N.i.n.j.a
کاربر سایت
شما کنار دسکتاپت از ابزار Ping Monitor هم استفاده کن که بشه فهمید اصلا کیفیت ارتباط شما چجوری هست.
میشه لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو بدید. توی گوگل سرچ کردم 100 تا چیز اورد ...
شما کنار دسکتاپت از ابزار Ping Monitor هم استفاده کن که بشه فهمید اصلا کیفیت ارتباط شما چجوری هست.
میشه لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو بدید. توی گوگل سرچ کردم 100 تا چیز اورد ...
من فریزی که شما گفتی رو ندارم ولی افت سرعت که جون میکنه یک صفحه رو باز کنه اره دارم! منم اینترنتم 2مگ رو به 4 مگ بازه که اینجوری شده!من و یکی از دوستان یه مشکل جدید پیدا کردیم . مثلا وسط بازی 2-3 ثانیه فریز میشه دوباره درست میشه .ولی دیسکانکت یا اتو دیسکانکت نمیشه صفحه هم جون میکنه تا باز کنه با این که سرعت دانلود بالاس این مشکل فقط از ماست؟
فرشید جان شما برای رفع *****ینگ استیم و شبکه های گیم هم باهاشون مکاتبه داشتی ؟
امروز به سختی به EA Server وصل شدم ، بعد از انجام 2-3 فایت هم کلا شوتم کرد بیرون ، اول از بازی آنلاین بعد هم کلا از سرور EA .
بعد فقط یه مطلبی خواستم بگم ، داش شما که میگید زنگ بزنید پشتیبانی ، کسی مثل من که به این داستان ها وارد نیست چیه ( منظورم به اصطلاح ها و آی پی و ... این چیزا هست ) ؟ حالا گیریم وارد باشم , وقتی تو خود مخابرات که اصلی ترین سرویس دهنده هست یه نفر نیست بدون پینگ چیه و هرچی بشون بگی میگن مودم رو 10 ثانیه از برق بکشید یا مشکل وجود داره صبر کنید ( 100 بار واسه مشکلا مختلف زنگ زدم همینو گفتن ) تکلیفش چیه ؟
واقعا زور داره ، برای یه بازی هم هزار جور بدبختی و زجر باید بکشیمامیدوارم تمام کنن این وضعیت رو یه روزی !
با تشکر فراوان از دوستانی که پیگیر کارها هستن
* مشکل : پرت شدن بیرون از سرور EA
کنسول : PS4
بازی : UFC
سرویس نت : مخابرات تهران
با سلام خدمت تیم مذاکره کننده و همچنین جناب آقای فرشید عزیز
کنسول : XBOX360
بازی : FIFA14
من از دو اینترنت مختلف سعی کردم که بازی کنم اما هرکدوم به نوعی مشکل داشت
پارس آنلاین : خیلی سریع وارد لایو میشم اما به هیچ عنوان به سرور EA وصل نشد
مستندات به شرح زیر میباشد :
وایمکس ایرانسل : بیشتر مواقع از وایمکس برای بازی کردن استفاده میکنم که ساعت 15 به شدت لگ داشت اما ساعت 17 به مراتب بهتر شد و تونستم بدون لگ بازی کنم
مستندات به شرح زیر میباشد:
راهنمایی : دوستان عزیز و همچنین آقای فرشید محترم من همانطور که عرض کردم از وایمکس ایرانسل برای لایو بازی کردن استفاده میکنم که متاسفانه پینگ جالبی برای بازی نداره اما میخواستم بدونم چرا در پارس آنلاین اصلا به سرور EA وصل نمیشه ؟؟؟ آیا باید با پشتیبانی در مورد این مسئله صحبت کنم ؟؟؟ ( بازی Rayman بخش مولتی پلیر راحت بازی کردم ) به نظر شما باید Portforward رو برای مودمم انجام بدم؟؟؟
باز هم از شما دوستان متشکرم
راستی یه موضوعی چند وقت پیش همینجا یکی از دوستان مطرح کرد که اگر با پشتیبانی تماس بگیریم و بگیم سرویس کاهش پینگ برای گیم فعال کنن ، پینگ تایم به صورت محسوسی و قابل توجهی تغییر میکنه!!! آیا این موضوع صحت داره؟؟؟ و میخوام بدونم که پارس آنلاین این کار رو برام انجام میده ؟؟؟ هزینه ای داره؟؟؟
تا قبل از این مشکلاتو داستانا عالی بود همه چیز با همین نت مخابرات ، کلا هم راضی هستیم از سرویس و قیمت و ... نمیشه که به خاطر گیم مین بیام کلا سرویس رو عوض کنم و هزارتا مشکل دیگه پیش بیاد واسم .
این وظیفه ی مسئولین هست وضعیت رو مثل سابق پایدار کنن . نه اینکه ماها هزار تا راه نرفته رو تست کنیم تا ببینیم چی پیش میاد .
حالا ما که امید داریم با جلسه های شما اوضاع بهتر بشه ، ولی گفتی سرویس رو عوض کن اصن امیدم از دست رفت , یعنی قرار نیست مثل سابق بشه همه چیز ؟ اول از همه باید خود مخابرات رو درست کنن که قشنگ زیر نظرشون هست , والا موندم چی بگم 10 سال پیر شدیم از عید به این ور
بازم ممنون .
من و یکی از دوستان یه مشکل جدید پیدا کردیم . مثلا وسط بازی 2-3 ثانیه فریز میشه دوباره درست میشه .ولی دیسکانکت یا اتو دیسکانکت نمیشه صفحه هم جون میکنه تا باز کنه با این که سرعت دانلود بالاس این مشکل فقط از ماست؟