Hamzeh_Yz
کاربر سایت
رفقا نمیدونم میدونید یا نه اما دلیل فیل.تر شدن سایتای فروش بازی نداشتن مجوزه گفتن باید مجوز بگیرن اما دلیل خرابی اوریجینو دیگه نمیدونم هر کی میدونه بگه
اوریجین هم باید مجوز بگیره

رفقا نمیدونم میدونید یا نه اما دلیل فیل.تر شدن سایتای فروش بازی نداشتن مجوزه گفتن باید مجوز بگیرن اما دلیل خرابی اوریجینو دیگه نمیدونم هر کی میدونه بگه

اگه یکم تحقیق کنی میفهمی مشکل از سونی و مایکروسافت نیست از داخل
ما تحریمیــــم و اون دو شرکت خودشون هم علاقه ی به این کار ندارند (بس که امار درخشانی در خرید محصولاتشون داریم بیان اینکار و بکنن ) (اونا فقط کشورهای عربی واشون مهمه )دوست من میدونم مشکل از سونی یا ماکروسافت نیست!
ولی به هر حال زور اونا بیشتره ، اگه یه مکاتبه یا تماس با زیرساخت ایران داشت باشن خیلی بیشتر توجه میشه تا اعتراض ما (البته برعکس کشور های دیگس که اعتراض مردم موثر تره!!!)
من منظورم این بود که مشکل رو با اونها بگیم که ایران psn رو ***** کرده ، شما برای ما چیکار میتونید کنید؟!؟!
حرفم این بود
ما تحریمیــــم و اون دو شرکت خودشون هم علاقه ی به این کار ندارند (بس که امار درخشانی در خرید محصولاتشون داریم بیان اینکار و بکنن ) (اونا فقط کشورهای عربی واشون مهمه )
بعدشم سونی بیاد بگه چرا ***** ینگ هوشمند کردین ؟
اینا هم بگن غلط کردیم درستش میکنیم؟
این فکرهای بچه بازی بزارید کنار یه پروسه ملی به خاطر یه پیغام از سونی یا ماکروسافت و کنسل نمیکنن اونم با این همه هزینه ی که کردن
دوستان پرشین تولز فقط برا من نمیاره یا برا شما هم این طوری شده ؟؟؟؟
سراسری هستآقا این مشکل قطع شدن از سرور EA تو فیفا بخاطر چیه؟سراسری هست؟بخاطر ISP من هست؟والا به خدا روانی شدم.
شما برو پیغام بده اگه جواب گرفتی اسممو عوض میکنم حالا اگه نمایندگی سونی رسمی ایران بود یه چیزی میشد وارد شدما تحریمیــــم و اون دو شرکت خودشون هم علاقه ی به این کار ندارند (بس که امار درخشانی در خرید محصولاتشون داریم بیان اینکار و بکنن ) (اونا فقط کشورهای عربی واشون مهمه )
بعدشم سونی بیاد بگه چرا ***** ینگ هوشمند کردین ؟
اینا هم بگن غلط کردیم درستش میکنیم؟
این فکرهای بچه بازی بزارید کنار یه پروسه ملی به خاطر یه پیغام از سونی یا ماکروسافت و کنسل نمیکنن اونم با این همه هزینه ی که کردن