J. Constantine
کاربر سایت
احتمالا منظورشون در عرصه ری.. به اینترنت بوده![]()
احتمالا نه دوست عزیز! صد در صد!!!
احتمالا منظورشون در عرصه ری.. به اینترنت بوده![]()
مشکل modem رو من هم دارم . با 2 تا مودم هم تست کردم بارم همینطوری شد .اقا این مشکل قطع و وصل شدن تو شاتل رو بقیه هم دارن ؟
یعنی یهو اصلا مودم چراغهاش خاموش میشه کانکشن روی لپ تاپ قطع میشه و بعد 20 30 ثانیه دوباره وصل میشه اول کانکشن دیفالت میاد (یعنی کانکشنی که اولین بار مودم رو میخوای ست کنی باید انتخاب کنی ماله من اسمش ZyXel_ هست بعد یهو خودش درست میشه و اسم SSID م میاد و دوباره خودش وصل میشه )
زنگ زدم کلی هم صحبت کردم با پشتیبانی, مودم رو سر خط هم بردم و حتی پریز ها رو هم چک کردم ولی بازم هیچی به هیچی .
فقط این نیست
PS4 ام کاکنشن رو میزنه NAT TYPE 3 .
تو فیفا که اصلا نمیشه بازی کرد اصلا وارد FUT نمیشه.
Insta که همش میزنه Couldnt refresh feed یا میزنه no internet connection.
viber هم که رو کانکتینگ میمونه هیچ کاری نمیکنه.
بقیه هم مشکلات بالا خصوصا مشکل اول که مربوط به مودم هست رو دارن؟؟؟؟
ما به این میگیم در جا خوردن،انگار کاراکتر داره رو تردمیل میدوعه ! عادیه داداش،هر 3-4 دقیقه یه بار اینجوری میشه.به لطف نت شخمی،ما چیزایی دیدیم که حتی سازندگان بازی هم ندیدن و این یعنی اقتدار و غرور ملی !یک مشکل خیلی جالبی برا من پیش اومده. تو BF4 حرکت که می کنم کاراکترم یهو بر می گرده سر جاش . بعد مثلا 10 متر که می خوام حرکت کنم باید 10 دقیقه بدوم
یه دفعه می خواستم برم یک بمب رو خنثی کنم تا Mcom حدود 20 متر فاصله داشتم .یه چیزی حدود نصف راه هنوز مونده بود بمب ترکیدبعد می خواستم برگردم سمت بیس نمی تونستم
![]()
دقیقآ من هم این مشکل و داشتمما به این میگیم در جا خوردن،انگار کاراکتر داره رو تردمیل میدوعه ! عادیه داداش،هر 3-4 دقیقه یه بار اینجوری میشه.به لطف نت شخمی،ما چیزایی دیدیم که حتی سازندگان بازی هم ندیدن و این یعنی اقتدار و غرور ملی !
دوستان الان که مشکل خیلی سراسری شده و بسیاری از اپلیکیشن های موبایلی رو در بر گرفته و بسیاری از مردم و حتی مسؤلین ISP ها هم درگیر قضیه شدند بهتره اصل قضیه یعنی جعبه سیاه انحصار زیرساخت مورد هدف اعتراضات قرار بگیره نه صرفا حل ماجرای اختلال UDP چون تا زیرساخت انحصار داره وضع اینترنت به والله بهتر نخواهد شد.حالا هرچه قدر هم برید صفحه وزیر اسپم بدید یا هرچیز دیگه فایده نداره بلکه تو این زمینه باید صرفا شخص رئیس جمهوری مورد اعتراض باشه بلکه فرجی صورت بگیره از دست زیرساخت خلاص بشیم.
دوستان حتما عنایت کنند از طریق سامانه ی ارتباطات مردمی دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران به آدرس زیر شکایات خودشون رو ارسال کنند. نهاد ریاست جمهوری-مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری
شماره تلفون تماس مستقیم هم باید باشه که میشه ازش برای بیان درخواست ها استفاده کرد.
در کل از این به بعد از هیچ راهی که در جهت از میان برداشتن زیرساخت از سر راه اینترنت ایران باشه نباید دست برداشت حتی شده اعتراضات در صورت گستردگی به رهبری هم ارسال بشه.
تا کی باید موهای خودمون رو پای این نت آشغال تو 20 سالگی سفید و سفیدتر کنیم بلاخره جلوی این دزدی باید یه روزی گرفته بشه پس چه بهتر این قضیه توسط دولتی صورت بگیره که مذاکرات هسته ای رو هم داره به موفقیت می رسونه.
خیال اون دوستان امید وار به حل مشکلات با وجود وضع فعلی رو هم راحت کنم تا زمانی که شرکت زیرساخت انگولک کاری پهنای باند اینترنت ایران رو به عهده داره شما فقط باید حرص بخورید و شماره تاپیک ببرید بالا والسلام.
یک مشکل خیلی جالبی برا من پیش اومده. تو BF4 حرکت که می کنم کاراکترم یهو بر می گرده سر جاش . بعد مثلا 10 متر که می خوام حرکت کنم باید 10 دقیقه بدوم
یه دفعه می خواستم برم یک بمب رو خنثی کنم تا Mcom حدود 20 متر فاصله داشتم .یه چیزی حدود نصف راه هنوز مونده بود بمب ترکیدبعد می خواستم برگردم سمت بیس نمی تونستم
![]()
نخریدن اینترنت عینه تحریمه ماشین میمونه همه میگن ما ماشین و تحریم کردیم ولی عملآ تو ساعات اول پیش فروش خودرو همش میرهدوستان باور کنید تنها یه راه وجود داره و اونم نخریدن اینترنت از ایناست
کافیه فقط یک ماه ملت اینترنتشونو تمدید نکنند بعد همه چی درست می شه (فرض کنیم اصلا یک ماه اینترنت کلا قطعه)
اینا وقتی می بینن با وجود تمام این مشکلات ما باز هم ازشون نت می گیرم خب بدیهیه که هر کار دلشون خواست می کنند
ولی وقتی پای ضرر مالی به میون بیاد همه چی فرق می کنه