اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستانی که از تمهیدات جدید مایکروسافت برای کنسول نا راضی هستن باید بدونن که نسل بعد به چی میگن اون وقت
اگه شما نت نداری پس هنوز در جهان سوم داری سیر میکنی
برای نوجوونی که تو نیویورک نشسته میخواد بازی کنه نت 2 گیگ مجانی در خونه بهش تحویل دادن
شما هم اگه میخوای با لذت اون شریک بشی باید امکاناتت رو بروز کنی تا به نسل بعد قدم بزاری

By Tapatalk

بعضی از دوستان نشستن خونشون و پاشونو از این مملکت نگذاشتن بیرون فکر میکنن جاهای دیگه چه خبراییه. خیر آقا جان.

دوستانی که از تمهیدات جدید مایکروسافت برای کنسول نا راضی هستن باید بدونن که نسل بعد به چی میگن اون وقت
اگه شما نت نداری پس هنوز در جهان سوم داری سیر میکنی
برای نوجوونی که تو نیویورک نشسته میخواد بازی کنه نت 2 گیگ مجانی در خونه بهش تحویل دادن
شما هم اگه میخوای با لذت اون شریک بشی باید امکاناتت رو بروز کنی تا به نسل بعد قدم بزاری

By Tapatalk

جناب آقای "جوونی که توی نیویورک نشسته" لطفاً،خواهشاً و حتماً اول فکرکن،اطلاع‌حاصل کن و بعد نطق بفرما...و دیگر هیچ.
By Tapa[-fuc**ng-]talk

بعضی از دوستان نشستن خونشون و پاشونو از این مملکت نگذاشتن بیرون فکر میکنن جاهای دیگه چه خبراییه. خیر آقا جان.

یلنی تو آمریکا اینترنت مجانی نیست
تا اونجایی که من میدونم 2 مگ مجانیه و تو ه هر خونه ای پیدا میشه
دوست من بعدشم از اروپا تا آمریکا رفتم و فامیل هم دارم

By Tapatalk

دوستان این بحث نت و انلاین بودن رو بزارید کنار بهتره درباره هک بیشتر صحبت کنیم
بهتر نیست

By Tapatalk
توی آمریکا 2 مگ مجانی نیست وقتی شما cable میگیری روش به همراه شبکه ها و تلفن و ..... basic ترین اینترنتی که بهتون میدن 1 مگ هست که پولشم ازتون میگیرن ولی ارزونه
حالا شما میتونی اگر اشتباه نکنم تا 20 مگ هم بالا بری (بستگی به شرکت cable تون داره ) یا اینکه میتونی از ISP ها اینترنت بگیری.
وقتی دیدم نوشتی 2 گیگ اینجوری شدم :-o کابل لن نهایتا میتونه 100 mb/s جابه جا کنه
به امضای خودت نگاه کن

بعدشم من این اطلاعات رو از دایی خودم که تو ساکرامنتو هست گرفتم اونا خودشون خونه نت 1 گیگ دارن

By Tapatalk

By Tapatalk

خیر مجانی نیست! اگر رفته بودین متوجه میشدین که مجانی نیست!

By Tapatalk
300دلار میدی .. لابف تایم 2 مگ میگیری... گوگل هم میده و حداقل 15 سال گارانتیش میکنه .

بازم من از خودش سوءال میکنم اگه شما درست بگید همین جا از همتون عذرخواهی میکنم
ولی طرف اونجا مهندس پل سازه الکی حرف نمیزنه که

By Tapatalk

نت 2 گیگ!؟ اونم مجانی؟! من بعید می دونم یک دهم این سرعتی که شما میگی هم پیدا بشه؟ :دی

آقا خواهشن میشه بحثو تموم کنید؟ الان یه صفحه و اندی هست که داره در مورد سرعت نت توی کشورها صحبت میشه!

دوستان نمیخواین دست بردارین از حرف نت؟ چه اهمیتی داره آمریکا چجوریه؟ اگه ددر مورد هک حرف دارین بزنین اگرم میخواین راجع به حرف saiedrezay حرف بزنین برین تو پروفایل خودشون اینجا جای این حرفا نیست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or