شایعه اختراع جدید سونی بازار بازی های دست دوم را هدف می گیرد

  • Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
sony-300x168.jpg

اختراع جدید سونی بازار بازی های دست دوم را هدف می گیرد

شرکت سونی به تازگی فایلی در مورد یک فناوری جدید را تنظیم کرده است که بکارگیری آن در PS4 موجب بحث و جدل های فراوانی خواهد شد.
بخش ژاپنی شرکت سونی SCEJ ، فایلی مربوط به یک اختراع جدید را تنظیم کرده است و به تازگی هم این اقدام صورت گرفته، چرا که در تاریخ 09/12/2012 ثبت شده است.
در صورت تصویب این طرح، طی 3 تا 4 سال آینده اجرایی خواهد شد و به دنبال آن بازار خرید و فروش بازی های دست دوم نابود خواهد شد.
در بخشی از این متن این طور ذکر شده است:
" توسعه محتویات الکترونیکی پروسه ای هزینه بر می باشد. توزیع مجدد این هزینه ها و بازگشت آن ها به شرکت های سازنده امری حیاتی محسوب می گردد؛ و این در حالی است که در حال حاضر این مضامین الکترونیکی به راحتی در بازار دست دوم فروشی در حال خرید و فروش می باشند .
در چنین شرایطی که این مضامین الکترونیکی یا محصولات مشابه آنها به راحتی در بازار کالاهای دست دوم مبادله می گردند، هیچ سودی عاید شرکت های سازنده نخواهد شد. همچنین تا زمانی که کاربران به خرید عناوین دست دوم می پردازند و به طریقی انگیزه خرید را در خریداران واقعی از بین می برند . توسعه دهندگان هم از مزایایی که باید از خرید دست اول بازی ها کسب کنند بی بهره خواهند بود.
و با این تکنولوژی یک کلید مخصوص بر روی هر محصول قرار گرفته و در صورتی که از این محصول بیش از دفعات مجازی که در ID آن رمز گذاری شده استفاده شود، استفاده مجدد از آن دیگر مقدور نخواهد بود. "

بنابر این هر محصول از یک برچسب RF بهره می برد که تشخیص می دهد این عنوان قبلا بر روی چه سخت افزار و یا چه اکانت های مختلفی استفاده شده است؛ و با این روش به سادگی خرید و فروش بازی ها خنثی خواهد شد؛ چرا که قبل از شروع بازی دستگاه برچسب نرم افزار را چک خواهد کرد.

این روش به نظر راه ساده ای برای از بین بردن بازار بازی ها دست دوم به نظر می رسد؛ اما نکته ای که عجیب به نظر می رسد این است که صاحبان پلتفرم چرا اکنون قصد دارند از فروش مجدد بازی ها که یکی از حقوق طبیعی مصرف کنندگان است، جلوگیری به عمل آورند.




منبع
 
من که خوشم اومد از این طرح:d این طرح به فکر من هم خطور کرده بود:d البته وضعیبت اقتصاد ایران رو باید نادیده گرفت .
الآن توی فروم های خارجی سر بزنین ، اکثراً از این طرح شاکی هستن ! :دی کلاً خارجی ها اگه بیشتر از ایرانی ها دنبال بازی دست دوم نباشن ، کمتر هم نیستن ! اصلاً یکی از دلایلی که این کُدهای آنلاین از 2،3 سال پیش مُد شد ، همین بازار دست دوم بود ! :دی
در مجموع طرح مسخره ای هست و اگه عملی بشه (که امیدوارم نشه) روی فروش کنسول تأثیر بدی میذاره.
 
برادر منم میدونم در مورد بازی هست در مورد کنسول نیست یک بار دیگه خبر مطالعه کن.:nospam:

چرا خبر رو خوندم یه اشاره به سخت افزار هم کرد ولی طبیعی و کاملا عادی هست که در نهایت بازی ها با اکانت ها سنجیده بشن بخاطر همون دلایلی که گفتی و مطمعنا سونی به این موارد فکر کرده نیاز به تحلیل خاصی هم نداره :ok::d
 
آخرین ویرایش:
قانون اقتصاد میگه چیزی که من مشتری خریدم همه حقوق مصرفیش واسه منه.حتی اگر دوست داشته باشم میتونم بسوزونمش به کسی ربط نداره.این وسط سونی چندین بار این قانون رو نقض کرده و کسی هم نیست بهش بگه:|
 
زیاده رویه این کارش ... نهایت میتونه بگه اگه دست 2 بگیری باید 1 پولی به من هم بدی .... باید بشه فروخت چیزی که خریدیو ....
 
من خودم سونی فنم ... درسته این کار رو یه جورایی ظلم برای خودم میدونم ... واقعا به خصوص تو ایران و این در امد ... و برشکستگی ... اما اونور قضیه رو نگاه کنید و همینطور هزینه بازی سازی تو نسل بعد رو .... شرکت ها باید بتونن حداقل هزینه ای که کردن رو برگردونن ... به خصوص برای بی درد های اونور

این موضوع هم به سونی بر نمیگرده ... بارها و بارها رو محصولات دیجیتال به کار رفته این طرح و یکی از پیشگامانشم همون مایکروسافت عزیز بعضی هاست روی پک ویندوز و نرم افزار هاش که یه بار مصرف بودن ...

دلتون رو خوش کنید ... همه این کارها رو مایکرو برای اینکه تو این عرصه جای خودش رو باز کنه ... بزارید روی بازار سرگرمی مسلط شه ببینید چطور پوست همه رو میکنه

نمیدونم برای چی بعضی ها اینطور زور این موضوع رو میزنن ... که از نزدیکی محصولات سونی هم رد نمیشن
 
قانون اقتصاد میگه چیزی که من مشتری خریدم همه حقوق مصرفیش واسه منه.حتی اگر دوست داشته باشم میتونم بسوزونمش به کسی ربط نداره.این وسط سونی چندین بار این قانون رو نقض کرده و کسی هم نیست بهش بگه:|

همه جا ایران نیست که برای حقوق مشتری ارزش قائل باشن.
:دی
 
حالا هی بگید نسل بعد میخوایم! :d خیلی هم خوبه این نسل :d و همچنان داره بازی هایی مثل TLOU میاد براش! (یک زمانی قرار بود U2 مثلا نهایت این کنسول باشه،هر سال داره یک چیزی میاد که میبره بالاتر این نهایت رو :-" هم روی PS3 هم روی X360 ) چیکار به نسل بعد دارید :-"
سونی هم بسشه دیگه! همین Online Pass خوبه دیگه! راضی باش به همینم :d
روی ویتا هم البته مثل اینکه بازی های دست دوم تروفی نمیدن! :| (البته مثل اینکه بعضی بازی ها رو میشه کاری کرد که تروفی هم بدن :d )
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or