اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
وضعیت من و پینگ و سرعت با سرور آلمان killzone
بهترین شرایط
l8y_killzone%E2%84%A2_shadow_fall_20151107034544.png
بدترین شرایط
vlk_killzone%E2%84%A2_shadow_fall_20151103042048.png
وضعیت کلی در PSN
ri39_20151103165457.png
وضعیت درXBLهم کاملا اوکی هست بدون هیچ مشکلی

خداوکیلی نگاه کنید این شرکت عصر انتقال چیکار کرد.!!!عکس زیر رو نگاه کنید اون دو تا کادر قرمز رو
این شرکت توی تاریخ 26 مهر این حجم رو از من کم کرده حدود 7 گیگ میشه و هنوز این حجم رو به بنده بر نگردونده.آدم به اینها چی میتونه بگه.من آدم بی ادبی نیستم .جدا از بستن udp , tcp و set کردن dns و پینگ بال و .....که میدونم همه مشکل دارن.آخه من چطور میتونم توی این بازه زمانی اینقدر مصرف کرده باشم؟واقعا به قول خود رئیس جمهور وقتی همه چی دست یه عده باشه اون عده فاسد میشن و هر کاری خواستن انجام میدن.من سر همین قضیه میرم زیرساخت اعتراض میزنم حتی اگه به نتیجه نرسه.دوست دارم در این شرکت رو تخته کنند.

http://s3.picofile.com/file/8221652884/kh.jpg

همین شخص رئیس جمهور شما قانون فلیت-رینگ هوشم-ند رو امضا کرد... برو گوگل همین رو بزن دستاوردهای گرانمایه رو پیدا میکنی

کسانی که از مخابرات نت دارن در جریان باشید که بخاطر بدهی مخابرات به زیرساخت ، زیرساخت اختلال ایجاد میکنه تو دیتاش.

آره فکر کنم همین باشه چون وقتی وی پی ان ایران روش ست کنی کاملا عادی میشه سرعت سرورهای خارجی .

یکی نیست به آقای وزیر بگه شما که درد ر میدونید درمان ر هم میدونید پس منتظر چی هستید که ما برای دیدن یک ویدعو باید انقدر التماس نت کنیم :((
یه مدتی هست که وضعیت بهتر شده ولی مشکل بعضی از دوستان روی سرور های XBOX LIVE هم باید پیگیری بشه چون مثل اینکه فقط با پارس آنلاین میشه درست استفاده کرد

بعضی دوستان چه توقع های بی جایی دارن برید کلاه تون رو بندازید هوا العان که خوبه به زودی بدتر از این هم میشه وقتی وزیر ارتباطات انقدر تعطیله چه توقع دارید که بفهمه بازی آنلاین چیه اون میخوان قند شکن ها رو از کار بندازن روی سرورهای لایو هم خیلی تاثیر میذاره به جای انتقاد کردن هم که هست فعلا بسازید تا دو سال دیگه ببینیم آدم حسابی پیدا میشه مال این وزیر ارتباطات!!!:d
اینم ببینید قشنگه:))

من واقعا موندم چرا مشکلاتم تو بازی فقط شبا هستش.
تا بعدازظهر خیلی خوبه نت. با پینگ زیر 120 تو بتل بدون هیچ مشکلی میشه بازی کرد ولی شبا خیلی داغون میشه.منم فقط شبا بیشتر میتونم بازی کنم.
کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟

من کلا با روزنامه های فارسی زبان میانه خوبی ندارم چون هیچ وقت شما نمیتونی کلمه پر ارزشی داخلی این روق ها پیدا کنی...و جزو اتلاف سرمایه ملی و قظع کردن بی جهت درختان و تحریک و درگیر کردن شما به مسایل بی ارزش کاربرد دیگه ای ندارن اون هم به دلیل محدودیتی که دارند
ولی این روزنامه اطلاعات یه تیتر پر فروشی میزنه ولی وقتی وارد مطلب تیتر میشد میفهمید که با تیتر وارده تضاد زیادی داره: پیشرفت و گسترده شدن فیلت-رینگ هوش-مند و سرعت عمل از 24 ساعت به 12 ساعت و و و....

این افراد میتونن در عرض چند ثانیه سرعت شما را چندین هزار برابر کنن و حتی ping شما رو هم تک رقمی کنن ولی همیشه از ترفند های فریبکارانه "زیر ساخت های ضعیف" برای فرار استفاده میکنن
2wp0b9k.jpg

2euu0j4.jpg

گل بود به سبزه هم اراسته شد :|
حالا همه که میدونین خوده این *****ینگ هم باعث کاهش سرعت میشه :|
ایشالا دیگه باید قیده بازی انلاین و زد و رفت سمته سوپر ماریو :|

بچه ها یه 2-3 روز هست تایم اوت افتاده برام.واسه شما هم اینطوره؟؟؟؟
همچنین سرعت دانلود از psn لاک پشتی شده.من شاتل هستم.

آخرین ویرایش:
از زننده تاپیک درخواست میکنم سر هر سال یه مراسم ختمی در خور و لایق اون سال بگیرن.
14 سال پیش اولین بار با دایالاپ موفق شدم به دنیای اینترنت وارد شم و فقط 1 ساعت منتظر بودم اون صفحه اول msn باز شه و عکس بوکسور صفحه خبرش رو ببینم.چه هیجانی داشتم یادش بخیر :-sالان بعد 14 سال با نت 10 مگ بازم همون خاطرات برام تداعی میشه.روحانی مچکریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or