اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

SisTRo just updated ftps5 to support system/system_ex rw
View attachment 303140
FTPS5 یک سرور FTP برای PS5 هک شده شما است. بنابراین این امکان را به شما می دهد تا محتوای هارد PS5 خود را به راحتی از رایانه شخصی خود مرور ، کپی و اصلاح کنید.

System_Ex چیست؟
برخی از پرونده های مهم در آن پوشه وجود دارنو هستن ، بنابراین قبل از لمس هر چیزی ، حتماً نسخه پشتیبان تهیه کنید. طبق معمول ، مگر اینکه دقیقاً بدانید که یک پرونده در PS5 شما چه کاری انجام می دهد ، بنابراین آن را اصلاح یا حذف نکنید.

همانطور که از نام آن پیداست ، این پوشه حاوی پرونده های مورد نیاز سیستم PS5 برای اجرای آن است. این می تواند شامل دارایی های مورد استفاده در منوی اصلی مانند صداها ، سیستم عامل برای کنترلر DualSense و موارد دیگر باشد.

Finally received a 4.03
Alireza.jpg

Alireza.jpg

چرا

به خاطر ساخت ابزارهای عالی
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

rezagoli​

به نظر نزدیکو نزدیک تر حالا نصب fpkg ps4 در PS5
Alireza.jpg

هدف نهایی امکان استفاده از FPKG (PKG های جعلی) در PS5 در آینده است.

در صورت اجازه شرایط ، FLAT_Z قصد دارد یک نوشتن جامع را ارائه دهد که جزئیات اجرای FPKG را برای کنسول PS5 ارائه می دهد. با این حال ، توجه به این نکته مهم است که در حال حاضر هیچ تاریخ انتشار مشخصی برای این نوشتن وجود ندارد ، زیرا او باید قبل از شروع این تلاش ، سایر تعهدات را در اولویت قرار دهد.(احتمال زیاد کارش تمومه اما در اخر همش اجازس که مهمه بنابراین اینجاس که بالادستا جلوشن)
سلام و درود به اقا علیرضای گل
ایولا داره این خبر البته میدونم بازم کار داره اما فعلا رسوند به هدفش چون گفته شد اینده من با توجه به توضیحات گفتم شاید همینم حالا حالاها زمان بخوره ولی خدایی دمش گرم فقط ی ریزه مونده به قول معروف برده لب چشمه امیدوارم قدم اخرم بردارنو تموم شه ولی این بخش اخرشم نمیدونم,معلومم نیست شاید همینم خودش زمانبر بشه.

rezagoli​

به نظر نزدیکو نزدیک تر حالا نصب fpkg ps4 در PS5
Alireza.jpg

سلام و درود به اقا علیرضای گل
ایولا داره این خبر البته میدونم بازم کار داره اما فعلا رسوند به هدفش چون گفته شد اینده من با توجه به توضیحات گفتم شاید همینم حالا حالاها زمان بخوره ولی خدایی دمش گرم فقط ی ریزه مونده به قول معروف برده لب چشمه امیدوارم قدم اخرم بردارنو تموم شه ولی این بخش اخرشم نمیدونم,معلومم نیست شاید همینم خودش زمانبر بشه.
سلام عزیز
خب بله خبر خیلی خوبیه و درسته به نظر با توجه به توضیحات و گفته خودشون به اون هدف طبق چیزی که الان میبینیم رسیدن,یعنی نصب fpkg های ps4 در ps5 هر چن گفتیم امکان اجرا فعلا وجود نداره,اگر بخوای رو موج مثبت باشی اینو گفتیم که با توجه به شواهد یهو امکان هر اتفاقی ام هست!
اما نکته ای که در حال حاضرم وجود داره و بارها بهش اشاره کردیم هیچی معلوم نیست کسی ام از بعدش خبر نداره الان خود ساپورت فریمورم یکسری میگن تا 4.51 ی عده دیگه میگن تا بعد از اینم پچ نکرده سونی و تردید وجود داره چیزی که خودشون گفتن فریمور پایین تر هر کی باشه بهتر(این ساپورت فریمورم اشتباه نشه با روش mast1c0re و ساپورت فریموراش فرق داره) به نظرم باید بازم منتظر باشیم در هر صورت امیدوارم هر چی پیش میاد خوش بیاد.

آخرین ویرایش:
تو بهترین حالت زیر ورژن ۵ بتونن هک بشن. همچین کنسولی خیلی سخت گیر میاد. اکثر کسایی که پیگیر بودن یه کنسول دیگه قدیم خریدن و کنار گذاشتن.

هک شدن قشنگه ولی اینکه محدود بشه ینی دسترسی هم محدود‌تر میشه، مگر اینکه بتونن جی تگش کنن و روی همه ورژن‌ها سوارش کنن که اونم احتمالا خیلی کمه.

سلام عزیز
خب بله خبر خیلی خوبیه و درسته به نظر با توجه به توضیحات و گفته خودشون به اون هدف طبق چیزی که الان میبینیم رسیدن,یعنی نصب fpkg های ps4 در ps5 هر چن گفتیم امکان اجرا فعلا وجود نداره,اگر بخوای رو موج مثبت باشی اینو گفتیم که با توجه به شواهد یهو امکان هر اتفاقی ام هست!
سلام مجدد
تشکر از توضیحاتت داداش علیرضا
تو بهترین حالت زیر ورژن ۵ بتونن هک بشن. همچین کنسولی خیلی سخت گیر میاد. اکثر کسایی که پیگیر بودن یه کنسول دیگه قدیم خریدن و کنار گذاشتن.

هک شدن قشنگه ولی اینکه محدود بشه ینی دسترسی هم محدود‌تر میشه، مگر اینکه بتونن جی تگش کنن و روی همه ورژن‌ها سوارش کنن که اونم احتمالا خیلی کمه.
دوست گرامی الان توضیحاتشو اقا علیرضا مفصل گفتن راجب فریمور منم تحقیق کردم و گفتن به وضوح هر کی پایین تر باشه فریمورش شانسشم طبیعتا بالاتره حالا گیرم به قول شما تا 5 یا بالاترم بشه و بتونن هک کنن,حرفتم متین
اما قسمت اخر پیامتو با احترام فک کنم اشتباه کردیا,داداش این کنسول جیلبریک میشه نه جی تگ مگه ایکس باکسه بخواد جی تگ بشه!

دوست گرامی الان توضیحاتشو اقا علیرضا مفصل گفتن راجب فریمور منم تحقیق کردم و گفتن به وضوح هر کی پایین تر باشه فریمورش شانسشم طبیعتا بالاتره حالا گیرم به قول شما تا 5 یا بالاترم بشه و بتونن هک کنن,حرفتم متین
اما قسمت اخر پیامتو با احترام فک کنم اشتباه کردیا,داداش این کنسول جیلبریک میشه نه جی تگ مگه ایکس باکسه بخواد جی تگ بشه!
یه خلاصه میگم و بحث رو‌ منحرف نمی‌کنم.

جی‌تگ بطور خلاصه و به دور از توضیحات اضافه، یک چیپ یا بُرد هست که شامل سخت‌افزار طراحی شده و قابل برنامه ریزی هست.

از دیدگاه هک شدن بطور مثال: نوعی روش هک سخت افزاری هست. برد طراحی میشه تا بر اساس فرکانس و کلاک CPU بتونه امنیت رو دور بزنه و به بوت لودر نفوذ کنه و هر نوع سیستم عامل یا نرم افزار رو بجای سیستم عامل اون سخت افزار لود کنه.

یه نمونه‌ش همون Xbox360 بود. صرفا JTAG یه نام هست که اولین بار اون تیم از این روش و نام استفاده کرده.
نینتندو سوییچ V2 هم با برد هک میشه. میشه بجای پرینت و طراحی برد، با استفاده از سیم کشی و اتصال چند تا وسیله‌ی الکترونیکی در مسیر سیم‌ها هم انجام داد. مثل PS1 و PS2 که خوندن قفل دیسک رو دور میزد. یا اخرین مدل از هک سخت‌افزاری (مشابه JTAG) روی xbox.

این روش هک به سطح سخت افزار دسترسی داره متفاوت از جیلبریک هست. شرکت‌ها قابلیت فیکس کردن سریعش رو‌ ندارن و باید با هزینه‌ ورژن جدید از بُرد کنسول رو طراحی و تولید کنن.

یه خلاصه میگم و بحث رو‌ منحرف نمی‌کنم.

جی‌تگ بطور خلاصه و به دور از توضیحات اضافه، یک چیپ یا بُرد هست که شامل سخت‌افزار طراحی شده و قابل برنامه ریزی هست.

از دیدگاه هک شدن بطور مثال: نوعی روش هک سخت افزاری هست. برد طراحی میشه تا بر اساس فرکانس و کلاک CPU بتونه امنیت رو دور بزنه و به بوت لودر نفوذ کنه و هر نوع سیستم عامل یا نرم افزار رو بجای سیستم عامل اون سخت افزار لود کنه.

یه نمونه‌ش همون Xbox360 بود. صرفا JTAG یه نام هست که اولین بار اون تیم از این روش و نام استفاده کرده.
نینتندو سوییچ V2 هم با برد هک میشه. میشه بجای پرینت و طراحی برد، با استفاده از سیم کشی و اتصال چند تا وسیله‌ی الکترونیکی در مسیر سیم‌ها هم انجام داد. مثل PS1 و PS2 که خوندن قفل دیسک رو دور میزد. یا اخرین مدل از هک سخت‌افزاری (مشابه JTAG) روی xbox.

این روش هک به سطح سخت افزار دسترسی داره متفاوت از جیلبریک هست. شرکت‌ها قابلیت فیکس کردن سریعش رو‌ ندارن و باید با هزینه‌ ورژن جدید از بُرد کنسول رو طراحی و تولید کنن.
عرض ادب
دوست گرامی سو تفاهم نشه برات اما تمام این توضیحات صرفا برای قبل بوده و اکثرا با این روشها اشنا هستن از زمان Ps1 , Ps2 استفاده از مودچیپ میشده تو زمان ایکس باکس 360م استفاده از برد و چیپ جیتگ که به قول شما سوار میشد رو کنسول و کلا هک شد این کنسولم تازه چن سالم قبلم rgh3 اومده دیگه به اون چیپ و نصبش برای xbox 360 نیازی نیست همه اینا درست
اما برای سونی از زمان PS3 این روشها منسوخ شد فقط یه عده که فریمورشون از 3.55 به بالا بود نمیتونستن نرم افزاری هک کنن و کیت کبری باید استفاده میشد که اینم استقبال نشد تا الانم همین روش نرم افزاری دیگه رایجه و اینکه بیان دل و روده کنسولو دربیارنو لحیم کاری رو برد انجام بدن بعید بدونم باز به این سمت بره همین الانم اگر اشتباه نکنم فقط برای دانگرید PS4 با شرایط خودش و اونم نیاز به برد مخصوص اینکارو قطعاتشه که اصلا اینم معلوم نیست بیاد اینور اگرم بیاد با این وضع قیمتا و همینطور ریسک اینکار بعید بدونم کسی بره دنبالش.

عرض ادب
دوست گرامی سو تفاهم نشه برات اما تمام این توضیحات صرفا برای قبل بوده و اکثرا با این روشها اشنا هستن از زمان Ps1 , Ps2 استفاده از مودچیپ میشده تو زمان ایکس باکس 360م استفاده از برد و چیپ جیتگ که به قول شما سوار میشد رو کنسول و کلا هک شد این کنسولم تازه چن سالم قبلم rgh3 اومده دیگه به اون چیپ و نصبش برای xbox 360 نیازی نیست همه اینا درست
اما برای سونی از زمان PS3 این روشها منسوخ شد فقط یه عده که فریمورشون از 3.55 به بالا بود نمیتونستن نرم افزاری هک کنن و کیت کبری باید استفاده میشد که اینم استقبال نشد تا الانم همین روش نرم افزاری دیگه رایجه و اینکه بیان دل و روده کنسولو دربیارنو لحیم کاری رو برد انجام بدن بعید بدونم باز به این سمت بره همین الانم اگر اشتباه نکنم فقط برای دانگرید PS4 با شرایط خودش و اونم نیاز به برد مخصوص اینکارو قطعاتشه که اصلا اینم معلوم نیست بیاد اینور اگرم بیاد با این وضع قیمتا و همینطور ریسک اینکار بعید بدونم کسی بره دنبالش.
بیخیال

عرض ادب
سلام و احترام
ببین دوست عزیز من چون از شما شناخت دارم تا حدودی تو همون تاپیک PS4 ازت ی خواهش دارم من حالا به اون دوستمون و نظرشم احترام میزارم اولش صبح فک کردم بطور کلی منظورش همون جیلبریکه شاید به زبون خودش به اون شکل خواسته بطور کامل ترم بگه که مهمم نیست به هر حال نظراتو دیدم با نظر شما هم موافقم اما در کل تاپیک ایجاد شده صرفا برای هک کنسول PS5 بصورت نرم افزاریه نه سخت افزار پس وارد شدن تو اون بحث سخت افزار قضیه اش جداس.

توضیحات کلی MODDED WARFARE در رابطه با اتفاقات اخیر بصورت کامل:
به اختصار در اول ویدیو صحبت از نصب itemzflow game manager که در PS5 قابل اجرا نیست بنابراین به نظر میرسه از روشی که زکو بهش رسیده میتوان بسته های fpkg رو از طریق هاست خودش نصب کنید اینجام اشاره میکنه اگر با سایر هاستها که معمولا امکان پذیر نیست و فقط میتونید دیباگ ستینگ رو داشته باشین و فقط بسته های fpkgps4 رو میشه نصب کنید اما با استفاده از هاست زکو هم میشه بسته های (ps4 homebrew pkg(fpkg و هم pkg ps5 رو نصب کنید ذکر این نکته مهمه که با این حال فعلا هنوز قادر به اجرای اونها نیستین(پس استفاده از هاست اصلی زکو یا هاستهای با اپدیت و پیروی از هاست زکو خیلی مهمه).....

ادرس هاست اصلی توسط زکو(ساپورت از فریمور3.xx-4.xx):
PS5 Kernel Exploit (3.xx-4.xx)

ادرس هاست Echo Stretch با اپدیت و پشتیبانی از روش زکو:
http://es7in1.site/ps5jb/

آخرین ویرایش:
الان یعنی ps5بگیریم یا صبر کنیم ورژن هک شده پایدارش بیاد
سوال شما مثل این هست که بگی فردا یا چن وقت دیگه چی میشه (منظورم هر شخص از دیدگاه و پیرامون اوضاع خودشه!)

تو دنیای هک هم جریان ی جوری مثل همینه ک بارها گفتیم هیچکس چیزی نمی دونه یا با توجه به جریان,اتفاقاتی که بین هکرها و توافقاتی که انجام میشه مثلا کسی نمیتونه بیاد بگه من میدونم و تاریخ مشخصی رو بگه که هک فریمور جدید(یا برای این کنسول PS5,هک بصورت کامل) فلان موقع میاد مگر اینکه این وسط جایی یا از منبع خاصی خبری درز کنه متوجه بشه بیاد اینو با دیگرانم به اشتراک بزاره...!!(در نتیجه این موضوع خودش شامل زمان میشه و اونم نامشخص!)
اما در مورد خرید کنسول و فریموری که هک ازش پشتیبانی میشه و پایداری هم توضیحاتشو قبلا گفتیم از نظر شخصیه خودم,با توجه به قیمت و هزینه ای که میشه,معرفی بازیهای جدید و انحصاریو مقدار کمشون البته میشه گفت فعلا , ی دلیل مهم تر پورت بعضی از این بازیها برای PC تا این زمان هر چن بعضیاش اولش بصورت بدم باشه همینطور حد فاصل اعلام و تاریخ کنسول جدید که برای 5 سال بعد تخمین زدن یعنی معرفی PS6 خریده این کنسولو صلاح نمیبینم اما بقیه اگر هزینه کنسول براتون مهم نیست,خصوصا برای دوستانی که برای بار اول میخوان تجربه کنن و از لحاظ اقتصادی قدرت خریدش رو دارید به نظرم بخرید البته اگر کنسول با فریمور پایین گیر بیاد خیلی ام عالی هر چی فریمور کنسول پایین تر,شانس شما بالاتر اینو خیلیا با فرض بر فریمور تا 4.51 شانس بالاتری براش میبینن اما بعضیام تا بالاتر از اینم این شانسو میدن که هک پشتیبانی میکنه!

آخرین ویرایش:
تمامی مباحث و روشهای هک (هر چن فعلا یک جیلبریک کامل نیست) تا اینجا برای کنسولهای PS5 از ساپورت فریمور(بازم تکرار شانس بیشتر برای فریمورهای قدیمی 2.50 تا 3 و 4.51 برای جیل کامل) تا روشهای بارگیری پی لود با دیسک یا مرورگر امکان مود پچ های 60fps مشکلاتی ک فعلا هست تا فوایدشون رو توسط MODDED WARFARE بصورت کلی میتونید در ویدیو زیر ببینید:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or