rahyarpaul
Gold User
بستگی به عوامل زیادی دارهبه نظر دوستان 1060 کی وارد ایران میشه ؟
و حدود قیمتش چنده ؟
پیش بینی1000 تا 1300 میشه
احتمالا دو هفته تا یکماه
بستگی به عوامل زیادی دارهبه نظر دوستان 1060 کی وارد ایران میشه ؟
و حدود قیمتش چنده ؟
دقیقا. بین 250 تا 300 دلاره . در حالت معقول باید نهایت 1.3 میلیون باشه ولی با این بازار ایران شک دارم.نمی خوام نا امید کنم اما با این اوضاع حالا حالا منتظر 1060 نباشید مخصوصا اگرم بیاد که قیمتش فکر کنم در حد 1070 بندازن نقدها هم که عالی شده اصلا فکر نکنم حالا حالا ها in stock بشه هنوز 1080 هیچ جای دنیا با قیمت مناسب نیست بعد از این همه زمان
دقیقا. بین 250 تا 300 دلاره . در حالت معقول باید نهایت 1.3 میلیون باشه ولی با این بازار ایران شک دارم.
نکته ی اول رو نمیدونم ولی دومی رو کاملا در جریانم. سه تا مغازه رفتم دقیقا یه مدل کارت گرافیک (1070 Giga) رو به سه قیمت مختلف میدادن. اختلافشون هم تا 100 تومن میرسید.2 نکته هست یکی اینکه nvidia کلا از عمد یا غیر عمد تولیدش فعلا خیلی کمه کته ی بعدی ایران هست که کلا بازا ازاده هر کی هر قیمتی دلش بکشه می ذاره
حتی 1% از بازی های قدیمی و بازیهای اینده از Vulkan استفاده نمیکنن ویندوز = dxمن تصمیم داشتم کارت 1070 رو بخرم ، اما کمی دود دل شدم الان .این پچ جدید Vulkan برای دوم منتشر شده دو دل شدم واقعا خیلی فریم ریت رو توی کارت های گرافیکی AMD بهبود داده خیلی زیاد ، کارت های انویدیا هم بهبود داشتن اما در مقایسه با AMD خیلی کمتر.
اینم یه مثال