده بود، من هر موقع بازیشو می دیدم تنم کهیر میزد. این دوستان خوب ما، اصلا نمی دونن باید چی کار کنن.

می گم دیگه ، شما اصلا بی خیال شی خیلی ثواب می کنی .

تمام BC ها ، از این لطف شما خوشحال می شن.

موفق باشی مدیر ... !!!

یا علی ...

آخرین ویرایش:
بابا دیگه رو رو برم!
شما دست همه پر رو های عالم رو از پشت بستید!:mad:
بجای اینکه بیاید اینجا یه عذر خواهی بخاطر اینهمه گند کاری هاتون بکنید میای و با کمال پر رویی استدلال های چرت و پرت به خورد بچه ها میدید!
بله شما تنها هدفتون پوله ! که با ارائه هر نسخه ای از بازی از بقیه عقب نیفتید! حالا چه بهتر که بازی خراب هم باشه یه 1 دی وی دی هم اضافه تر می فروشید!
بازی هاتون که همیشه یه دی وی دی اضافه تر از بقیه داره و با دوبل کردن یه سری از فایل ها به شکل احمقانه ای می خواید سر مشتری ها رو کلاه بزارید که آره ماله ما کامل تره چون یه دی وی دی بیشتر داره!
همین شماهایید که با این دله دزدی هاتون باعث می شید هر عقب افتاده ای به ما انگه دزدی بزنه!
امیدوارم که هر چه زودتر لو برید و در مغازه هایی که بازی های مزخرف شما رو میارن تخته کنن که ما هم این همه مصیبت نکشیم!

اولا یه خورده از ادبیات درست استفاده کن بعدشم حرفای مدیر این شرکتو بخون سومم ما تلاش خودمونو می کنیم واز این به بعد با کیفت عالی بازی هارو خریداری کنید و لذت ببرید
بابت همه مشکلات دربازی ها معذرت و جبران خواهیم کرد

این Boysteam فقط جعبه بازی هاش قشنگه ، محتواش .... ! قبلا بازی های West رو می اوردن میخروختن و یک عکس Boysteam میزاشتن توش در صورتی که آرم Westgame رو خود DVD بود :biggrin1:
یک سری از بازی ها هم که نصبش 1-2 روزی طول میکشه :laughing:
قیمت بازی ها هم بسیار جالبه ! 2 تا DVD میشه 3000 تومان ؟ حتما میگن این پول به خاطر جعبه بازیه :biggrin1:
در هر صورت از این شرکت بازی نخرید !

کلا شما گند زدین به هر چی بازیه:mad: خیلی رو دارین که بعد از این همه گند کاری این مزخرفاتو تحویل مردم میدین

جدیدا هم که مردم جنس آشغال شما رو شناختن پک بازیهارو عوض کردین و با پک Games for windows به بیرون میدین:evil:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or