اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

دوستان من جلبریک کردم وبکیت ورژن ۰.۵.۰ هست بعد بازیهای ps5 و ps4 از طریق ps5 upload نصب کردم مشکلی تا اینجا نیست ولی چندباری موقع جلبریک کنسول خاموش شده و یکبار هم بعد از چند ساعت بازی red dead 2 کنسول فریز شد. این موضوعات باعث خرابی کنسول میشه ؟
البته ps4 pro هم دارم که چندساله ورژن ۹ کپی خور هست اونم خیلی خاموشی داشتم ولی گوش شیطون کر تا الان مشکلی پیش نیومده

حالا اگر این وبکیت و روش جدید باعث خرابی کنسول میشه چون چندتا پست بالاتر یکی از دوستان گفته بیخیال استفاده بشم

پیلودهایی هم که تو صف گذاشتم بعد از جیلبریک
Kst1.11
Nanodns
Lapy
Shadow 1.7

ورژن کنسول هم ۱۲.۷۰ هستش

دوست عزیز درکل مسئولیت خرابی پایخودته
خودم بالای یکسال ps5 کپی خور کردم و دارم استفاده میکنم خاموشی داشتم فریز داشتم ولی کنسول سالمه ps4 هم از وقتی 5.01 هک شد تا چندوقت پیش داشتم سالم بود
پایداری ps5 برای من خیلی بالاتر از بهترین فرمیور هک ps4 که 5.01 بود هست ورژن کنسولم 10.01

وضعیت وب کیت جدید چون تست نکردم نمیدونم ولی فکرنکنم مشکلی داشته باشه

مطالبی از این به بعد میگم تجربی است
هرچی تعداد ارسالی پیلود کمتر باشه کنسول بهتر کار میکنه
بهتره اول شادومانت بعد کاستاف بعد(بخاطر ماهیت هک شما اگر به نت وصل میشی اگرم نت وصل نمیشی اصلا ارسال نکن) نانو دی ان اس خودم اصلا نانو دی ان اس را کاری ندارم

برای بقیه دوستانی که زیر 11.60 هستن و pkg استفاده میکنن
اول kstuff-1.13-fpkg-dr-test4 چون همراهش a53 را داره بعد شادومانت

lapy را اگر برای دسترسی به پوشه ها ارسال میکنی بهتره ازش استفاده نکنی (این پیلود و ایتاهن هروقت ارسال کردم کنسولم هنگی داشته)
بجاش از این پیلود استفاده کن
GitHub - owendswang/ps5-web-file-manager: A file manager for PS5 with a web UI.
این پیلود هم هروقت احتیاج دارم ارسال میکنم توی اتولود پیلودمنیجر نگذاشتم

مثل اینکه حتی بازی ace combat 8 که تاریخ لانچش امروزه و احتمالا مال فریمور 14.00 هم اومده!
Ace Combat 8 Wings of Theve - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
واقعا فکر نمی کردم حالا حالاها بیاد.برید با f35 ها کیف کنید :D روز لانچ هکی بزنی خیلی شانس بزرگیه( اونم با این قیمتها) و برای کمتر بازی بزرگی روی جلبریک کنسول پیش میاد.با این حساب نسخه کامل گوست یوتی که dlc و مدهای جدید داره هم هکی اش میاد. اونایی که مثل من بازیش نکردن صبر کنید با dlc برید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or