Void Knight
کاربر سایت
بنده همین الان 2 ساعت BF4 تست کردم و باز هم مشکلی نداشت . حالا شاید موجی باشه هنوز موجش به من نرسیده !![]()
آقا این دوستمون درست میگه صفحه ی cloob وزیر لطفا کامنت بزارید دفعه ی پیش هم فکر کنم همین چاره ساز شد. به بقیه هم خبر بدید.
روی آخرین پست ایشون کلیک کنید بعدش می پسندم رو که کلیک کنید می تونید پاسخ بدید اونجا مشکلمون رو بیان کنید.
دوست عزیز لطفا بدون هیچ استناد قطعی و هیچ دلیل منطقی چیزی رو به چیزه دیگه ربط ندید ! بی ربط ترین گزینه ممکن برای این اختلالات همین تیتر خبری است که گذاشتید.نه داداش نمیخوام موج منفی بدم ولی اینترنت ایران طبق عملیات های سری خراب میشه و خودشم درست میشه بابای وزیر ارتباطات هم کاری نکرده با این خبری هم که من خواندم 2 ماه دیگه هم این مشکل ادامه داره...
افزایش ۲۶ درصدی ظرفیت اینترنت کشور تا آخر تابستان
به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدرضا نوروزی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال با افزایش ۴۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند بینالملل، این ظرفیت به ۱۵۰ گیگابیت برثانیه رسید که تا پایان تابستان امسال، ۴۰ گیگابیت دیگر نیز افزایش خواهیم داشت.
آقا نمیدونم این پست اسپم هست یا نه ولی آیا این ربطی به پینگ بازی هم داره؟؟ من به شدت پینگم رفته بالا یه چند وقتیه و isp هم مخابرات هستش...مثلا بازی dota که میزنم خیلی پینگا بالاست مخابرات هم میگه ما گیم رو ساپورت نمیکنیم ولی تا چن وقت قبل من مشکلی نداشتم..