اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام ببخشید من یک سوالی داشتم ورژن دستگاه من 4 هست. وقتی الان بر فرض کامل بودن جلبریک و بدون مشکل بودن و اجرایه بازی با اون. بازی های جدید مثل گاد اف وار ک نیاز ب ورژن بالاتری دارن برا اجرا. چقدر طول میکشه بشه با روش هک بازی کرد. اونایی ک ps4 جلبریک کردن میدونن شاید حدودی. میخواستم بدونم میارازه صبر کنه ادم. یا نه خیلی زمان میبره برا اینجوری بازیا ک بشه بازی کردش. ممنون

معلومه که میارزه صبر کنی میخوای همون روز اول 2 تومن پول بازی بدی یا حداکثر 6 ماه بعدش رایگان بازی کنی؟
اگر هم نمیتونی صبر کنی اکانت هکی بگیر .

• Like
Reactions: pes1374
سلام و احترام
میگم اقا علیرضا این اپ ها رو به چه صورت به منو اصلی اضافه میکنن
جیلبریک واسه کنسولای بدون دیسکم به همین شکله و این موارد و اپ ها رو میشه بهش اضافه کرد!!؟
ربطی به دیسک و بدون دیسک نداره. اکسپلویت داخل فریم ور تا نسخه ۴.۵۱ هستش. هر دو مدل کنسول تا این ورژن جیلبریک میشه.
کنسول دیسکی ۲ تا اکسپلویت داره، یکی وب کیت یکی BD-J که واس درایوه و کنسول دیجیتال اکسپلویت وب کیت رو داره(

این کانال یوتیوب رو نگاه کن، اموزش هاش رو ببین.

مسئولیت اشتباه یا هر مشکلی پیش بیاد هم با خودته!!! باید از هر چیزی بکاپ بگیری.
https://youtube.com/c/MODDEDWARFARE
سلام ببخشید من یک سوالی داشتم ورژن دستگاه من 4 هست. وقتی الان بر فرض کامل بودن جلبریک و بدون مشکل بودن و اجرایه بازی با اون. بازی های جدید مثل گاد اف وار ک نیاز ب ورژن بالاتری دارن برا اجرا. چقدر طول میکشه بشه با روش هک بازی کرد. اونایی ک ps4 جلبریک کردن میدونن شاید حدودی. میخواستم بدونم میارازه صبر کنه ادم. یا نه خیلی زمان میبره برا اینجوری بازیا ک بشه بازی کردش. ممنون
وقتی بتونن بصورت کامل به کلید‌ها دست پیدا کنند می‌تونن کاستوم فریم‌ور بزنن و بازی‌ها با ورژن بالاتر اجرا میشن رو هم اجرا کنن. هنوز چیزی اجرا نشده که بخوان به اون تغییرات برسن. ممکنه تا ۱ ماه دیگه اوکی شه و ممکنه ۶ ماه یا بیشتر ولی قطعا میشه.Ps4 تقریبا ۳ سال طول کشید به چنین‌مراحلی برسن و استارت بزنن. سر اکسپلویتی که رو ورژن‌های فریم‌ور PS4 بوده و از اون برای نوشتن فریم‌ور Ps5 استفاده کردن، flow0 تونست بهش دست پیدا کنه و تا اینجا پیش رفتن.
اینجا می‌تونید پیگیری کنید که تا اجرای چه چیزی پیش رفتن.
https://youtube.com/c/MODDEDWARFARE
شخصی که رو اکسپلویت کار می‌کنه فعلا یه دونیشن‌ گذاشته، وقتی به ۱۰۰۰ یورو برسه دوباره بیشتر روش کار می‌کنه.

اینکه صبر کنید یا نه رو خودتون باید تصمیم بگیرید.

کارایی که الان انجام میدن هم بهتره انجام ندی تا پایداری کامل و کاستوم فریم‌ور بیاد. ممکنه کنسول به فنا بره.

آخرین ویرایش:
سلام به دوست گل
رو کنسول دیجیتال و به قول شما بدون دیسک هنوز اونطور مشخص و قطعی راجبش نمیدونم اما اون چیزی که مشخصه واسه کنسول دیسک خور همونطور که در پستای قبلم بهش اشاره شد باید برای این سوالی که شما پرسیدی حتما دسترسی از طریق ftp به فایلهای سیستمی باشه که تو کنسول دیسک خور تو پستای قبل بهش اشاره شد که نیاز به چه مواردی هست,بنابراین واسه خلاصه مطلب دیگه توضیح نمیدم
وقتی شما دسترسی به ftp و pc و فایلهای سیستمی کنسول رو دارید اونجاس که میتونید با انجام و ویرایش فایلهای دیتابیس کنسول که دولوپرها انجام دادن از قبل اینارو دانلود کنید و با اموزش و دقت کافی با نسخه اورجینال کنسول خودتون بعد از انجام مراحل جیلبریک ویرایش و جا به جا کنید(حتما قبلش از نسخه اورجینال دیتابیس کنسول و فایل مربوطه بکاپ بگیرید) ...فعلا jose Gonzalez تو انجام این کارها برای ps5 بهتر و متنوع تر کار انجام داده و اگر این کنسول رو دارید میتونید طبق اموزش و با دقت کافی شما هم منو(Shortcut)به این شکل رو جهت دسترسی سریع به ایتم های هک داشته باشید.
ربطی به دیسک و بدون دیسک نداره. اکسپلویت داخل فریم ور تا نسخه ۴.۵۱ هستش. هر دو مدل کنسول تا این ورژن جیلبریک میشه.

اون ویدیو و لینک اموزش MODDED WARFARE که گذاشتی واسه کنسولای دیسکی هست عزیز من.
به خاطر همین پرسیدم اینم که میگی فرقی نداره خب اموزشش رو واسه کنسول دیجیتال داری بزار تا استفاده کنن!!؟
دقیقا اینرو دوست عزیزمون علیرضا گفتن, دیدم و پرسیدم متاسفانه رو سیستم دیسک خور اول باید همون رایتر و دیسک مخصوصش رو داشته باشی و رایت کنی جهت ftp و تبادل اطلاعات با pc فراهم بشه و بعد بقیه مطلب,اینو متوجه شدم.

اون ویدیو و لینک اموزش MODDED WARFARE که گذاشتی واسه کنسولای دیسکی هست عزیز من.
به خاطر همین پرسیدم اینم که میگی فرقی نداره خب اموزشش رو واسه کنسول دیجیتال داری بزار تا استفاده کنن!!؟
دقیقا اینرو دوست عزیزمون علیرضا گفتن, دیدم و پرسیدم متاسفانه رو سیستم دیسک خور اول باید همون رایتر و دیسک مخصوصش رو داشته باشی و رایت کنی جهت ftp و تبادل اطلاعات با pc فراهم بشه و بعد بقیه مطلب,اینو متوجه شدم.
سلام و احترام به دوست گل
من فقط جهت اگاهی و اطلاع به دوستان پیام میزارم و اخبار رو میگم با احترام به بقیه رفقام و برای اینکه این نظر یا هر نظری در این خصوص با جواب دیگران ادامه دار نشه اینکه ربط داره یا نداره رو صرفا کسی میتونه بگه که اموزش کاملی از منبع یا جایی معتبر ارائه بده,همونطور که گفتم رو کنسول دیجیتال من فیلم اموزشی راجب اتصال کنسول با کامپیوتر (FTP) جهت ویرایش فایلهای سیستمی در خصوص سوال شما ندیدم حالا اگر فرقی ام نداشته باشه به قول شما اموزشش رو میزارن و استفاده میکنن بقیه ولی ویدیو اموزش جهت هک کنسول دیسک خور,FTP,همینطور
Add a Web Browser Shortcut to your PS5 Home Menu
بقیه موارد که قبلا بهش اشاره شد رو باز میزارم و بله جهت ftp نیاز به رایتر,بلوری دیسک,فایل ایمیجی هست که اسلیرز قبلا داده و باید رایت بشه رو دیسک که تو ویدیوهای زیر میتونی ببینی
BD-JB for PS5 with payload support (port 9019) از اسلیرز=نیاز به بلوری رایتر و رایت BD-RE dvdبوت مربوط به BD-JB

آخرین ویرایش:
سلام و احترام به دوست گل
من فقط جهت اگاهی و اطلاع به دوستان پیام میزارم و اخبار رو میگم با احترام به بقیه رفقام و برای اینکه این نظر یا هر نظری در این خصوص با جواب دیگران ادامه دار نشه اینکه ربط داره یا نداره رو صرفا کسی میتونه بگه که اموزش کاملی از منبع یا جایی معتبر ارائه بده,همونطور که گفتم رو کنسول دیجیتال من فیلم اموزشی راجب اتصال کنسول با کامپیوتر (FTP) جهت ویرایش فایلهای سیستمی در خصوص سوال شما ندیدم حالا اگر فرقی ام نداشته باشه به قول شما اموزشش رو میزارن و استفاده میکنن بقیه ولی ویدیو اموزش جهت هک کنسول دیسک خور,FTP,همینطور
Add a Web Browser Shortcut to your PS5 Home Menu
بقیه موارد که قبلا بهش اشاره شد رو باز میزارم و بله جهت ftp نیاز به رایتر,بلوری دیسک,فایل ایمیجی هست که اسلیرز قبلا داده و باید رایت بشه رو دیسک که تو ویدیوهای زیر میتونی ببینی
BD-JB for PS5 with payload support (port 9019) از اسلیرز=نیاز به بلوری رایتر و رایت BD-RE dvdبوت مربوط به BD-JB

سلام
اینطور از پیامها متوجه شدم برای کنسول دیجیتال و دیسکی هک از طریق هاست به یک صورت تا ورژن 4.51 هستش ولی واسه ftp فعلا رو کنسول دیسکی میشه.ممنون

طی دی ال ال هایی که زکو از PS5 دامپ گرفت
حدود 90 درصدش بی استفاده بود
و تنها آپشنی که واقعا کار آمد بود پیدا شدن دی ال ال های Delete آپشن(همون پیلود تو دکس تو PS4‌)
همینم امید وار کنندس

منبع : Sinajet

دوستان یه توضیحی در مورد فریم ویر میدین؟
اینجا صحبت از 4.5 و 9. ولی فریمویر دستگاه من 22 و اینطور که سرچ کردم از 21 شروع میشده نسخه اولیش.
اینا تاریخشه؟ اگه اینطوره از کجا بفهمم که دستگاه قابل هک شدنه؟؟ که اگه اینطوره آپدیتش نکنم

ممنونم.
الان تا ۴.۵ ممکنه هک بشه. بالاتر بود اپ یت کنم دیگه؟
خواهش میکنم 🙏
ظاهرا تا 4.51 هک شده ولی اینطور که خودشون گفتن هنوز نتونستن بازی روش اجرا کنن.
البته من فکر میکنم اگر خبری باشه نزدیک کریسمس اعلام و ارائه میکنن. وگرنه ظاهرا باید بیخیال هک ps5 شد و رفت سراغ Ragnarök 😁

• Like
Reactions: pouyapro
خواهش میکنم 🙏
ظاهرا تا 4.51 هک شده ولی اینطور که خودشون گفتن هنوز نتونستن بازی روش اجرا کنن.
البته من فکر میکنم اگر خبری باشه نزدیک کریسمس اعلام و ارائه میکنن. وگرنه ظاهرا باید بیخیال هک ps5 شد و رفت سراغ Ragnarök 😁
فعلا دو لایه اول هک شده و لایه اصلی که مختص ps5 ه هک نشده
باید منتظر موند
Webkit و kernel هک شده فقط مونده hypervisor که لایه اصلی برای اجرای بازی هاست

PS5: Hackers share current progress on Kernel exploit implementation - Wololo.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or