الان مثلا با اعلام وضعیت اینجا روی مسئولان چه فشاری میاد ؟یه خواهش کوچک دارم و امیدوارم به عنوان برادر کوچیکتره خودتون این خواسته رو عملی کنید.
الان 2-3 صفحه ی تاپیک جای بحث اصلی و مهم موضوع تاپیک شده پر از اسپم های بی فایده و نظرات بی ربط که هیچ نیازی به پست شدنشون نبوده ! لطفا دوستان یکم رعایت کنند و به جای حرف های بی هوده هر چند وقت یک بار فقط اعلام وضعیت کنند اون هم نه اسپم وار هر 10 دقیقه به 10 دقیقه بلکه چند روز یکبار یا وقتی تغییر ناگهانی تو سرویس رخ میده تا بدونیم وضعیت کلی چه طوری هست.
درست شدن یا نشدن این وضع به راحتی و با خواست من و شما امکان پذیر نیست و فقط تنها کار ما فشار آووردن روی مسئولین برای پیگیری مطالبات هست پس دندون روی جیگر بزارید چون با اسپم چیزی درست نمیشه.
@};-@};-@};-
لباس عمل توسط بچه ها پوشیده شده اولین نمود عملی هم وجود خود این تاپیک هست ، خیلی راحت همه میتونستیم بیخیال بشیم تا هرچه آید خوش آید ولی اینقدر دوستان اعتراض کردند تا اون ها نماینده ماهارو دعوت به گفت و گو حضوری کردن و مشکل UDP رو هم حل کردند.الان مثلا با اعلام وضعیت اینجا روی مسئولان چه فشاری میاد ؟باید لباس عمل بپوشیم
لباس عمل توسط بچه ها پوشیده شده اولین نمود عملی هم وجود خود این تاپیک هست ، خیلی راحت همه میتونستیم بیخیال بشیم تا هرچه آید خوش آید ولی اینقدر دوستان اعتراض کردند تا اون ها نماینده ماهارو دعوت به گفت و گو حضوری کردن و مشکل UDP رو هم حل کردند.
فقط فعلا باید صبر کنیم.
راه حل بهتری دارید بسم الله.منظورت "گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی"هست
دوستانه بگم تا ابد هم منتظر اینها باشیم نتیجه دلخواه ما حاصل نمیشه چون دوست ندارن
ببینید این تاپیک همون ز غوره حلوا ساختنهمنظورت "گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی"هست
دوستانه بگم تا ابد هم منتظر اینها باشیم نتیجه دلخواه ما حاصل نمیشه چون دوست ندارن
میگم بجای این تایپیک بیاین یدونه درست کنیم که هر کی نتش سالم بود بیاد اعلام کنه . مثلا زمان، بازیش و علتش که چطور سالم شده و چطور بازی کرده این طور خیلی آسون تره.
لطفا سعی نکن خودت رو به من بچسبونی :-Pببینید این تاپیک همون ز غوره حلوا ساختنه
اگه نمیتونید برید انجمن های دیگه فضای اینجا رو با فوش ها و اسپم هایی که میدید منفی نکنید.
ممنون میشم که مدیران در این مورد برخورد جدی کنن.