اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

خب بچها این اکسپلوییت درسته بازیهای ۴ رو اجرا میکنه ولی بازی + اپدیت حتما حتما باید با اون اپ ps5 fpkg merg ادغام بشن وگرنه اصلا نصب نمیشه که بخاد اجرا شه !
اینم یه فیلم کوچیک از اجرای میراژ روی کنسول‌ خودم ۴.۵۰
نکته : اصلا به فایلهای اون برنامه دست نزنید حتا rename ش‌ نکنید چون اگه دست بزنید همش ارور میده مرج نمیکنه
داداش اسپم میکنیا اینارو همشو با برنامه هاش دوستمون پستاشو قبلا گذاشته👇 لطف کن شما علاقه دارین اینارو تو اموزش جیلبریک تاپیک بصورت مجزا بزارید

ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE
روش اسان برای ریختن و نصب کامل بازیهای با فریمور بالاتر از +9 fpkg ps4 در کنسول جیلبریک شده ps5 بدون خطا و دریافت ارور با استفاده برنامه PS4 Tools V40 از طریق pc و ادغام بسته بازی+اپدیت

لینک برنامهPS4 Tools V40:
1fichier.com: Cloud Storage

• Like
Reactions: شوکی
داداش اسپم میکنیا اینارو همشو با برنامه هاش دوستمون پستاشو قبلا گذاشته👇 لطف کن شما علاقه دارین اینارو تو اموزش جیلبریک تاپیک بصورت مجزا بزارید

ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE
روش اسان برای ریختن و نصب کامل بازیهای با فریمور بالاتر از +9 fpkg ps4 در کنسول جیلبریک شده ps5 بدون خطا و دریافت ارور با استفاده برنامه PS4 Tools V40 از طریق pc و ادغام بسته بازی+اپدیت

لینک برنامهPS4 Tools V40:
1fichier.com: Cloud Storage
اون یع برنامع دیگس

• Like
اکثر کسانی که تلوزیون VRR خریدن زیاد دنبال هک نیستند.
الان با این سیستم های اشتراکی میشه باسالی 100 دلار اکثر بازیها را حالا بایکم تاخیر داشت
تاخیرش هم از هک معمولا کمتره
برای کسی که دنبال همه ی بازی ها هست و روی پی سی هم بازی نمی کنه خوب خیلی خوبه اما هک زیادی فریمورش قدیمی هست یعنی عملا درصد خیلی خیلی کمی دارنش و پر از باگم هست اون ورژن هاش
نمیشه همرو باهم مقایسه کرد چون بعضیا برای همین خرید کنسولم ممکنه درامد کافی نداشته و یا به خاطر مخارج دیگه پولشون نرسه چه برسه سالی بخوان اونقد دلارم بابت هزینه بازی بدن حالا خودمونم داریم اینور زندگی میکنیم با تمام گرفتاری هاش به کنار ولی اونطرفم با اینکه تو هر شرایط به نظر تو مقایسه از اینجام بهترن باز دنبال همین اخبار هک هستن در نتیجه هر اونچه الانم هست یا بعدا بیاد براشون مهمه.
بحث اینکه اینقدر قدیمی عملا تعداد خیلی کمی کنسول اون ورژنی دارن می شن کسایی که زمان لانچ یا حدوداش خریدنش که کسایی کنسول 1000 دلار به بالا خریدن قطعا اوضاع مالیشون به بدی که شما می گید نیست که براش صبری هم نکردن
گذشته از این خیلی ها ثبت تروفی انلاین بازی کردن یا پلاس و اینا هم براشون خیلی مهمه
این اپدیت حتی ساپورت ssd هم نداره یعنی نمی تونید حتی اضافه کنید برای بازی های هکی خیلی قابلیت های دیگه شم نیست
اگر بتونن برای ورژن 7 سوراخی پیدا کنن که تقریبا ماله یک ساله پیشه باز می شه امیدوار بود 4.51 اگر اشتباه نکنم برای 2021 یا اوایل 2022 می شه

• Like
Reactions: raky40 and شوکی
برای کسی که دنبال همه ی بازی ها هست و روی پی سی هم بازی نمی کنه خوب خیلی خوبه اما هک زیادی فریمورش قدیمی هست یعنی عملا درصد خیلی خیلی کمی دارنش و پر از باگم هست اون ورژن هاش

بحث اینکه اینقدر قدیمی عملا تعداد خیلی کمی کنسول اون ورژنی دارن می شن کسایی که زمان لانچ یا حدوداش خریدنش که کسایی کنسول 1000 دلار به بالا خریدن قطعا اوضاع مالیشون به بدی که شما می گید نیست که براش صبری هم نکردن
گذشته از این خیلی ها ثبت تروفی انلاین بازی کردن یا پلاس و اینا هم براشون خیلی مهمه
این اپدیت حتی ساپورت ssd هم نداره یعنی نمی تونید حتی اضافه کنید برای بازی های هکی خیلی قابلیت های دیگه شم نیست
اگر بتونن برای ورژن 7 سوراخی پیدا کنن که تقریبا ماله یک ساله پیشه باز می شه امیدوار بود 4.51 اگر اشتباه نکنم برای 2021 یا اوایل 2022 می شه
داداشم به قول دوستمون واس این نسل خیلی سریعم داره جریان هک اتفاق میوفته حالا تو میگی قدیمیه تا فریمور 4.51 قابلیت بازیاش کمتره سیستم فلانو نداره قبول اما خیلی داری عجله میکنی تو الان داری دنبال بقیه داستان میگردی(هک کامل) به قول خودت واسه پیدایش بقیه سوراخ این پیش زمینشه پس باید صبر کرد.

داداشم به قول دوستمون واس این نسل خیلی سریعم داره جریان هک اتفاق میوفته حالا تو میگی قدیمیه تا فریمور 4.51 قابلیت بازیاش کمتره سیستم فلانو نداره قبول اما خیلی داری عجله میکنی تو الان داری دنبال بقیه داستان میگردی(هک کامل) به قول خودت واسه پیدایش بقیه سوراخ این پیش زمینه شه پس باید صبر کرد.
البته با توجه به شرایط اخیر همین الانشم امیدی تا انتهای نسل برای هکش ندارم حرفم همین بود که هنوز خیلی دورن

اما همین که این جریان هم راه افتاده شروع خیلی خوبی هست

• Like
Reactions: شوکی and b.boys
البته با توجه به شرایط اخیر همین الانشم امیدی تا انتهای نسل برای هکش ندارم حرفم همین بود که هنوز خیلی دورن

اما همین که این جریان هم راه افتاده شروع خیلی خوبی هست
اخرش بده یا خوبه!
خلاصه تعریفش همونه صبر داشتن منطقش یک شب چن ماه یا سالم نیس بخواد سریع برسن به فریمور 7 یا 8 ولی من اینطور معنیش میکنم تا همینم تو این نسل واسه کسانیکه دوست دارن کمتر هزینه کنن به قول تو شروع خوبیه حالا تا بعدشم ببینیم چی میشه.

آخرین ویرایش:
البته برای من هیچ فرقی نداره اگر بتونم کاری از دستم بربیاد و باشم جواب میدم ولی در رابطه با اموزش هک دوستان لطف کنن از این ب بعد اینجا پیام نزارن و مراجعه کنن به تاپیک اموزش هک ک ی زمان با پیامهای اسپم از سوی دیگران مواجه نشن میشه به اون رفقاهم حق داد چون تاپیک مورد نظر در خصوص اخرین اخبار هک هست نه اموزش بنابراین با مراجعه ب تاپیک مورد نظر دوستان میتونن با ویدیو های مختلف از تجربه خودشونم دیگرانو راهنمایی کنن

اوه اوه
یعنی میشه امیدوار بود!

پروسه هک bd jb رو فریمور 8 توسط سونی پچ شده اما فریمورهای کمتر از این ظاهرا میتونن برای جیلبریک امیدوار باشن تا 7.61!
Alireza.jpg

MODDEDWARFARE
آنچه فلو در مورد آن صحبت می کند در مورد بهره برداری userlandاکسپلویت برای PS5 است که تنها بخشی از انچه مورد نیاز برای به دست اوردن فرار از زندان مشابه به انچه که ما در 3.00 - 4.51 داریم
بهره برداری هسته ( kernel exploit) هنوز هم نیاز به پیدا شدنش هست و زنجیر با bd - jb قادر به گرفتن فرار از زندان مشابه در فریمور 7.61عه.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
اخرش بده یا خوبه!
خلاصه تعریفش همونه صبر داشتن منطقش یک شب چن ماه یا سالم نیس بخواد سریع برسن به فریمور 7 یا 8 ولی من اینطور معنیش میکنم تا همینم تو این نسل واسه کسانیکه دوست دارن کمتر هزینه کنن به قول تو شروع خوبیه حالا تا بعدشم ببینیم چی میشه.
ببین سونی یک جورایی هک دست گرفته یا می شه گفت خریده و اینجوری که من فهمیدم خودش می گه کی منتشر بشه یا چجوری همین 4 هم خیلی مدت پیش کشف شده بود تازه الان به یک جاهایی رسیده
می گم من نظرم اینکه اواخر نسل عین قبلی اجازه انتشارش می ده
براشم سود داره چون یکجورایی کاری می کنه که هک برای عده خاصی که بازی بخر نیستن یا کنسول بخر نیستن بیان سمتش

• Like
ببین سونی یک جورایی هک دست گرفته یا می شه گفت خریده و اینجوری که من فهمیدم خودش می گه کی منتشر بشه یا چجوری همین 4 هم خیلی مدت پیش کشف شده بود تازه الان به یک جاهایی رسیده
می گم من نظرم اینکه اواخر نسل عین قبلی اجازه انتشارش می ده
براشم سود داره چون یکجورایی کاری می کنه که هک برای عده خاصی که بازی بخر نیستن یا کنسول بخر نیستن بیان سمتش
خب این چیز تاز ه ای نیست رفیق معلومه منفعت خودشون نبایدم به خطر بیوفته تا بوده همین بوده اونا رخصت بدن تا فرصتی باشه واسه بقیه..این وسط کاربرام واسه زمان مشخص همش تو اما اگرن!حالا بستگی به شرایط مالی یه دسته طاقت میارن یک دسته هم به قول خودت پولدارا اصلا براشون مهم نیس همون سیستم انلاینو خرید بازیارو بصورت اورج فیزیکی یا دیجیتال ترجیح میدن.
حالا تو اولش گفتی تا 4.51 فلانش کمه اون قابلیتو نداره حالا میگی اواخر نسل هک میدن نظرت عزیز ولی از جمله خودم خیلیام نظرشون برعکس توعه کما اینکه اخبارشو رفیقمونم گذاشته تا 7.61م امکانش هست به نظرم فعلا این بحثش فایده ای نداره بیخیال تا ببینیم چی پیش میاد!

خب این چیز تاز ه ای نیست رفیق معلومه منفعت خودشون نبایدم به خطر بیوفته تا بوده همین بوده اونا رخصت بدن تا فرصتی باشه واسه بقیه..این وسط کاربرام واسه زمان مشخص همش تو اما اگرن!حالا بستگی به شرایط مالی یه دسته طاقت میارن یک دسته هم به قول خودت پولدارا اصلا براشون مهم نیس همون سیستم انلاینو خرید بازیارو بصورت اورج فیزیکی یا دیجیتال ترجیح میدن.
حالا تو اولش گفتی تا 4.51 فلانش کمه اون قابلیتو نداره حالا میگی اواخر نسل هک میدن نظرت عزیز ولی از جمله خودم خیلیام نظرشون برعکس توعه کما اینکه اخبارشو رفیقمونم گذاشته تا 7.61م امکانش هست به نظرم فعلا این بحثش فایده ای نداره بیخیال تا ببینیم چی پیش میاد!
شما پستم درست نخوندی می گم اینقدر ورژن هکش پایینه که حالا حالاها طول می کشه به جای خوبی برسه
اول 4 بود تازه شده 4.5 خود 4 که برای 2021 هست با این حساب گفتم انتظارم به اواخر نسل هست
اما زودترم بشه که چه بهتر اصلا امیدوارم حدسم اشتباه باشه

شما پستم درست نخوندی می گم اینقدر ورژن هکش پایینه که حالا حالاها طول می کشه به جای خوبی برسه
اول 4 بود تازه شده 4.5 خود 4 که برای 2021 هست با این حساب گفتم انتظارم به اواخر نسل هست
اما زودترم بشه که چه بهتر اصلا امیدوارم حدسم اشتباه باشه
داداش اتفاقا با دقت خوندم با دقتم جواب دادم
فریمور 2021 کلا نسل 5 مگه الان چن سال از طول عمرش گذشته تو با نسل قبل 4م مقایسه کنی الان ایا درجا زدن تو هک!!!
بیخیال داداش نظرت عزیز ولی این مبحثش خارج از اینجاس.بزار تا بعد ببینیم چی میشه.

• Like
Reactions: TinTEn and ir.boy
داداش اتفاقا با دقت خوندم با دقتم جواب دادم
فریمور 2021 کلا نسل 5 مگه الان چن سال از طول عمرش گذشته تو با نسل قبل 4م مقایسه کنی الان ایا درجا زدن تو هک!!!
بیخیال داداش نظرت عزیز ولی این مبحثش خارج از اینجاس.بزار تا بعد ببینیم چی میشه.
دقیق نخوندی دیگه من نگفتم درجا زدن اصلا هک شدن کنسول ها کم کم داره به تاریخ می پیونده
احتمالا سوییچ جدید هم اصلا هک نشه
بازم می گم با چیزهایی که منتشر شده در اینده نزدیک نمی شه انتظار اتفاق خوبی رو داشت اما بازم هیچ چیز بعید نیست شاید معجزه شد

دقیق نخوندی دیگه من نگفتم درجا زدن اصلا هک شدن کنسول ها کم کم داره به تاریخ می پیونده
احتمالا سوییچ جدید هم اصلا هک نشه
بازم می گم با چیزهایی که منتشر شده در اینده نزدیک نمی شه انتظار اتفاق خوبی رو داشت اما بازم هیچ چیز بعید نیست شاید معجزه شد
کلا معانی کامنتات متفاوتن رفیق!!
سیستم سوییچ رو قاطی نکن اینا با هم متفاوتن تو جریان هک
الان شما با هک موافقی یا مخالف معجزه رو بیخیال بعدشم هممون میگیم تا بعد.
اصلا منو شما هک نصفه باشه کامل باشه نیاد یا هر وقتم بخواد بیاد تا اون زمان هرکی دوست داره منتظر میمونه اونایی ام دوست نداشته باشن تکلیفشون مشخصه اینو کامل تو جواب اول گفتم برات حالا تو هم هر چه خود صلاح دانی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or