آقا من هنوز رندوم DC میشم!! کسی نبود؟؟ طبق معمول تنهام!
چرا اینقد ناله میکنن عزیزم تا ابد هم بیای اینجا بگی مشکل از *****ینگه نه مشکل *****نیگ حل میشه نه مشکل بازی نه مشکل نت باید یه کار اساسی کرد یه اعتراض اساسی با این فروم و اون فروم و پیج وزیر هم هیچی حل نـــــــــــــــــمــــــــــــــــــیــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــه
فعلا یه فکری برای پارس آنلاین کنید سیاست پارس به همه شرکت ها رخنه کنه رسما باید جمع کنیم سرویسهای نت رو... دارن بهمون فشار میارن دقیقا همینکار رو کنیم انگاری کسی بدش هم نمیاد... کم مونده از روی نقشه کره زمین خط بزننمون مئل خلیج فارس باو به خود بیاین ...
امروز گفتم جهنم میرم یه خط میگیرم از مخابرات نامحدود میگیرم که بتونم دانلود کنم این برای بازی آنلاین چی نصیبم شد ؟ پورت ها پر شده به این زودی ها سرویس اصلا اراعه نمیدیم.
چرا حتی 1 نفر به شرکت زنگ نمیزنه اعتراض کنه ؟ زنگ زدم گفتم این چه وضعیتیه ؟ برگشتن میگن اصلا ما غیر شما مشترک ناراضی ای نداریم یعنی هیچ کس با این سیاست جدید پارس مشکلی نداره ؟ من که اندر تعجب ماتم برده ...
یه دو ماه پیش هم صبانت یه سیاست مشابهی پیاده کرد که اگه مثلا 5گیگ ترافیک داری شب میتونی به اندازه دو برابرش دانلود کنی و اگه بیشتر بشه از ترافیکت کم میکنن متاسفانه هرچقدر هم که اعتراض کردیم طرح پابرجاست میگه اگه مشکلی داری ispتو عوض کنفعلا یه فکری برای پارس آنلاین کنید سیاست پارس به همه شرکت ها رخنه کنه رسما باید جمع کنیم سرویسهای نت رو... دارن بهمون فشار میارن دقیقا همینکار رو کنیم انگاری کسی بدش هم نمیاد... کم مونده از روی نقشه کره زمین خط بزننمون مئل خلیج فارس باو به خود بیاین ...
امروز گفتم جهنم میرم یه خط میگیرم از مخابرات نامحدود میگیرم که بتونم دانلود کنم این برای بازی آنلاین چی نصیبم شد ؟ پورت ها پر شده به این زودی ها سرویس اصلا اراعه نمیدیم.
چرا حتی 1 نفر به شرکت زنگ نمیزنه اعتراض کنه ؟ زنگ زدم گفتم این چه وضعیتیه ؟ برگشتن میگن اصلا ما غیر شما مشترک ناراضی ای نداریم یعنی هیچ کس با این سیاست جدید پارس مشکلی نداره ؟ من که اندر تعجب ماتم برده ...