اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام دوستان.با توجه ب این نسخه جدید گ دیروز اعلام کردید الان کسایی ک بخوان جدیدا جلبریک کنن باید از همین استفاده کنن یا کدوم نسخه پایدار تره برا ورژن۱۰.۶۰؟دیسک خور اسلیم
...
حقیقتش من دسترسی ب پی سی ندارم چه برا دانلود بازیا و چه جلبریکو کپی بازیا،ی سری از فروشگاها ۱.۵ میگیرن مشهد جلبریک میکنن بازیم میریزن و ی دیسک بلوری هم میدن.
حالا پیشنهاد خاصی اگر دارید یا ورژن خاصی باید نصب کنم ک پایدارتر باشه یا هرچی ک لازمه رو دمتون گرم اگر بگید

یه راهی پیدا کنن بتونیم بازیای خفن تاب رو رو هارد داخلی اجرا کنیم ! باید صبر کرد ؟
سلام این قضیه هارد داخلی و اکسترنال چیه یکی میگه فقط برا راحتی کپی کردنه مدت زمان کمتر میشه یکی میگه یسری بازیا اصن روی غیر اکسترنال اجرا نمیشن..
شما دوستان ک اکسترنال داریدو اجرا میزنید مدل هارداتون چیه.

سلام دوستان.با توجه ب این نسخه جدید گ دیروز اعلام کردید الان کسایی ک بخوان جدیدا جلبریک کنن باید از همین استفاده کنن یا کدوم نسخه پایدار تره برا ورژن۱۰.۶۰؟دیسک خور اسلیم
...
حقیقتش من دسترسی ب پی سی ندارم چه برا دانلود بازیا و چه جلبریکو کپی بازیا،ی سری از فروشگاها ۱.۵ میگیرن مشهد جلبریک میکنن بازیم میریزن و ی دیسک بلوری هم میدن.
حالا پیشنهاد خاصی اگر دارید یا ورژن خاصی باید نصب کنم ک پایدارتر باشه یا هرچی ک لازمه رو دمتون گرم اگر بگید

سلام این قضیه هارد داخلی و اکسترنال چیه یکی میگه فقط برا راحتی کپی کردنه مدت زمان کمتر میشه یکی میگه یسری بازیا اصن روی غیر اکسترنال اجرا نمیشن..
شما دوستان ک اکسترنال داریدو اجرا میزنید مدل هارداتون چیه.
تو سایت dlpsgame نوشته هارد اکسترنال میخاد و بعضی از دوستان تو تلگرام تو گروه پی سی میکن اجرا نمشن .
دنبال چی میگردی دیگه الان اکثرشون رو هارد داخلی اجرا میشن دیگه
دنبال اینکه خیالم راحت بشه و بدم برام نصب کنه این بازیا . دو به شکم ...
marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

The Last of Us Part II Remastered ps5
The Last of Us Part I ps5

red dead redemption 1 remastered ps5
Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

elendig ring ps5
Wo Long fallen Dynasty ps5

lies of p ps5
ghost of tsushima: director's cut ps5
Metro Exodus ps5
Immortals Fenyx Rising ps5
Nioh 3 ps5
Ratchet and Clank Rift Apart ps5

به نظرتون تا کی انجام میشه؟ من چون بازی ظرفیت ۳ دارم تا اپدیت نکنم نمیتونم بازی کنم میگه باید اپدیت کنی
جواب دادن به این سوالات واقعا سخته....کسی نمیدونه ولی اگه کنسول دیجیتال دارید و مثل من ۱۳.۶۰ هستید اصلا ناراحت نباشید تمام هکرها دارن بهش حمله میکنن و ایشالا بزودی هک میشه.. اگه اپدیت کردی تا بتونی ظرفیت سه رو بازی کنی اصلا نگران نباش دارن تمام تلاششون رو میکنن اخرین فریمور رو هک کنن و چقدر نزدیک هم شدن...به امید خدا

• Like
Reactions: شوکی
ا
این ورژن جدید برای نسخه های دیجیتالی 12.70 چه فایده ای داشته؟ مدت زمان هک کمتر میشه؟ لازم نیست دیگه 50 دقیقه منتظر بمونی؟
صلا این نسخه جدید چه تفاوتی با نسخه قبل داره؟همین نسخه ای منظورمه که رو ی بلوری رایت میشد و ۵۰ دقیقه برا دیسکس از بین میرفت

دوستان خبر خاصی نشده چیزی تغییر نکرده فعلا

فعلا یک فایل iso برای دیسک اومده تا 13.40 یوزرلند را داره (امکان هک بالتر از 12.70 را نداره) ولی تنها خاصیتی فعلا داره تا 12 قبلا برای بار اول میبایست کل اطلاعات کنسول پاک کرد و از یک بکاپ استفاده کرد وبا y2jb یکبار کنسول را 50 دقیقه ای هک کرد
دیگه این مراحل لازم نیست همون با دیسک بدون دردسر هک میشه تا 12.70 هم باید 50 دقیقه صبر کرد

یک وب کیت هم دارن میدن بیرون تا این لحظه نیامده که با اون تمامی کنسول ها حتی دیجیتال تا 12 هک سریع تا 12.70 هک 50 دقیقه ای

• Like
Reactions: SiminSecret
تو سایت dlpsgame نوشته هارد اکسترنال میخاد و بعضی از دوستان تو تلگرام تو گروه پی سی میکن اجرا نمشن .

دنبال اینکه خیالم راحت بشه و بدم برام نصب کنه این بازیا . دو به شکم ...
marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

The Last of Us Part II Remastered ps5
The Last of Us Part I ps5

red dead redemption 1 remastered ps5
Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

elendig ring ps5
Wo Long fallen Dynasty ps5

lies of p ps5
ghost of tsushima: director's cut ps5
Metro Exodus ps5
Immortals Fenyx Rising ps5
Nioh 3 ps5
Ratchet and Clank Rift Apart ps5
فکر کنم اکثرشون مشکلی نداشته باشند . من فقط spiderman رو دیدم میگن لگ داره چه رو اکسترنال چه داخلی و nioh 3 که نمیدونم داشتانش چیه هنوز نمیشه بازیش کرد
بقیش فکر کنم بدون مشکل باشه
خودت کم کم دانلود کن بریز تو هارد داخلی دیگه

• Like
Reactions: satellitedvb
فکر کنم اکثرشون مشکلی نداشته باشند . من فقط spiderman رو دیدم میگن لگ داره چه رو اکسترنال چه داخلی و nioh 3 که نمیدونم داشتانش چیه هنوز نمیشه بازیش کرد
بقیش فکر کنم بدون مشکل باشه
خودت کم کم دانلود کن بریز تو هارد داخلی دیگه
رفیق اگه دوستات یا خودت تست زدی بهم بکو . برام جور نمیشه . وسط بازی هم ممکنه لگ بزنه یا اولاش مشخص میشه ؟ . مثلا وگانگ مال باس موشه بود که دستش سر بودا رو داشت از دور نگاه میکردی تصویر خط خطی بود ...

• Like
Reactions: mehrdadb3
دوستان خبر خاصی نشده چیزی تغییر نکرده فعلا

فعلا یک فایل iso برای دیسک اومده تا 13.40 یوزرلند را داره (امکان هک بالتر از 12.70 را نداره) ولی تنها خاصیتی فعلا داره تا 12 قبلا برای بار اول میبایست کل اطلاعات کنسول پاک کرد و از یک بکاپ استفاده کرد وبا y2jb یکبار کنسول را 50 دقیقه ای هک کرد
دیگه این مراحل لازم نیست همون با دیسک بدون دردسر هک میشه تا 12.70 هم باید 50 دقیقه صبر کرد

یک وب کیت هم دارن میدن بیرون تا این لحظه نیامده که با اون تمامی کنسول ها حتی دیجیتال تا 12 هک سریع تا 12.70 هک 50 دقیقه ای
بحث ۵۰ دقیقه ای موضوع اصلی هست که دنبال حذفش هستند.

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or