آخرین ویرایش:
همونطور ک قبلا توضیح داده شد وجود باگ Bypervisor ک منجر ب دور زدندرود و ضمن تبریک مجدد سال جدید
ببینید تو اون جدول بخوام خلاصه بگم حداکثر مواردش باید تیک سبز بخورن..اونچه ک منتظرن همه تا بشه اونی ک باس بشه تیک سبز هایپروایزره(یعنی رسیدن ب هک کامل),سدی ک نسل قبل اونو ب این شکل بصورت امنیت بیشتر نداشت این هایپروایزر فعلا کلید و برگ برنده هکرها و برنامه نویسو غیره س برای فریمورای پایین تر تا بلکه بتونن راهو برای فریمورای بالاترم باز کنن در کل فریمورهایی که باگ بایپس هایپروایزر روش پچ نشده باشه کامل ترین هک PS5 رو داره (ک شامل فریمور 1 تا 2.70 دقیقا طبق جدوله و باگ بایپروایزر براشون عمومی شده)
اما برای فریمورای بالاتر فعلا در حال حاضر این چنین نشده و باید از هک جدیدو فعلی umtx 2 تا فریمورهای 5 مثل قبل استفاده کرد و فعلا برای فریمورای بالاتر از 5 هم تا اومدن وبکیت انتقالش ب هاستا باید صبر کنن یا یک روش دیگری پیدا کنن...
یک روش سیو بازی ها هست که عملا غیر ممکنه استفاده شسلام .آقا تکلیف ما که دستگاه فت دیجیتال داریم چیه ؟آیا برا این دستگاهها هم هک میاد یا نه ؟امیدوار باشیم یا نه؟ اگه به این زودیها جیلبریک نمی شه تا یه فکر دیگه ای کنم. ورژن دستگام 6.02 هستش.
برای کنسولای دیجیتال حقیقت من تا الان ندیدم کسی بیاد یک خبر قطعی راجبش بزاره اخیرا هم زکو ی پیامی مبنی بر این مدل از کنسولا گفته بود اونو میبینم اینجا ویرایش میکنم البته اگر مطلب مفیدی در خصوصش بصورت قطعی باشهسلام .آقا تکلیف ما که دستگاه فت دیجیتال داریم چیه ؟آیا برا این دستگاهها هم هک میاد یا نه ؟امیدوار باشیم یا نه؟ اگه به این زودیها جیلبریک نمی شه تا یه فکر دیگه ای کنم. ورژن دستگام 6.02 هستش.