SMTheGreat
کاربر سایت
روی نت من بدون مشکل جواب میده.اصلا دی سی نمیشه دیگه.فقط بعضی مواقع لگ کوچیک میزنه.با الیت هم جواب نمیده من دارم و تست کردم
روی نت من بدون مشکل جواب میده.اصلا دی سی نمیشه دیگه.فقط بعضی مواقع لگ کوچیک میزنه.با الیت هم جواب نمیده من دارم و تست کردم
هشتگ چیه![]()
بله خوندم
در کل نظرمومو گفتم و شما اصلا یک قسمتش هم نخوندی
در کل بگذریمبله با عجله خوندم شرمنده. بهرحال منم مث بقیه اعصاب واسم نمونده)x
اما خب باید اینم درنظر داشت که الان روحیه بچه ها ضعیفه و تعداد کامنتها هم کم. چنین پست هایی ممکنه باعث شه همونایی هم که میذاشتن دیگه ول کنن. با اینکه پست شما به هیچ وجه مشکلی نداره ولی توی این شرایط برای روحیه بچه ها خوب نیست.
تو نتم تضاد طبقاتی؟ من برم خودمو بترکونم. افغانستان ADSL چنده؟ یه چادر و با یه لپ تاپ برداریم بریم ساکن شیم تابستونو اونجا.خدا رو شکر هنوز مشکلی پیدا نکردم!وقتی یک دوست گفت دوباره شروع شده اصلا خشکم زد!با اینا دیگه کین!خدا کنه همینطور درست بمونه!خدا کنه خراب نشه باز!
![]()
ویزا نمیدن بهت عزیز جانتو نتم تضاد طبقاتی؟ من برم خودمو بترکونم. افغانستان ADSL چنده؟ یه چادر و با یه لپ تاپ برداریم بریم ساکن شیم تابستونو اونجا.
ینی الان این یه تیکه داری میگی وزیره اعظم به طور کامل از مشکل خبر نداره؟!!!دوستان من دیگه واقعا خسته شدم.
باید یه فکر اساسی تر کرد ... کسایی که تو کارای دولتی وارد هستند نمی دوننچطور میشه با این مسئولین دیدار رودررو داشت ؟ مثلا با وزیر ارتباطات ملاقات داشته باشیم یا مسئولین مرتبط ؟ این روش کامنت دادن رو ادامه بدید ولی خیلی دیر جواب میده و خسته کننده است.واقعا اگر بشه ملاقات حضوری داشت و مشکل رو به طور کامل شرح داد خیلی بهتر میشه فهمید قضیه چیه.