قیمت؟
Galaxy GeForce GTX 465 GC
![]()
![]()
MSI N465GTX Twin Frozr Golden Edition
هتسینگ تمام مس!
![]()
همون 320 دلار؟
قیمت؟
Galaxy GeForce GTX 465 GC
![]()
![]()
MSI N465GTX Twin Frozr Golden Edition
هتسینگ تمام مس!
![]()
قیمت؟
همون 320 دلار؟
قیمت؟
همون 320 دلار؟
ATI() didn’t dramatically improve the tessellation performance. As you probably know by now tessellation is the only big advantage that Nvidia has over DirectX 11 Radeons.
البته تو اخبارايي كه من خوندم به نظر ميرسه كه ATI دست به تعداد واحد هاي تسليشن نزده. تنها قدرت كارت ها رو زياد كرده ... به نظر ميرسه قويتر كردن كارت بدون دست زدن به تكنولوژي ساخت( كمتر نكردن نانومتر)و معماري (تعداد مساوي TU نسبت به نسل پيش)و رونمايي از يك نسل جديد ( سري 6000) كار بيهوده اي بود .... خيلي راحت ميتونستن با كمتر كردن قيمت كارتهاشون دوباره بازار رو به دست بگيرن. نه فيزيك دارن و نه توي دي ايكس 11 و مخصوصا تسليشن كارايي خوبي از خودشون نشون ميدن ...
Die ATI Die :sniper:
خير سرشون كارت دادن . مثلا دي ايكس 11 ساپورته ولي در عمل اينه :ops::hurted1:
منبع
ممنون رامین جان!
من هم دارم به شک میفتم که AMDفقط قدرت کارت ها زیاد کرده! :d
مثلا شما 6770 را نگاه کنید ENGINEکلاکش 900 هستش یعنی حتی از 5870 بالاتر!!!
به نظر من هنوز اطلاعات کمی منتشر شده و نمیشه درباره TESSELATIONدر سری 6700حرفی زد!!
حتی همین الان بنچمارک های غیر معتبر وجود داره که نشون میده سری 6800در TESSعملکرد خوبی داره!!![]()
كمتر از 10 روزه ديگه به عرضه كارت هاي جديد AMD مونده ولي همچنان اخبار عجيبي به گوش ميرسه
قيمت 6870= 255 يورو = 355 دلار
قيمت 6850= 189 يورو = 263 دلار
الان 5870 رو اين قيمت نميدن
اينم نمايي از كارت 6850 با ظاهري بد تركيب
اين كارت داري يك سوكت 6 پين ميباشد
با توجه به قيمت ها و عكس بالا يه جورايي احساس ميشه اين سري از سري قبل ضعيفتر باشه
از 460 قوي تره؟به حدی در ایموارد در فروم هایه دیگه صحبت شده که فن هایه ati دیگه قصد جون افراد رو کرده بودن:d
به طور دقیق و رسمی هنوز مشخصاته این سری رونمایی نشده یکجا گفته شده بو 960 sm داره یکجا 1120.اینطور که فودزیلا گفته بود 6870 از 460 قویتره اما عملکردشو برایه dx11 مشخص نکرده بود.
همونطور که میبینید گفته اطلاعاته بعضی قسمت ها بعد از هماهنگی با amd گفته خواهد شد.
اگر amd بتونه کارایی این سری رو در dx11 افزایش بده میتونه از فشار هایه منتقدین تا حدودی خلاص بشه.
من امیدوارم این سری موفق باشه تا انویدیا دوباره درجا نزنه.
از 460 قوي تره؟
اگه اون قيمت درست باشه بايد از 470 قوي تر باشه
اگه 5870 هم ضعيفتر باشه كه كلا بازار كارت هاي high end رو از دست ميده
amd زده به سرش![]()
عزيز بحث موفقيت جداست بحث فروش و در اختيار داشتن بازار جداستb-)ببین دوست من به طوره دقیق اگر از 470 هم قویتر باشه اما در dx11 هنوز عملکرده ضعیفی داشته باشه به هیچ عنوان نمیشه اونو موفق دونست.
کارتهایه سری 5000 هم پرفورمنس بدی نداشتن اما عملکرد ضعیفشون در dx11 باعث انتقاده بسیاری بر اونها شده بود.
اگر این سری بتونه در dx11 عملکرده خوبی از خودش نشون بده حتی اگه در حده 460 هم باشه باز هم پیشرفته عالی محسوب میشه و میشه این سری رو عالی متصور بود.
بلاخره باید منتظر بنچ هایه معتبر در اینترنت باشیم(حتی المکان توسط سایه نوبه techpowerup نباشه بهتره)