اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
“People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people”
'just sayin ... :-s

مگه قرار نبود آقا فرشید کاری بکنه بعد از تست هایی که گرفتیم ...... ؟ :-/
من تاپیک رو دنبال می کنم دوستان، برنامه هم سرجاش هست.

این جواب isp pishgaman در مورده این وضعیت

[TABLE="class: login, width: 600"]
[TR="bgcolor: #50ACC4"]
[TD="class: lable2"]2# : مشکلات پینگ[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #A2DCEA"]
[TD="class: lable2"]باسلام
مشترگ گرامی
با توجه به اینگونه مشکلات
هیچ گونه دسترسی از طرف شرکت ISP برای برطرف کردن نمیباشد و شما میتوانید با تماس با شماره زیر که مربوط به انتقادات و پیشنهادات و جهت درخواست رفع ***** میباشد تماس بگیرید و درخواست خود را مطرح کنید.
(در موارد ضروری می توانید سوالات ، انتقادات و پیشنهادات خود را در ساعات اداری از طریق تماس با شماره تلفن 38582314 - 021
و در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری با شماره تلفن همراه 09365464328 مطرح نمایید .)
با تشکر
[/TD]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]

اینترنت مخابرات کرمانشاه:
با این پینگ بتل هاردلاین رو راحت بازی میکنم.فقط روزی 2-3 بار از بازی میفتم بیرون(خطای اتصال به سرور رو میده) البته بعد چند ثانیه میتونم دوباره وصل شم.

ssMKt.png

مشکل که فقط پینگ نیست، با پینگ ثابت هم مشکل پارتی و وصل به psn هست.. به نظر میرسه پرت ها رو بستن که نمیدونم با پیگیری اثری میذاره یا نه..

آخرین ویرایش:
این جواب isp pishgaman در مورده این وضعیت

[TABLE="class: login, width: 600"]
[TD="class: lable2"]2# : مشکلات پینگ[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #A2DCEA"]
[TD="class: lable2"]باسلام
مشترگ گرامی
با توجه به اینگونه مشکلات
هیچ گونه دسترسی از طرف شرکت ISP برای برطرف کردن نمیباشد و شما میتوانید با تماس با شماره زیر که مربوط به انتقادات و پیشنهادات و جهت درخواست رفع ***** میباشد تماس بگیرید و درخواست خود را مطرح کنید.
(در موارد ضروری می توانید سوالات ، انتقادات و پیشنهادات خود را در ساعات اداری از طریق تماس با شماره تلفن 38582314 - 021
و در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری با شماره تلفن همراه 09365464328 مطرح نمایید .)
با تشکر [/TD]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]
فقط دارم خودم رو میخورم که چرا تو این کشور متولد شدم.البته اینجا از سوریه بهتر هست.اما قانون در خدمت یه عده هست.یه بهونه ای هم افتاده دست isp ها که که یه ذره قیمتها رو هم بالا ببرند.این انتقاد و غیره شر و ور هست عمرا تا نخوان کاری کنند نمیکنند.ولی ازشون تعریف و تمجید کن بهترین سرویس رو در اختیارت قرار میدن.

هفته پیش رفتم KILLZONE SF و خریدم نشستم یه بار ببا سرعت درخشانمون آپدیت 2/5 گیگیشو زد نیومد مجبور شدم دوبار دانلود کنم که سر جمع شد 5 گیگ دانلود نشستم بازی کنم اول که نمیرفت تو بازی بعد که DNS رو عوض کردم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 حداقل 20 ثانیه میرفت تو بازی هیچی دوبار رفتم تو بازی 1 ثانیه میدوید کارکتر بعد وایمیساد ارتباط قطع میشد دوباره حرکت میکردی بعد وایمیساد بعد بکل از بازی میومد بیرون فکر کن بعد 2 شبانه روز که آپدیتش طول کشید 5 دیقه سرجمع تونستم بازی کنم نه کسی و کشتم نه کسی منو کشت بعد از بازی میومد بیرون ارور پورت TCP میداد کلآ جز GTA هیچ بازی دیگه ی کانکت نمیشه

دوستان پینگ بین 220 تا 250 برای PSN مناسبه؟
دوست عزیز psn در حال حاضر با اختلال شدید بخاطر خرابی نت ایران مواجه هست،،،سخت sign inصورت یگیره و وبه خیلی سرور های بازی ها وصل نمیشه...از بازی ها دائما دیسکانکت میشیم ،،،پارتی چت نمیشه ساخت و اگر ساخته بشه بعد چند ثانیه میبنده....کلا در حال حاضر قید بازی بازی انلاین تو psn رو بزنید

کل چیز دی ان های گیمینگ بعد یه 20 دقیقه فیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیکس dc میشن :| بدون چیز پی ان h1z1 پایداره ولی با پینگ 400 زامبیا تلپورت میکنن میزنن :|

حتما dc شدن عمدی چیز گیمینگو مطرح کنید اگه میشه . که در قالب ابشنی مثل مثلا چیز قانونی یا افزایش کیفیت نت و با این مجوز 2 zari ا اینا رو قطع نکن :||||||||||||

دوست عزیز psn در حال حاضر با اختلال شدید بخاطر خرابی نت ایران مواجه هست،،،سخت sign inصورت یگیره و وبه خیلی سرور های بازی ها وصل نمیشه...از بازی ها دائما دیسکانکت میشیم ،،،پارتی چت نمیشه ساخت و اگر ساخته بشه بعد چند ثانیه میبنده....کلا در حال حاضر قید بازی بازی انلاین تو psn رو بزنید

منو باش فک کرد مشکل از منه! یادش بخر 5 6 سال پیش تو LIVE... همه چی عین هلو روون بود...
البته الانشم من واسه کیلزون مشلی ندارم.

منو باش فک کرد مشکل از منه! یادش بخر 5 6 سال پیش تو LIVE... همه چی عین هلو روون بود...
البته الانشم من واسه کیلزون مشلی ندارم.
ای اقا یه زمانی بود میرفتی تو فیفا میزدی رو سیزن درجا میرفت تو بازی با یه خااااارجی تو leaderbord یه هفت هشت نفر ایرانی بودت تو 100 top ولی الان در حسرت کانکت شدن به ea هستیم
ملتی هستیم که همیشه ارزوی زندگی در گذشته رو داریم نه اینده :|

تو بتلفیلد با عربا که بازی میکنی همش حسرت اینو میخوری که چرا اینترنتت انقدر داغون تر از اینا باشه که با همین نت کیل و امتیازت از اینا بالاتر باشه :|

تو بتلفیلد با عربا که بازی میکنی همش حسرت اینو میخوری که چرا اینترنتت انقدر داغون تر از اینا باشه که با همین نت کیل و امتیازت از اینا بالاتر باشه :|
اگه عرب بودیم بهتر بود تا ایرانی :|
واقعا چه هدفی دارن من نمی دونم ....... از پای نت بلند بشیم بریم بیرون چکار کنیم ؟ مخصوصا تو این گرما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or