شایعه اختراع جدید سونی بازار بازی های دست دوم را هدف می گیرد

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
sony-300x168.jpg

اختراع جدید سونی بازار بازی های دست دوم را هدف می گیرد

شرکت سونی به تازگی فایلی در مورد یک فناوری جدید را تنظیم کرده است که بکارگیری آن در PS4 موجب بحث و جدل های فراوانی خواهد شد.
بخش ژاپنی شرکت سونی SCEJ ، فایلی مربوط به یک اختراع جدید را تنظیم کرده است و به تازگی هم این اقدام صورت گرفته، چرا که در تاریخ 09/12/2012 ثبت شده است.
در صورت تصویب این طرح، طی 3 تا 4 سال آینده اجرایی خواهد شد و به دنبال آن بازار خرید و فروش بازی های دست دوم نابود خواهد شد.
در بخشی از این متن این طور ذکر شده است:
" توسعه محتویات الکترونیکی پروسه ای هزینه بر می باشد. توزیع مجدد این هزینه ها و بازگشت آن ها به شرکت های سازنده امری حیاتی محسوب می گردد؛ و این در حالی است که در حال حاضر این مضامین الکترونیکی به راحتی در بازار دست دوم فروشی در حال خرید و فروش می باشند .
در چنین شرایطی که این مضامین الکترونیکی یا محصولات مشابه آنها به راحتی در بازار کالاهای دست دوم مبادله می گردند، هیچ سودی عاید شرکت های سازنده نخواهد شد. همچنین تا زمانی که کاربران به خرید عناوین دست دوم می پردازند و به طریقی انگیزه خرید را در خریداران واقعی از بین می برند . توسعه دهندگان هم از مزایایی که باید از خرید دست اول بازی ها کسب کنند بی بهره خواهند بود.
و با این تکنولوژی یک کلید مخصوص بر روی هر محصول قرار گرفته و در صورتی که از این محصول بیش از دفعات مجازی که در ID آن رمز گذاری شده استفاده شود، استفاده مجدد از آن دیگر مقدور نخواهد بود. "

بنابر این هر محصول از یک برچسب RF بهره می برد که تشخیص می دهد این عنوان قبلا بر روی چه سخت افزار و یا چه اکانت های مختلفی استفاده شده است؛ و با این روش به سادگی خرید و فروش بازی ها خنثی خواهد شد؛ چرا که قبل از شروع بازی دستگاه برچسب نرم افزار را چک خواهد کرد.

این روش به نظر راه ساده ای برای از بین بردن بازار بازی ها دست دوم به نظر می رسد؛ اما نکته ای که عجیب به نظر می رسد این است که صاحبان پلتفرم چرا اکنون قصد دارند از فروش مجدد بازی ها که یکی از حقوق طبیعی مصرف کنندگان است، جلوگیری به عمل آورند.

منبع

چرا من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی این خبر و تو همین بازیسنتر خواندم !!! به نظرم دفعه دومم هست که میخونمش !!!!

بنظر من همچین کاری از سونی بعیده !!!( خلاصه مفید مختصر ):دی

امیدوارم همچین طرحی هیچوقت اجرا نشه. چون علاوه بر اینکه همگی بدبخت میشیم، اگر ماکروسافت هم این طرح رو پشتیبانی نکنه به فروش کنسول لطمه ی بدی میخوره.

البته به احتمال زیاد برا این مسئله هم یه راه حلی مثل همون آنلاین پس که میشه خرید میذارن. مثلا کسی که دست دوم میخره باید 10 دلار هم پرداخت کنه تا بازی براش فعال بشه. یه همچین چیزی.

اینجوری هم که تو خبر نوشته از یه بازی میشه چند بار استفاده کرد نه فقط یک بار. ولی تعدادش محدوده.

وقتی یه بازاری برا تولید کننده نه تنها سود نداره که برعکس ضرر هم داره خوب بهش حق بدین که کلا اون بازار رو نابود کنه.
من به هیچ عنوان از این طرح خوشم نمیاد ولی انصافا سونی حق داره اجراش کنه.

تنها سودی که داره این گیم اسپات برشکسته میشه دل ادم خنک میشه
بسکه اینا منفورن و دزد
جنس دست 2 خودشون کلی ارزش داره اما وفتی میخوان بخرن یک دهم هم پول نمیدن نامردا

به نظر من کلا تئوری این اختراع از بیخ چرته!

این برچسب RF که تو خبر بهش اشاره کرده درواقع تکنولوژی RFID هست که مخفف Radio-Frequency Identification هست. یعنی هر برچسب یه شناسه رو نصبت به محصول اختصاص میده که ان رو منحصر به یک Device میکنه.

نکته اول اینک اصلا اختراع جدیدی نیست که بخواد ثبت بشه. مثلا من خودم سر یه پروژه شبیه ساز Env همچین کاری رو برای قرار گاه انجام دادم. مثلا شما تو غرب قائم برید در اتاق رییس یعنی اقای مشایخی تنها زمانی باز میشه که خود ایشون به همراه کارتش جلوش بره وگرنه قفله. کلا هم تکنولوژی جدید نیست!

دوم اینکه اساسا احمقانه ترین ایده ممکن برای اینکار هست چون عملا پراسسش رو کنسول غیر ممکنه. چون فرض کنید من یه بازی دارم و میخوام روی دوتا کنسول بازی کنمش که خوب اینطور امکان پذیر نیست! یا حتی اگه ID به پروفایل هرکس هم منحصر باشه بازم عملی نیست چون به کسی ربطی نداره من چندتا پروفایل خواهم داشت. البته توضیحش یکم سخته اما در مجموع جنریت کردن یه ID برای هر بازی و منحصر کردنش به یک شخص (کنسول) با این تکنولوژی که گفتن تغریبا غیر ممکنه! یا اینکه مثلا سونی زده به سرش و از یه اختراع فوق خفن میخواد برای اذیت و آزار گیمرها استفاده کنه!:دی

اگه یه متذ دیگه رو میگفت من شاید یکم نگران میشدم اما الان اطمینان دارم که از بیخ بولشت محض هست! فقط باید بهش خندید!

با این وضعیت اقصادی افتضاحی که تو دنیا باب شده خوب عادیه همه به اجناس دست دوم و استوک رو بیارن!شرکتایی مثل سونی و ماکروسافت هم حق دارن نگران منافعشون باشن و جلوی خطرات احتمالیو قبل از اینکه دیر بشه بگیرن

به نظر من کلا تئوری این اختراع از بیخ چرته!

این برچسب RF که تو خبر بهش اشاره کرده درواقع تکنولوژی RFID هست که مخفف Radio-Frequency Identification هست. یعنی هر برچسب یه شناسه رو نصبت به محصول اختصاص میده که ان رو منحصر به یک Device میکنه.

نکته اول اینک اصلا اختراع جدیدی نیست که بخواد ثبت بشه. مثلا من خودم سر یه پروژه شبیه ساز Env همچین کاری رو برای قرار گاه انجام دادم. مثلا شما تو غرب قائم برید در اتاق رییس یعنی اقای مشایخی تنها زمانی باز میشه که خود ایشون به همراه کارتش جلوش بره وگرنه قفله. کلا هم تکنولوژی جدید نیست!

دوم اینکه اساسا احمقانه ترین ایده ممکن برای اینکار هست چون عملا پراسسش رو کنسول غیر ممکنه. چون فرض کنید من یه بازی دارم و میخوام روی دوتا کنسول بازی کنمش که خوب اینطور امکان پذیر نیست! یا حتی اگه ID به پروفایل هرکس هم منحصر باشه بازم عملی نیست چون به کسی ربطی نداره من چندتا پروفایل خواهم داشت. البته توضیحش یکم سخته اما در مجموع جنریت کردن یه ID برای هر بازی و منحصر کردنش به یک شخص (کنسول) با این تکنولوژی که گفتن تغریبا غیر ممکنه! یا اینکه مثلا سونی زده به سرش و از یه اختراع فوق خفن میخواد برای اذیت و آزار گیمرها استفاده کنه!:دی

اگه یه متذ دیگه رو میگفت من شاید یکم نگران میشدم اما الان اطمینان دارم که از بیخ بولشت محض هست! فقط باید بهش خندید!

RF میتونه مخفف هر چیزی باشه در ضمن شمایی که میشناسی تکنولوژی چیه حتما می دونی که چیپه و حجم داره و وقتی حجم داشته باشه یعنی روی دیسک نمی شه پیادش کرد.

مطمئن باش یک مهندس سونی اونقد احمق نیست که بیاد طرحی رو مطرح کنه که یک برنامه نویس ایرانی بتونه به جنبه های فنیش ایراد بگیره مگر اینکه اون برنامه نویس یک.... بگذریم

(در ضمن منم مثل شما برنامه نویسم و اینقد توضیحش سخته گفتن نداشت.تکنولوژی شامل یک reader USB و برچسب هایی به مبلغ حدودا 2 تومنه و کلا با صرف یکی دو ساعت وقت با کتابخونه آمادش میشه پیاده سازیش کرد.)

kodak-CR-steckkod-till-kassett.jpg

شما دوستان با این عکس آشنا هستید

سونی با یک همچین کدی در پشت سی دی حک فیزیکی یا پروگرامی میکنه و برای هر سی دی یک سری شماره ،شناسه مخصوص در درایور خوانده میشه به چیپ هدایت و با ایدی شما به سونی فرستاده میشه

اما چند نکته برای از کار اندختن سی دی میماند با چه روشی میخواهد سی دی را بن کنه

سوزاندن سی دی

آپدیت نکردن مقدری از بازی
یا نفرستادن کدی برای انستال بازی
باید صبر کرد ؟؟؟؟؟

-------------------------------------------------

به نظر من سونی حق داره

من در این کشوری که زندگی میکنم دو برابر امریکا پول بازی خریدن میدم+ 25 درصد مالیات 700 کرون میشه و اگر دست دوم بخرم مثال cod bo2 میشه 500 کرون و یا میگن دو بازی روز بازار را بیار تا یک بازی جدید آک بدهیم حالا حساب کنید چقدر درامد دارن این فروشگاهای گیم و گیم
اسپات

آخرین ویرایش:
این طرح فراگیر باشه خوبه نه فقط از طرف یه شرکت که صدمه ببینه و این طوری جلوی خیلی از سودجویی ها هم گرفته می شه .
135722169366.jpg
135722170451.jpg
الان تو خیلی از بازارهای دنیا بازار دست دوم فروشی وجود داره و این سودجوییه ؟
ملکه دانمارک برای حمایت از بازار دست دوم لباس فروشی ، رفته خودش لباس دست دوم خریده . کسی که چیزی میخره حق داره بفروشتش خیلی مسخرس این کارا .
منظور فقط بازار سرگرمی های رایانه ای هست که تمامی کمپانی ها با شرکت داشته باشن.

آخرین ویرایش:
این طرح فراگیر باشه خوبه نه فقط از طرف یه شرکت که صدمه ببینه و این طوری جلوی خیلی از سودجویی ها هم گرفته می شه .

الان تو خیلی از بازارهای دنیا بازار دست دوم فروشی وجود داره و این سودجوییه ؟
ملکه دانمارک برای حمایت از بازار دست دوم لباس فروشی ، رفته خودش لباس دست دوم خریده . کسی که چیزی میخره حق داره بفروشتش خیلی مسخرس این کارا .

اینا یه دستی به قیمتای دیجیتالیشون بکشن نصف مشکل حل میشه.PSN اگه مثل Steam بود قیمتا و حراجاش می تونست به قدری سهم بازی دیجیتال از بازار رو زیاد کنه که دیگه نگران دست به دست شدن دیسکای دست دو بدون هیچ سود نباشه.

من فك نكنم سوني بخواد اين طرحو بتنهايي اجرا كنه چند وقت پيش خبر رسيد كه مايكرو هم ميخواد همچين كاري بكنه
بهرحال اگه سوني بخواد تنها همچين طرحي رو اجرا كنه قطعا به فروشش لطمه ميخوره و بعيده بخواد همچين كاري كنه
پس نگران نباشيد يا مايكرو هم اين طرحو اجرا ميكنه يا سوني اين طرحو اجرا نميكنه پس با خيال اسوده به خريد بازي دست دوم بپردازيد:d

اگر این طرح بخواد اجرا بشه یا باید همه شرکتا همزمان اجرا کنن یا اینکه از بیخ و بن شکست می خوره.

می دونی مثل چی اگر یه مغازه بخواد یه جنس 1000 تومنی رو 2000 تومن بفروشه، هر چه قدر هم مشتریش باشی می ری از مغازه ای می خری که ارزون تره. اگر سونی هم بخواد یه چنین حرکتی بزنه علاوه بر اینکه فروشش به طرز قابل توجهی میاد پاییتن، رقباش می تونن با یه حرکت خیلی ساده سهم بازاری که در دست سونی هست به دست بیارن.

تازه باید به این نکته هم توجه داشت که مایکروسافت هر چیزی هم نداشته باشه یه گروه متخصص در امر بازاریابی و فروش داره که از هر چیز بی ارزشی پول و استراتژی مالی درست می کنن، چه برسه به این مورد.

این بدبختی که ارشیو جمع میکنه کنسولش به اون دنیا بره ارشیوشم میره ؟!:-/:|
اگرم اجرا بشه محدودیدت 5 به بالا باید باش فکر کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or