Venom Matin
کاربر سایت
خب ما نمیتونیم تو یه فروم حرف دلمونو بزنیم بریم تو اجتماع یا به4 تا مسئول حرفمونو بزنیم چه بلایی سرمون میاد؟ بازم ممنون از بچه هایی که دارن تلاششونو میکنن تا یه فرجی بشه منکه خیلی حالم گرفته شده از این وضعیتفقط باید یه جوری یه جلسه ای گذاشته بشه با وزارت ارتباطات
و مشکلات گفته بشه
و یا اینکه همه وهمه با هم در یک روز زنک بزنیم به isp ها و بگیم اگه وضع درست نشه کنسل مینیم و دیگه تمدید می کنیم و یا سرویس ارزون می خریم
از همتون می خوام خواهشا تو این مدت ترافیک کم مصرف کنید و download نکنید و ارزونترین سرویس رو بخرید تا isp ها بهشون فشار مالی بیاد
فقط ازین طریق و از طریق بار ها و بارها زنگ زدن به isp ها می شه اعتراض کرد
موافقم، حداقل کاریه که میشه کرد... چی میشه تو این یه مورد یکم همکاری کنیم...
دوست عزيز يك چيزي بگين با عقل جور دربيادفقط باید یه جوری یه جلسه ای گذاشته بشه با وزارت ارتباطات
و مشکلات گفته بشه
و یا اینکه همه وهمه با هم در یک روز زنک بزنیم به isp ها و بگیم اگه وضع درست نشه کنسل مینیم و دیگه تمدید می کنیم و یا سرویس ارزون می خریم
از همتون می خوام خواهشا تو این مدت ترافیک کم مصرف کنید و download نکنید و ارزونترین سرویس رو بخرید تا isp ها بهشون فشار مالی بیاد
فقط ازین طریق و از طریق بار ها و بارها زنگ زدن به isp ها می شه اعتراض کرد
شرکت ها همین الان هم پورت خالی زیاد دارندوست عزيز يك چيزي بگين با عقل جور دربياد
اولا تمامي شركت هاي اينترنت ترسي از جمع اوري شما ندارن كافيه زنگ بزني بگي واسه اين شماره پورت خالي نيستش و شما جمع كنين به يكي ديگه ميدن
دوست عزيز يك چيزي بگين با عقل جور دربياد
اولا تمامي شركت هاي اينترنت ترسي از جمع اوري شما ندارن كافيه زنگ بزني بگي واسه اين شماره پورت خالي نيستش و شما جمع كنين به يكي ديگه ميدن
بعد هم با اين پشتيباني كه زنگ بزني بگي پينگم بالاس ميگن چنده تا 400 از 4.2.2.4 يا 8.8.8.8 ميگن طبيعي هستش بعدشم انگار طلب كارن
شما درست ميفرماييد بنده هم شديدا موافق همچين كاراي هستم ولي از شما چندتا سوال دارمدر هر حالت ضرری که نداره؟ از بیخیالی که چیزی درست نمیشه..
شما درست ميفرماييد بنده هم شديدا موافق همچين كاراي هستم ولي از شما چندتا سوال دارم
١)شما در خانواده اي زندگي ميكني كه حداقل واسه بعضي از كارا خانواده نياز به كاراي اينترنتي دارن شما ميتوني يه جور كنار بياي اما به بقيه چي ميخواين بگين ايا اونا بنظرتون قبول ميكنن با همچين موضوعي؟!
٢) به نظرتون چند درصد از كاربرا حاضر به اين كار ميشن؟!
پست قبلی من رو راجع به صحبتم با رییس پارس انلاین بخونید. شرکت ها دارن ضرر می دن. پست رو بخونید شاید نظرتون رو عوض کرد.دوست عزيز يك چيزي بگين با عقل جور دربياد
بعد هم با اين پشتيباني كه زنگ بزني بگي پينگم بالاس ميگن چنده تا 400 از 4.2.2.4 يا 8.8.8.8 ميگن طبيعي هستش بعدشم انگار طلب كارن
من موافقم. من فردا وقتم خالی هست time تعیین کنید.دوستانی که نمیتونن یا نمیخوان اعتراض کنن و به وضعیت موجود علاقه دارن که هیچ ولی کسایی که معترض هستن یه نفر یک روز و تاریخ مشخص کنه که اون روز هر 1 ساعت زنگ بزنیم و اعلام نارضایتی کنیم و بگیم میریم یه شرکت دیگه میگریم به دلیل تایم اوت و پینگ بالا و کانکت نشدن به سرور و افراد خارجی با دست رو دست گذاشتن هیچی درست نمیشه
پست من رو در این پیج بخونیددوست عزيز يك چيزي بگين با عقل جور دربياد
به قول پشتیبانی عزیز این پینگ نرمال جهانیه![]()
انگار این وزیر این مردم رو بلانسبت بی شعور فرض کردن
این وضعیت 3 هفته من هست.
به خاطر اینترنت یک سیم مستقیم به سیستم وصل کردم.