اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

این متن در واقع یک پرسش و پاسخ (FAQ) درباره‌ی جدیدترین پیشرفت در روش جیلبریک PS5 با دیسک بلوری (BD-J) است که ابهام‌ها و کج‌فهمی‌های احتمالی را به زبان ساده توضیح می‌دهد:
❓ آیا فریمور ۱۳.۴۲ هک میشه؟ خیر. فعلاً فقط تا ۱۲.۷۰.
❓ هنوز باید ۵۰ دقیقه صبر کنم؟ اگر فریمورت از ۱۲.۰۰ بالاتره، بله.
❓ پس این روش جدید چکار می‌کنه؟ اگه درایو دیسک جفت شده دارید و فریمورتون ۱۲.۰۰ یا پایین‌تره، می‌تونید بدون نیاز به اکسپلویت ۵۰ دقیقه‌ای p2jb، کنسول رو هک کنید. دیگه نیازی به بازگرداندن بک‌آپ یا از دست رفتن اطلاعات نیست.
❓ روی PS5 Slim یا PS5 pro کار می‌کنه؟ بله، اگه درایو بلوری‌تون با کنسول ست شده باشه.
❓ فایل ISO کوچیکه، روی CD رایتش کنم؟ خیر. حتماً به رایتر و دیسک بلوری خام نیاز دارید (که گرونه).
❓ فریمور XX.XX پلی‌استیشن ۴ کپی‌خور میشه؟ دوست عزیز، این خبر مربوط به PS5 هست.

کپی خور ps5 تا ورژن ۱۳.۴۲ به صورت دیسک منتشر شد 💥💥💥💥
این هک به دست gezine انجام شده و منتشر شده
این روش تا ۱۳.۶۰ جواب داده ولی برای این ورژن (۱۳.۶۰)باید دستگاه قبلا جلبریک شده باشه تا بشه کپی خور رو تو این ورژن هم فعال کرد ولی به زودی اینم درست میشه

کپی خور ps5 تا ورژن ۱۲.۰۰ به صورت اکسپلویت وب منتشر شد❤️❤️💥💥
و به صورت آنی فعال میشه

فایل دیسک ۱۳.۴۲ برای رایت روی دیسک بلوری
فعلا این تازه منتشر شده و جوری که خود هکر توضیح داد ممکنه همون بار اول فعال نشه و باید چند بار دستگاه خاموش روشن بشه تا فعال بشه ولی اپدیت های بعدی این مشکل برطرف میشه🟠🟠
ترجیحا فعلا انجام ندید تا اپدیت های بعدی بیاد 🎮🎮

Attachments

• photo_2026-08-05_16-59-28.jpg
    photo_2026-08-05_16-59-28.jpg
    62.8 KB · مشاهده: 19
  • photo_2026-08-05_16-56-45.jpg
    photo_2026-08-05_16-56-45.jpg
    152.8 KB · مشاهده: 21
کپی خور ps5 تا ورژن ۱۳.۴۲ به صورت دیسک منتشر شد 💥💥💥💥
این هک به دست gezine انجام شده و منتشر شده
این روش تا ۱۳.۶۰ جواب داده ولی برای این ورژن (۱۳.۶۰)باید دستگاه قبلا جلبریک شده باشه تا بشه کپی خور رو تو این ورژن هم فعال کرد ولی به زودی اینم درست میشه

کپی خور ps5 تا ورژن ۱۲.۰۰ به صورت اکسپلویت وب منتشر شد❤️❤️💥💥
و به صورت آنی فعال میشه

فایل دیسک ۱۳.۴۲ برای رایت روی دیسک بلوری
فعلا این تازه منتشر شده و جوری که خود هکر توضیح داد ممکنه همون بار اول فعال نشه و باید چند بار دستگاه خاموش روشن بشه تا فعال بشه ولی اپدیت های بعدی این مشکل برطرف میشه🟠🟠
ترجیحا فعلا انجام ندید تا اپدیت های بعدی بیاد 🎮🎮
شانس ماس اصلا استفاده هم نکردم الکی از ۱۳.۴۲ اومدم رو ۱۳.۶۰ حالا اد همین ۱۳.۶۰ جیلبریک نشده...
امیدوارم اینم درستشه

سلام ارادت ، دوستان کنسول ما که دیجیتال هست امیدی هست بهش کپی خور بشه به زودی یا نه؟ من ۱۳.۴۲ دارم میخواستم اپدیت بزنم برای اکانتم بازی جدید بریزم اما دست نگه داشتم ، چیکار کنم به نظرتون؟

1785963024384.png

New BD-JB exploit has been released
by Gezine allowing us to Jailbreak with a Blu-Ray disc without needing the unpatch payload. BD-JB now works up to 13.42!

BD-JB5
Autoloader for Poops
NanoDNS

IMG_۲۰۲۶۰۸۰۶_۰۰۱۸۳۴.jpg

by Gezine allowing us to Jailbreak with a Blu-Ray disc without needing the unpatch payload. BD-JB now works up to 13.42!

BD-JB5
Autoloader for Poops
NanoDNS
قابل ذکر است برای ورژن ۱۳.۴۲ هنوز کرنل منتشر نشده و فعلأ تا ۱۲.۷۰ جواب میده.
و به احتمال بالا تا ساعاتی دیگر کرنل ۱۳.۴۲ هم منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: شوکی and HD5870
خوش خبر باشید
خیلی خوبه که تا ورژن 12 جلبریک آنی اومده و نیازی به ۵۰ دقیقه نیست.کنسولم دیجیتال بود و ۱۱.۶۰ اصلا حس استفاده از جلبریک نبود به خاطر زمان ولی الان خیلی خوب شد(البته اگه ورژن دیجیتالی رو ساپورت کنه)

• Like
Reactions: شوکی
View attachment 416437

BD-JB5
Autoloader for Poops
NanoDNS

قابل ذکر است برای ورژن ۱۳.۴۲ هنوز کرنل منتشر نشده و فعلأ تا ۱۲.۷۰ جواب میده.
و به احتمال بالا تا ساعاتی دیگر کرنل ۱۳.۴۲ هم منتشر میشه.
یه راهی پیدا کنن بتونیم بازیای خفن تاب رو رو هارد داخلی اجرا کنیم ! باید صبر کرد ؟

• Like
Reactions: شوکی
یک هکر دیگم داره روی اکسپلویت وب کار میکنه که تا ۱۳.۶۰ بدون دیسک یا ابزار دیگه ای فعال بشه ولی فعلا این روش تا ۱۱.۶۰ قابل انجام شده
فعلا دوستان روهر فریموری یا روش کپی خوری هستید بمونید بزارید یه مدت بگذره فعلا هیچ کاری انجام ندید✔️

Attachments

یک هکر دیگم داره روی اکسپلویت وب کار میکنه که تا ۱۳.۶۰ بدون دیسک یا ابزار دیگه ای فعال بشه ولی فعلا این روش تا ۱۱.۶۰ قابل انجام شده
فعلا دوستان روهر فریموری یا روش کپی خوری هستید بمونید بزارید یه مدت بگذره فعلا هیچ کاری انجام ندید✔️
به نظرتون تا کی انجام میشه؟ من چون بازی ظرفیت ۳ دارم تا اپدیت نکنم نمیتونم بازی کنم میگه باید اپدیت کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or