دوستان طبق شواهد ظاهرا مشکل برای بعضی عزیزان برقرار است یا برگشته بنابراین بحث تشکر فعلا منتفی است و از بقیه هم می خوام فعلا فقط به اقدام اعتراضی با راعیت ادب و احترام ادامه بدهند.با سلام.
یک پیشنهاد داشتم به دوستان تا اگر موافقت همه پشتش بود انجامش بدیم.
همونطور که الان دیگه اکثر بچه های این جا میدونن مشکل مختل کننده ی اینترنت حدود یک هفته است رفع شده درست از زمانی که وزیر محترم قول پیگیری دادند. حالا با توجه به اینکه ایشون به نظر ما احترام گذاشتن و موضوع رو با جدیت پیگیری کردن وقتش هست حالا که مشکل برطرف شده با ارسال یک پیام تشکر از ایشون قدردانی و تشکر داشته باشیم.
متن پیشنویس پیام:
نظرتون چیه ؟!
/
بعد از گذشت تقریبا 5 روز مشکل برگشت!
همه ی مشکلات هم باهم دیگه برگشت!تازه علاوه بر اینکه مشکلات قبل برگشته سرعت دانلودمم از سرور های خارجی از 360 رسیده به 80 حتی بعضی وقتا میره رو 30!!!!
دوباره همه چیز شروع شد!
تهران.شاتل
پینگ تایم در حقیقت به TCP یا UDP ربطی نداره و به کیفیت و گیت وی های ارتباطی دیتای ارسالی و دریافتی شما از طرف ISP و مخابرات مربوط هست.هرچی تجهیزات ارتباطی ISP بهتر باشه پینگ تایم شما با ایران خیلی بهتر خواهد بود و هرچه تجهیزات و Exchange و درگاه های خروجی زیرساخت مخابراتی محدوده ی شما بهتر باشن پینگ تایم شما با خارج بهتر خواهد بود..دوستان امکان داره یه گیم از tcp استفاده کنه و پینگ تایم بالا باشه؟ من gta sa آنلاین میزنم. زمانی که وضع خوبه پینگش 230 تا 240 هست و بعضی وقت ها 300 . ولی اصلا کانکشنش قطع نمیشه! گیج شدم!
برای من از ساعت 6 عصر به بعد تایم اوت به شدت بالا میره
میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی با دیدن این اشک تو چشمام حلقه زد