behbod
کاربر سایت
نه آخه کاهش پینگ مشکلی نداشت ما راحت بازی میکردیم بتل 4 ولی از 2-3 روز پیش ارور 807 میده اصلا نمیشه وصل شد نمیدونم این مشکل همیشگیه یا یه مدت درست میشه تا حالا ندیده بودم چنین اتفاقی بیوفته اونم 3-4 روز طول بکشه ، یکی از بچه ها ی همین فروم میگفت من از سیستک دارم مشکلی نداره وصل میشه.سیستک مگه کار می کنه بدون مشکل؟ اینجا یه عده میگفتن که اونم مشکل داره که
من یه اکانت iGame گرفتم ولی دیشب که اصلا نمی شد بازی کرد، وسط هر match یه دفعه پینگ از حدود 65 میرفت بالای صد، (فقط واسه یکی دو پکت) و همون یه لحظه کافی بود تا دیسکانکت بزنه برام
امشب باز اوضاع بهتر بود شاید هر 7-8 تا بازی یکیش اینطوری میشد. ولی باز هم رو اعصابه این وضع. حدودا هم ساعتی 100 مگ فکر کنم حجم مصرف میکرد.
اینجا باید پول اینترنت بدیم، پول وی پی ان جدا، وی پی ان داخلی واسه دانلود جدا، اکانت کاهش پینگ جدا، آخرش هم نتونیم درست و حسابی بازی کنیم!
آقا باور کنید ما هیچ علاقه ای هم نداریم که اینجا بمونیم! همینطوریش هم اگر مردم امکانش رو داشته باشن بعید نیست همین تعداد برن از این خراب شده!
یه دلیل دیگه هم به دلایلم واسه مهاجرت هر چه سریعتر از این خراب شده اضافه شد. میگه هر دم از این باغ بری می رسد
من که به شدت بدنبال مهاجرت هستم حیف که پول کافی ندارم وگرنه همین امروز میرفتیم هرجایی جز اینجا اگه برنامم جور بشه تا یکی 2 سال دیگه goodbye for ever
داداش آخه نمیشه که ، من الان 22 سالمه تنها سرگمیم بازی آنلاین هست ، خوب چیکار کنم 24 ساعته تو خونه؟ اگه اینجوری باشه که آدم هی بگه خوب این کارو نمیکنم اون کارو نمیکنم که دور از جون شما میمیره ، همین الان من تو شهر بودم نزدیک 2 ساعت تو ترافیک و این هوای آلوده و گرم یه اتوبوسم اومد جلوم گاز داد یه دود سیاه اومد تو ماشین داشتم خفه میشدم ولی نمیشه که نری بیرون ، خوب به هر حال کار پیش میادراستشو بخواید منم تا یکی دو سال پیش زیاد دنبال این حرفها بودم مثل گشتن دنبال isp که پینگش خوب باشه و نت درست ارایه بده ولی حقیقت دیگه خسته شدم . اون زمان ایکس 360 بازی میکردم اذیت میشدم مثل همین شما که الان اعصابتون ریخته به هم . منم دیدم اینطوره بوسیدم گیم آنلاین رو علارغم میل باطنی که خیلی حال میداد گذاشتم کنار . از چند ماه پیش هم که ps4 خریدم دنبال آنلاین زدن نبودم و از نت فقط برای آپدیت کنسول و بازیها و لایسنس چک استفاده میکنم . اینجوری حداقل اعصابم راحته .
دیگه نمیدونم چی بگم.