اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
تشکر کردن سادس اما باید یادمون باشه دفعه بعدی اگه چنین جیزی شد بهانه نگیریم و کامنت بدیم. عضو شدن تو یه شبکه اجتماعی که مال 3 Foot ه هست کلی دردسر داره و سخته ولی نتیجش رو که دیدید. پس خواهش می کنم دیگه تنبل بازی رو بذارید(یم-م) کنار چون دودش تو چشم خودمون میره فقط.

بهرحال اگه همه چی Stable بمونه واقعا کار بزرگی انجام شده. تبریک

از امروز صبح تا الان من هم مشکلی نداشتم ببینیم تا شب چطور میشه اگر امروز کلا مشکلی پیش نیاد باید واقعا از وزیر تشکر کرد.

من که دو روز پیش گفتم با خونسردی و حفظ احترام برای وزریر کامنت بزارن دوستان، اما برخی توی همین 4 روز چه ها که ننوشتند و چه ها که نکردند!

این کار بار پیش جواب داده بود و اینبار هم به پیگیری شخص وزیر ختم شد، پس تاثیر داشته که اصلا این تاپیک رو ایجاد کردیم برای هدایت پیگیریها! متاسفانه برخی کاربران هیچ وقت توجه نمی کنن.

بنده هم BF4 رو تست کردم به مدت 3 ساعت و خوشبختانه DC نشدم ... اما خب باید دید که ایا شرایط پایدار میمونه یا نه ... :)

پ.ن : دوستانی که همش انرژی منفی میدادن که کامنت نزارید و ..... الان کجان ؟؟

من هم تست کردم و فعلا مشکل حل شده!

از تمامی عزیزانی که تمام تلاششونو کردن و یه گوشه کارو گرفتن:(صمیمانههه تشکر میکنم.کاره همتون 20ه:bighug:

بازیسنتر حداقل در این دو مورد برای پیگیری اختلالات اینترنتی پیشتاز بوده و همراهی کاربرانش هم نقش اصلی در واکنش شرکت زیر ساخت رو به دنبال داشته، بنابراین من هم به نوبه ی خودم از دوستان تشکر می کنم!
یه نمره ی منفی هم برای اونایی که منفی باف هستن! همیشه باید حقوقمون از راهش رو مطالبه کنیم تا رفع مشکلات نهادینه بشه.

به نظر من این تایپک باید از UDP فراتر بره. الان با وجود اینکه با کمک بچه ها و مرام وزیر ! مشکل UDP فیکس شده ولی اینقدر وضع پینگ و PL خراب شده که فرقی با DC نداره. باید به همین شیوه ولی بدون توهین و به صور ت رسمی تر و بدون کامنت های تند و زننده سایر مطالباتمون رو پیگیری کنیم تا یک وقت وزیر فکر نکنه اینترنت یعنی فقط سرعت DL

نظر شخصی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or